הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון שלי - שאלה..

titanium33

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכל חברי הפורום.
אני חדש כאן ומאחר והחלטתי לבצע סייקל ראשון הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם עליו.
ביקשתי מהבחור שמכר לי לי את החומרים, לעלות במסה נקייה ככל הניתן ללא צבירת נוזלים מיותרת.
הוא המליץ לי על סייקל 6 שבועות הכולל פרופיונאט 1cc שלוש פעמים בשבוע + פרימובולן 1.5cc פעמיים בשבוע כאשר ניתן לערבר ביניהם בשתי זריקות על מנת שאוכל לצמצם את כמות הזריקות.
אני שוקל 87 ק"ג - 16% שומן 173 ס"מ ומתאמן שנים.
מה אתם חושבים על הסייקל? האם אוכל לקבל תוצאות נאות ? כמה אעלה לדעתכם בהנחה שאני מקפיד על אימונים עצימים ותזונה נכונה?
תודה לכל העוזרים..

שלום לכל חברי הפורום.
אני חדש כאן ומאחר והחלטתי לבצע סייקל ראשון הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם עליו.
ביקשתי מהבחור שמכר לי לי את החומרים, לעלות במסה נקייה ככל הניתן ללא צבירת נוזלים מיותרת.
הוא המליץ לי על סייקל 6 שבועות הכולל פרופיונאט 1cc שלוש פעמים בשבוע + פרימובולן 1.5cc פעמיים בשבוע כאשר ניתן לערבר ביניהם בשתי זריקות על מנת שאוכל לצמצם את כמות הזריקות.
אני שוקל 87 ק"ג - 16% שומן 173 ס"מ ומתאמן שנים.
מה אתם חושבים על הסייקל? האם אוכל לקבל תוצאות נאות ? כמה אעלה לדעתכם בהנחה שאני מקפיד על אימונים עצימים ותזונה נכונה?
תודה לכל העוזרים..

אני חושב שחבל שאנשים סתם רצים לקנות חומרים בלי ללמוד את הבסיס.
למה לך לשלב פרימו ישר בסייקל ראשון? מספיק בהחלט טסט' !
1. רק טסט' יחסוך לך בכסף
2. רק טסט' יתן לך מקום לגדול בסייקלים הבאים כאשר תצרף עוד חומרים
3. רק טסט' יעזור לך להבין אם אתה רגיש לכל מיני תופעות שתדע מהיכן זה מגיע...
4. רק טסט' יקל עליך מבחינת כמות השמן להכניס. במיוחד לשרירים "בתוליים"
5. רק טסט' יגרום לך להתאושש יותר מהר.

חוץ מזה, אני לא מכיר אותך ואיך אתה שומר על תזונה ואימונים - אבל אתה מתחיל סייקל מסה ב16% שומן ואני כבר יכול להגיד לך שאתה מתחיל גרוע.

אם אתה לא מבין בנושא כלום, למה לא לפנות לאנשי מקצוע שיסבירו לך טוב טוב למה אתה נכנס, מה באמת כדאי לך לעשות.
כמו שכנראה היית מתייעץ עם בעל מקצוע לגבי השקעה בשוק ההון, אני מניח שהשקעה בגוף ובבריאות שלך שווה לא פחות.

בהצלחה ידידי.

נערך לאחרונה:
קודם כל תעשה חיטוב לאיזור ה 11-12 אחוז לפחות ואז תחשוב על מאסה.
ככל שאתה מתחיל סייקל עם יותר אחוז שומן כך יש יותר עליה של שומן. זה גם אומר שאתה תסבול מאוד בחיטוב שיהיה אחרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית