הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון שטעימה עם מים

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים
אני כנראה הולך לקנות אבקת חלבון שמידי פעם אני יקח מידי פעם,כי בשלב מסוים של החיטוב אני ישתגע מהחזה עוף
חשבתי על איזה אבקה של אופטיום וראיתי בדיון של משה שהוא נתן לDouble Rich Chocolate) ציון 8/10,עוד מישהו שתה אותה עם מים? או שיש המלצות לאבקות יותר טובות;atwq

תשמע בתכלס כשעושים אבקה עם מים שמים כולה 180-200 מ"ל אפשר להוריד את זה בשלוק
זה לא כזה רציני.. כל טעמי השוקולד טובים.

ערכים לא בשמיים, סוכר, תמורה ביחס למחיר.
תלוי מאיפה אתה מביא סינטרקס ....יש אתר שמוכר אותם ביוקר אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשיג סיינטרקס בזול אפילו יותר מכול חלבון שאני מכיר לפחות

אין סיבה שלא.. ניסיתי Choclate Surge של Twinlab, סבבה לגמרי עם מים,
וסיימתי בשלוק אחד אז גם לא אכפת לי אם זה היה בטעם של דוגלי.

למה לסיים בשלוק? כל הקטע באבקת חלבון שאתה מקבל חלבון זמין ומהיר ועל הדרך אתה נהנה מטעם טוב ולא מטונה במים\קוטג 1%\חלבון ביצה לבד.
תשתה בסבבה בקיץ החם תתקרר מה רע.

תלוי מאיפה אתה מביא סינטרקס ....יש אתר שמוכר אותם ביוקר אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשיג סיינטרקס בזול אפילו יותר מכול חלבון שאני מכיר לפחות
אני לא מתכוון לשלם על אבקה שמכילה סוכר ופחמימה ( יחסית הרבה ) .

למה לסיים בשלוק? כל הקטע באבקת חלבון שאתה מקבל חלבון זמין ומהיר ועל הדרך אתה נהנה מטעם טוב ולא מטונה במים\קוטג 1%\חלבון ביצה לבד.
תשתה בסבבה בקיץ החם תתקרר מה רע.
אני לא יודע איך אתה עושה את האבקת חלבון אבל עם יותר מ-200 מ"ל מים זה נהיה כבר דליל מדיי..
וכמה זמן כבר אפשר לשתות תכולה של כוס קטנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית