הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השופט: "אני רואה שז' את מוצאת מהר."

חחח גבר של שופט, אנשים נפגעים משטויות כמו ילדים בגן. מכל המקרים רק פעם אחת הוא הגזים כשאמר "אני לא אוהב כשנשים עונות לי"

זה דבר מדהים איך אתה מוצא כל מה שקשור למין.

איך הרבנות לא מוחה על זה שכאלה חזירים מנהלים משפט?
איך המדינה לא מוחה על שכאלה חזירים.. אהה רבנים מנהלים את המדינה.
הרבנות זה הגוף האחרון שאני יסמוך עליו שיעשה משהו טוב במדינה..

הרעיון היה שמר שופט הוא חזיר שוביניסט.
מסכים איתך על המשפט האחרון.

מסכים איתך שהוא יצא קצת חזיר שוביניסט, המילה רבנות שהכנסת היא שגרמה לי לגחך..
אבל בכל מקרה, אנשים נוטים להעלב על שטויות כשיש כל כך הרבה דברים רציניים יותר לעשות עליהם רעש..

למה שטויות? מעניין אם היו אומרים לאמא/אישה/בת שלו שהיא מוצאת ז׳ מהר ולמה היא כל כך מתרגשת מגומרים וזין איך הוא היה מרוצה מזה. יצור חרא.

למה שטויות? מעניין אם היו אומרים לאמא/אישה/בת שלו שהיא מוצאת ז׳ מהר ולמה היא כל כך מתרגשת מגומרים וזין איך הוא היה מרוצה מזה. יצור חרא.
אני מניח שזה סתם זקן נרגן שאיבד את יחסי הנימוס. אבל הכוונה שלו במשפט לא היתה מעליבה כלל, במקרה זה נעלב מי שבוחר להעלב, באמת..

זכות של כל בחורה להעלב על דברים מהסוג הנ״ל, מעבר לזה אם היא הייתה מישהי קרובה אליי אני באופן אישי לא הייתי מרוצה בכלל. זאת אישה בסופו של דבר אמא ואשה של מישהו, אני מבין את הנקודת מבט שלך שזה לא סיפור גדול אתה גבר זה ברור שבין גבר לגבר זה סבבה לגמרי דפוק להעלב על משהו כזה.

אם זה שופט במדינת ישראל, אז אבדנו.
אם שופט מרשה לעצמו לדבר בצורה כזאת מבזה לכפופיו בהומור או לא, יש להוקיע אותו מיידית מהכס.

אני רוצה לראות פה אחד מכם שהתובעת הייתה אשתו או חברה שלו והיא הייתה חוזרת הביתה ומספרת לכם:
"השופט היום אמר שזין אני מוצאת בקלות..."

פתאום התפלקה לו לשון החוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית