הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DMAA

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
מ-1 עד 10 כמה זה "מקפיץ" אותך באימון?
ואם אני קונה את זה בכדורים ולא ג'אקד זה אותה ההשפעה? כדאי לרכוש?
יש גם חומצת אמינו ששכחתי איך קוראים לה ל-משהו שנותן הרגשה חזקה של פאמפ ויש ב-C4 וג'אקד וכו' מישהו זוכר איך קוראים לה?

לגבי DMAA לבד לא יודע.
לוקח את זה בפורמולה של ג'ק (הישנה), זה נותן מרץ אבל לא ברמה מטורפת (לצורך ההשוואה 400 מ"ג קפאין בשבילי נותן כמעט את אותה ההשפעה).

החומצת אמינו שאתה מדבר עליה נקראת בטה אלנין, התחלתי לקחת את זה לפני כשבוע וחצי, צריך לקחת את זה 4 פעמים ביום (כ800 מ"ג כל פעם) ולא רק לפני אימון.
זה נותן תחושת עקצוץ מסוימת, בהתחלה ממש הרבה עכשיו הגוף כבר התרגל וזה לא משפיע.
המטרה של זה אינה להרגיש פאמפ או משהו בסגנון אלא עלייה במשקלי העבודה ושיפור הכוח. כרגע אני לא מרגיש הבדל.

מקילוגרם:

עשויה לשפר ביצועים מסויימים, בייחוד בפעילויות שמסתמכות בעיקר על חילוף חומרים אנאירובי (כמו מאמץ מקסימלי (ME) הנמשך 30-60 שניות). לפחות מחקר אחד מצא שבטא אלנין וקריאטין משפרים את קצב העלאת משקלי העבודה. האתלטים העוסקים בפעילות ספורט מגוונת, והמעוניינים להעלות משקל לגוף או על מוט, עשויים לשקול שימוש בחומצת אמינו זו.

• פותח/ת השרשור
לגבי DMAA לבד לא יודע.
לוקח את זה בפורמולה של ג'ק (הישנה), זה נותן מרץ אבל לא ברמה מטורפת (לצורך ההשוואה 400 מ"ג קפאין בשבילי נותן כמעט את אותה ההשפעה).

החומצת אמינו שאתה מדבר עליה נקראת בטה אלנין, התחלתי לקחת את זה לפני כשבוע וחצי, צריך לקחת את זה 4 פעמים ביום (כ800 מ"ג כל פעם) ולא רק לפני אימון.
זה נותן תחושת עקצוץ מסוימת, בהתחלה ממש הרבה עכשיו הגוף כבר התרגל וזה לא משפיע.
המטרה של זה אינה להרגיש פאמפ או משהו בסגנון אלא עלייה במשקלי העבודה ושיפור הכוח. כרגע אני לא מרגיש הבדל.

מקילוגרם:

עשויה לשפר ביצועים מסויימים, בייחוד בפעילויות שמסתמכות בעיקר על חילוף חומרים אנאירובי (כמו מאמץ מקסימלי (ME) הנמשך 30-60 שניות). לפחות מחקר אחד מצא שבטא אלנין וקריאטין משפרים את קצב העלאת משקלי העבודה. האתלטים העוסקים בפעילות ספורט מגוונת, והמעוניינים להעלות משקל לגוף או על מוט, עשויים לשקול שימוש בחומצת אמינו זו.

תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית