מה דעתכם על DMAA?

• פותח/ת השרשור nirTK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

nirTK

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי אנשים, מה שלומכם
נתקלתי במקרה בדבר הזה חקרתי על זה וזה נראה לי סופר טוב ומעניין לקחת סקופ לקראת אימון
הנתונים, אומרים שזה אחד הטובים בשוק יותר טוב מהשטויות בmyprotein וכולי
upload_2022-6-8_15-44-52.png

ממריץ שגורם להתרסקות רעה והוא חזק יותר מקפאין.
אישית הייתי נמנע מקדם אימון שיש בו DMAA במיוחד עם 300מג של קפאין כבר.
למה כל הממריצים האלה טובים?

כמו ברוב הפרי-וורקאאוט, המרכיב העיקרי שתרגיש הוא קפאין, בעוד ששאר המרכיבים או דורשים זמן להצטבר בגוף, כמו קריאטין, או במינון נמוך מדי, כמו ציטרולין ושוב קריאטין.

לפי המרכיבים מדובר בפרי-וורקאאוט שמטרתו לייצר לא רק פאמפ, כחלק מההימצאות של אגמנטין, ציטרולין וארג'ינין, והעלאת דופק בעזרת ממריצים, אלא גם תחושה אופורית בעזרת שימוש בנוטרופיקס שחלקם מעודדי דופמין, כמו בטא פנילמת'ילאמין, כולין ביטראט וגאבה.

ההימצאות של ציטרולין וארג'ינין יחד מעוררת תמיהה, מעבר לכך שציטרולין אפקטיבי יותר אך דורש מינון של פי עשרה בערך. הורדנין לא הוכח כפעיל אוראלית אצל בעלי חיים, רק בזריקה. היג'נמנין (כתוב עם שגיאת כתיב, הכתיב הנכון הוא Higenamine) גם לא מוכח, מאנקדוטות הוא nootropic עם השפעה די חלשה. בטא פנילמת'ילאמין מוגדר בין ממריץ חשיבה לסם פסיכדלי במינונים מאוד גבוהים. במינון כזה נמוך לא יורגש, אולי בסינרגיה עם כל שאר החומרים. DMAA הוא סוג-של ממריץ אשר פועל בסינרגיה עם קפאין. לא ממריץ במובן הקלאסי של המילה, אבל כן נותן פוקוס וחשיבה צלולה יותר באימון.

תוסף עם הערכים שבתמונה הוא לא טוב ולא רע. רק חשוב להבין שהוא כולל שלושה תוספים שפועלים כממריצים, קפאין, DMAA ויוהימבין, ובמינונים גבוהים. יש שיגדירו גם תמצית אריה ג'רנסיס כממריץ בגלל שהמרכיב העיקרי בה, אן-פניל דימת'ילאמין מעלה את כמות הנוראדרנלין במוח. אם אתה לא רגיל לממריצים, הייתי מתחיל מחצי מנה.

זה בוודאות ירגיש אפקטיבי, לעומת פרי-וורקאאוט שלא מכיל ממריצים. האם לטווח ארוך ייתן תוצאות יותר מאשר כדור קפאין? לא בטוח. לפי המחקר העדכני, סביר שתיסוף במינון מספק של קריאטין כל יום וקפאין לפני אימון יתנו יותר, בהרבה פחות כסף.

מה שכן ייאמר לזכות, בפרי-וורקאאוט שאני מכין לעצמי יש שישה מהמרכיבים האלו, שזה יותר מרוב התוספים וגורם לי להעריך אותו טיפה יותר.

על איזה מוצר מדובר מתוך סקרנות?

מה המתכון שלך לפרי וורקאאוט?
אני סקרן לדעת מה אתה רוקח...
10 גרם קריאטין ו-5 גרם בטא אלנין כל יום.
אימוני לילה - 3 גרם גליצרול, 12 גרם ציטרולין, 2 גרם אגמנטין, ויטמין סי גרם, מלח אטלנטי ורוד וסודיום ביקרבונט (סודה לשתייה), מיץ סלק לניטרטים.
אימוני בוקר מוסיף קפאין ו-DMAA.
אפדרין ויוהימבין לסירוגין בהתאם לפרוטוקול.

ה-PRE הזה נראה מסוכן למדי.
גם DMHA
גם DMAA
גם Higanamine
גם Hordeine
גם PEA
גם כמות קפאין גבוהה

אני מפציר לא לגעת בו. בטח לא עם אימוני כוח

עכשיו כן, הדבר הזה ככל הנראה ימריץ לך תצורה, שלא יהיה טיפת ספק.
אבל השילוב של כל החומרים האלה בייחוד באימוני כוח שם אותך בסיכון גבוה למלא שיט. שלא נאמר התקף לב.
כן, מנקודת מבט פרמקולוגית כל החומרים האלה ביחד, ובמינונים (המאוד מכובדים) שיש ב-pre הזה, שם אותך בסיכון גבוה להתקף לב, ודימומים, ועוד מלא דברים רעים.

DMHA לבד מעלה לחץ דם במינון שיש שם (100 מ"ג)
DMAA לבד מעלה לחץ דם במינון שיש שם (100 מ"ג)
קפאין 300 מ"ג, מעלה לחץ דם. אפקט סינרגטי עם כל שאר החומרים כמעט שממריצים
Higanamine חומר עם השפעות לא ממש ידועות בצריכה אוראלית (עד כדי כך, שאין לו LD50 אוראלי) אבל פועל כאגוניסט של בטא 2. כמו קלן. ועם תופעות לוואי מדווחות דומות.
Hordeine מתעסק במלא מלא שיט שממש לא עוזר, ומוסיף סיכונים מיותרים
וכמובן Yohimbe בנוסף על הכל
ו-PEA

קיצור, לא הייתי נוגע. באמת. אם אתה כל כך חייב pre חזק כבר עדיף לדחוף אפדרין כ-pre, פרופיל בטיחות הרבה יותר טוב ועם תוצאות צפויות.
אפילו רק DMAA, או רק DMHA, עם קפאין - זה קביל. אבל השילוב של כל החומרים האלה ביחד לא נחקר, והוא מסוכן.

השילוב של החומרים האלה בנוסף לעוד דברים שיש שם, יכול לגרום לתוצאות לא צפויות. וזה בוודאות שם אותך בסיכון גבוה להרבה דברים רעים בגלל שהלחץ דם שלך יגיע למקומות לא בריאים בכלל.

יותר מהכל, כל החומרים האלה לא יתנו לך שום יתרון על קפאין + DMAA, או אפילו קפאין בלבד במינון גבוה. חוץ מזה שתהיה עצבני, תרעד, ותזיע, כנראה שאתה תרים את אותה כמות. רק עם לחץ דם גבוה וסיכון גבוה

נערך לאחרונה:
מניסיון רב, ניסיתי הרבה פרי וורקאווט שמכילים dmaa, עם השנים המינון של החברות עלה משמעותית.
יש לציין שהמוצר האחרון שניסיתי היה electro pre workout שמכיל 150 מג dmaa - גם 1.3 וגם 1.4 יחד עם 450 מג קפאין ולא פחות חשוב nupept 30 מג ( משפיע על המצב רוח האופוריה - מעין הרגשת היי בלתי מנוצח) היתרון: אחרי שעה וחצי אימון אתה ממש ממש מצטער שהאימון נגמר ובא לך עוד (אין תחושת עייפות) וההשפעה הינה למשך כמה שעות. החיסרון ? הגוף מתרגל מהרררר ויותר מפעם בשבוע אין טעם לקחת כי האפקט נעלם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית