הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיכונים של סייקל ראשון

Nir Tal

משתמש מתחיל
114
10
נק' מוניטין:
23
114
10
היי אני רוצה לעשות סייקל ראשון
הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה סיכון לאיזשהו כשל מערכתי כזה או אחר, שמעתי לא מעט סיפורים בחיים שלי, לפי מה שאני רואה יש תופעות לווי אבל לא מוזכר כזה סיכון פה.

המינון שאני יקח בהתחלה כמובן זה 500מג טסט נקי
האם יש איזשהו בדיקה שצריך לבצע או דגשים שצריך לשים לב אליהם כדי למנוע כזה סיכון? או האם בכלל קיים?(ביחוד במינון הנל)
כמו כן גם הבנתי שבסוף הסייקל הגוף מפסיק ליצר טוטסטרון? שזה דבר מסוכן לפי מה שאני יודע

תודה רבה מראש על התשובות!

הי,

כמו בכל דבר בחיים כמעט אכן ישנן תופעות לוואי. אך במקרה של החדרת הורמון חיצוני ישנם לא מעט תופעות לוואי שעלולות לבוא איתן.
אמנם לא מוזכר אולי אך כשל כבדי או כלייתי בהחלט יכול לקרות - אמנם מדובר באירוע נדיר מאוד לאנשים שצורכים סטרואידים באופן מתון ושקול
אך הרגישות משתנה מאדם לאדם ובהחלט נצפו אנשים שערכי הכבד שלהם ולחץ הדם שלהם עולה פלאים גם ב250 מ"ג טסט' לשבוע.
אין כל-כך דרך לחזות את זה, אך בד"כ בדיקות דם תקינות, כולל לחץ דם תקין אצל אנשים בריאים לא עושה בעיות.

הייתי מציע לך לבצע בדיקות דם מלאות כולל אנדוקרינולוגיה כללית לפני התחלת שימוש.
כבר פגשתי כמה אנשים עם כולסטרול גבוה או רמת סוכר גבוהה לפני תחילת שימוש בAAS, בנוסף, לחץ דם צריך להיות תקין.

הגוף מפסיק לייצר טסט' מהר מאוד מתחילת השימוש, זהו מצב לא בריא לגבר לסיים סייקל ולא להתאושש ממנו. כלומר, באם הגוף לא חוזר לייצר טסט'
באופן טבעי בחזרה בסוף הסייקל זה מצב בעייתי. יש לוודא שהתאוששת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית