כל הכבוד , חזק מאוד !! רק שאלה לי אליך , אתה לא מסתכן שאתה עושה PRs עם בקע ?כמו כל ניתוח בטני אני מניח . כמה ימי מנוחה ואז חזרה לפעילות בהדרגה , ואימוני כוח אחרי חודשיים בערך נראלי .
דדליפט :
155-175X3 200X8 PR
מג 104
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד , חזק מאוד !! רק שאלה לי אליך , אתה לא מסתכן שאתה עושה PRs עם בקע ?כמו כל ניתוח בטני אני מניח . כמה ימי מנוחה ואז חזרה לפעילות בהדרגה , ואימוני כוח אחרי חודשיים בערך נראלי .
דדליפט :
155-175X3 200X8 PR
מג 104
כל הכבוד , חזק מאוד !! רק שאלה לי אליך , אתה לא מסתכן שאתה עושה PRs עם בקע ?
הכוונה שיש לחץ תוך בטני גבוה וזה מסכן קצת את המצב (לפי מה שידוע לי) אבל בתכלס אם הייתי אתה אני מאמין שהייתי עושה את אותו הדבר בדיוק אם היו נותנים לי אישור להתאמן..ההיגיון אומר שאני לא אמור להתאמן בכלל , אבל הכירורג אמר שאני יכול להמשיך כי הבקעים נורא קטנים .
לPR אין כ"כ קשר . אין סיבה שאם אני כבר מתאמן אז אני אשאיר כמה חזרות .
אחלה דדליפט תשמע!
אתה כרגע בחיובי \שלילי?
מטרהיפה מאוד!
כתבת 12% שומן. זאת המטרה או שזה מה שאתה במצב הנוכחי?
מניסיון, על תסמוך יותר מדי על מילה של פיזיוטרפיסט, מצד שני גם אל תשלול ישר...זוועת עולמים .
פרס :
75X5 85X3 95X4
חזרה פחות מהמתוכנן .
הטכניקה הייתה יותר תקינה , אבל עקב ההתעסקות , יותר מגומגמת .
גם יתכן שנחלשתי בלחיצות , כפי שנראה מהבנצ' .
בנצ' : 80X5X10
מסור :
50X5X10 PR
בטן
התחלתי פיזיותרפיה .
הבחור שם אמר שזו לא דלקת, אלא אנטומיה לא אידאלית שגורמת למתח יתר .
מניסיון, על תסמוך יותר מדי על מילה של פיזיוטרפיסט, מצד שני גם אל תשלול ישר...
אז להקשיב לו או לא?!מניסיון, על תסמוך יותר מדי על מילה של פיזיוטרפיסט, מצד שני גם אל תשלול ישר...
מדריכים במכון... תזכיר לי, אלו שלמדו שלושה חדשים באיזה מרתף בוואדי ערה ובדרך כלל בעלי שגעון גדלות, אמרו לך לא להקשיב לפיזיותרפיסט שלמד ולומד כמה שנים? נמאס כבר שכל אחד חושב שהוא יודע פאקינג הכלזה משהו שגם מדריכים במכון טענו
בכל מקרה חוץ ממתיחות אין לי גם ככה מה לעשות