הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחינו וגיסנו מרגע לדודלי

למה שזה יעניין מישהו אם אתה מזריק או לא ? אתה גם ככה יותר חזק מהם אז זה לא משנה שום דבר.

בינתיים אני שומע מלא מעט אנשים שזה עלה לגביי . לא יודע מי , ולא איכפת לי למה זה מעניין אותו . אני לא אתן לסמרטוטים להטיל דופי ושקרים לגביי

בינתיים אני שומע מלא מעט אנשים שזה עלה לגביי . לא יודע מי , ולא איכפת לי למה זה מעניין אותו . אני לא אתן לסמרטוטים להטיל דופי ושקרים לגביי
אם אתה לא מזריק אז זה אמור רק להחמיא לך שחושבים ככה..זה שאתה מתעצבן מזה קצת מעלה ספק בדבר.

אם אתה לא מזריק אז זה אמור רק להחמיא לך שחושבים ככה..זה שאתה מתעצבן מזה קצת מעלה ספק בדבר.

אם יש לך ספק אני מוכן לבטל לך אותו . אתה מעוניין ?

בכל אופן להניח שאם אני מתעצבן מזה שמנסים לבטל את ההישגים שלי , אז אני מוזרק , זה לא מי יודע מה לוגי . אני אעלה בדיקות דם , ולו בגלל הספק שלך

קוקסינלים ניצחתם .

אם יש לך ספק אני מוכן לבטל לך אותו . אתה מעוניין ?

בכל אופן להניח שאם אני מתעצבן מזה שמנסים לבטל את ההישגים שלי , אז אני מוזרק , זה לא מי יודע מה לוגי . אני אעלה בדיקות דם , ולו בגלל הספק שלך

קוקסינלים ניצחתם .
בישבילי אין לך מה להתאמץ זה ממש לא מעניין אותי.

הקקה מוזרק בן מוזרק, אחים שלו שחיפים, בעצם רוב המשפחה שלנו כולל אותי, והוא היחידי שנולד ''מוטציה גנטית''. אמרתי זאת בעבר, כמו שהרקון ציין מקודם: מדובר במוזרק מאיזור ירושלים שמוכר לכולם את זה שהוא לא, כנראה כי חסר לו פידבק חיובי מאנשים. איזה אדם נורמלי מסיים פאקינג SS ב145 בנצ', ו220 דדליפט על 110 משקל גוף?!

יש לי גם חשדות לגבי אליהו (יש לו באונס מפגיעת הפאות בריצפה בסקוואט ואפחד לא אומר על זה כלום) אבל זה לפוסט אחר.

Lol

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

דווקא בתיכון, רביד (הנצר לשולשת דביבונים) היה נראה מרשים משאר הילדים
לא יודע מה איתו היום.

הוא הפסיק SS באמצע ( הרבה יותר מוכשר ממני בסקוואט ודדליפט ) .

הגיע ל 200 דדליפט ל5 ( עם טכניקה של גרביל ) ופרש מאימונים , כי הוא לא אהב שהוא לא נכנס לג'ינסים וכו' .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית