הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחינו וגיסנו מרגע לדודלי

וכל פעם יוצא שאני מחזיר אותו למקום כדי שאני יוכל להכנס לסט אפ בפרס ובסקוואט כמו שצריך
לאיזה משקל אתה מכוון החיטוב?

לא ידוע ממש. אחרי שמונה שבועות אני בטוח אצא לניטרלי של כמה שבועות, ולאחר מכן זה תלוי במשקל/ אחוז השומן, והמצב באימונים.

אתה משלב אירובי או שלבינתיים ממתין עם זה?
יש הרבה שומן בציוד להעמסה. למה?

ממתין עם האירובי עד שאראה שהירידה לא גדולה מספיק.

לגבי ההעמסה , דבר ראשון יתכן שיש לי דרך מאוד ארוכה בחיטוב ואני רוצה להתחזק בינתיים ובהמשך לשמור על משקלים.

דבר שני ( הכנסתי כמה שינויים במה שמשה כתב ) :

לגבי העמסת פחמימות:

פעם בשבוע, תעשה את זה:
יש להישקל בבוקר של העמסה. תבחר יום שאתה נשקל בו בבוקר, על בטן ריקה, לאחר השירותים של הבוקר ואעדכן בכותרת האשכול.
יש מספר גישות להעמסת פחמימות וזה תלוי בך:

1. אכול כפי יכולתך - אתה אוכל כמה שבא לך, מה שבא לך ואיך שבא לך באותו היום. כמובן, שגם ביום הזה לא לאכול 10,000 קלוריות (כמה שזה ישמע מטורף, חלק מהאנשים באמת עושים את זה). אבל 3500-4500 קל' זה לא מילה גסה כאן. הבעיה כאן שיש חוסר שליטה, מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, אולי תעלה מעט במשקל חזרה (לא הרבה, לא סביר שזה יהיה יותר מכמה עשרות גרמים, אבל אפשרי), ובעיקר יש דיווחים על שילשולים לאחר מכן, גזים, עייפות מסיבית יום אחרי (בגלל העלייה הדרסטית באינסולין) וכל מיני תופעות שהן לא מומלצות. אבל, יש פה אבל גדול - זה מאוד משתנה בין אנשים ויכול להיות ששום דבר לא יהיה תקף כאן לגביך.

2. העמסת פחמימות נקייה + 1-2 ארוחות "צ'יט" באותו היום. הגישה הזו היא איפשהו באמצע ואותה אני הכי אוהב. אתה אוכל לפי התפריט שלך ומוריד את הארוחות הגדולות שזה ארוחה מס' 3 ו 5 במקרה שלנו. במקום 2 הארוחות הללו, אתה אוכל משהו שלא בתפריט שלך. זה יכול להיות 2-3 חתיכות פיצה, ליטר בירה, ארוחה משפחתית, ארוחה במסעדה או כל דבר אחר שבא לך. אתה צריך להתרכז ביום הזה בפחמימות (לחם, פסטה, אורז, כוסמת, בייגלה, באגט, תפוח אדמה וכו'). ביום הזה בד"כ לא תעבור את ה 3000 קלוריות.

3. העמסת פחמימות נקייה. מבחינת תוצאות זו הבחירה האידאלית, אך לעיתים קשה לביצוע. מה שעושים כאן, אוכלים את כל התפריט שלך, אבל מוסיפים פחמימות בין לבין. לדוגמה בארוחה מס' 2, במקום 2 פרוסות לחם, אתה הופך את זה ל 4 פרוסות לחם או לחמנייה גדולה או חצי באגט. בארוחה מס' 3/4 אתה אוכל 2 כוסות אורז לאחר בישול או 2 כוסות פסטה לאחר בישול. בין לבין מנשנש עוד פחמימות. בגדול העמסה נקייה בשבילך תהיה כ 2500 קלוריות שרובן יגיעו מפחמימות, מעט שומן ביום הזה וחלבון באזור ה 1.5 גרם לק"ג משקל (נניח, 2 כוסות חלב + 200 גרם חזה עוף + 1 קוטג' וזה מספיק).

רעיונות למוצרים להעמסת פחממות:
* קרקרים בצורת אברהם
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה/אברהם , גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן סבג / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

אנחנו עושים את זה בשביל לאזן את חילוף החומרים והמאזן ההורמונאלי להמשך ההתקדמות בהורדה במשקל, וכי יש לנו נפש של שמנים . באותו היום לא מומלץ לעשות אימון אירובי ( מעל 8 חזרות ) , אפשר משקולות. בנוסף, זו יציאה פסיכולוגית ממשטר של "תפריט" ולטווח האורך זה תורם לא להישבר ולהמשיך בתהליך עד התוצאה הרצוייה ( 20% שומן ) .

לגבי ההעמסה , דבר ראשון יתכן שיש לי דרך מאוד ארוכה בחיטוב ואני רוצה להתחזק בינתיים ובהמשך לשמור על משקלים.

לגבי העמסת פחמימות:

פעם בשבוע, תעשה את זה:
יש להישקל בבוקר של העמסה. תבחר יום שאתה נשקל בו בבוקר, על בטן ריקה, לאחר השירותים של הבוקר ואעדכן בכותרת האשכול.

1. אכול כפי יכולתך - אתה אוכל כמה שבא לך, מה שבא לך ואיך שבא לך באותו היום. כמובן, שגם ביום הזה לא לאכול 10,000 קלוריות (כמה שזה ישמע מטורף, חלק מהאנשים באמת עושים את זה). אבל 3500-4500 קל' זה לא מילה גסה כאן. הבעיה כאן שיש חוסר שליטה, מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, אולי תעלה מעט במשקל חזרה (לא הרבה, לא סביר שזה יהיה יותר מכמה עשרות גרמים, אבל אפשרי), ובעיקר יש דיווחים על שילשולים לאחר מכן, גזים, עייפות מסיבית יום אחרי (בגלל העלייה הדרסטית באינסולין) וכל מיני תופעות שהן לא מומלצות. אבל, יש פה אבל גדול - זה מאוד משתנה בין אנשים ויכול להיות ששום דבר לא יהיה תקף כאן לגביך.

2. העמסת פחמימות נקייה + 1-2 ארוחות "צ'יט" באותו היום. הגישה הזו היא איפשהו באמצע ואותה אני הכי אוהב. אתה אוכל לפי התפריט שלך ומוריד את הארוחות הגדולות שזה ארוחה מס' 3 ו 5 במקרה שלנו. במקום 2 הארוחות הללו, אתה אוכל משהו שלא בתפריט שלך. זה יכול להיות 2-3 חתיכות פיצה, ליטר בירה, ארוחה משפחתית, ארוחה במסעדה או כל דבר אחר שבא לך. אתה צריך להתרכז ביום הזה בפחמימות (לחם, פסטה, אורז, כוסמת, בייגלה, באגט, תפוח אדמה וכו'). ביום הזה בד"כ לא תעבור את ה 3000 קלוריות.

3. העמסת פחמימות נקייה. מבחינת תוצאות זו הבחירה האידאלית, אך לעיתים קשה לביצוע. מה שעושים כאן, אוכלים את כל התפריט שלך, אבל מוסיפים פחמימות בין לבין. לדוגמה בארוחה מס' 2, במקום 2 פרוסות לחם, אתה הופך את זה ל 4 פרוסות לחם או לחמנייה גדולה או חצי באגט. בארוחה מס' 3/4 אתה אוכל 2 כוסות אורז לאחר בישול או 2 כוסות פסטה לאחר בישול. בין לבין מנשנש עוד פחמימות. בגדול העמסה נקייה בשבילך תהיה כ 2500 קלוריות שרובן יגיעו מפחמימות, מעט שומן ביום הזה וחלבון באזור ה 1.5 גרם לק"ג משקל (נניח, 2 כוסות חלב + 200 גרם חזה עוף + 1 קוטג' וזה מספיק).

* קרקרים בצורת אברהם
* גלידה 0%
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן סבג / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

אנחנו עושים את זה בשביל לאזן את חילוף החומרים והמאזן ההורמונאלי להמשך ההתקדמות בהורדה במשקל, וכי יש לנו נפש של שמנים . באותו היום לא מומלץ לעשות אימון אירובי ( מעל 8 חזרות ) , אפשר משקולות. בנוסף, זו יציאה פסיכולוגית ממשטר של "תפריט" ולטווח האורך זה תורם לא להישבר ולהמשיך בתהליך עד התוצאה הרצוייה ( 20% שומן ) .

תשמע- השילדה שלך הלכה טוטאלוס. בדוק יש לך זכאות לקיצבה מהמדינה!
הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גנוב לגמריי! תותח אתה.

לגבי העמסת פחמימות:

פעם בשבוע, תעשה את זה:

* קרקרים בצורת אברהם
* גלידה 0%
* בייגלה עד 3% שומן.

🤣

חחחחח רוח שטות + עייפות + החיבה שלי ללצון 😆

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרקר בצורת אברהם
מעניין כמה זה מוסיף לטוטאל 🤩

תודה אז יום השקילה הועבר להיום .

107.5

ירידה מזערית במשקל משום מה, מיום חמישי ( ויזואלית יש שיפור ניכר ) . מתחיל לעשות אירובי אימון סביר עד כוסאמק החיטוב הזה.

HB :

טכניקה דפוקה. המשקל הרגיש כבד וזה בילבל אותי. החזרה השלישית הייתה יותר קלה מקודמותיה בגלל זה.

212.5X3 PR

בנצ' :

תסכול עמוק בגלל הקונפליקט הקבוע שמלווה אותי לגבי שימוש בספוטר. חזרה שלישית תחת התנתק. כל הטכניקה הייתה זבל. יהיה טוב.

מקווה שבוע הבא לקבור תסינגל מהתחרות לטריפל

157.5X3 PR

דדליפט :

טכניקה פח. לא מצליח לגבש טכניקה אחידה . תרגיל בוגדני . תמות דדליפט

252.5X3F

כנראה שאעשה ריסט עצבני בדדליפט כי אני רוצה לעבוד על הטכניקה מהשורש

הקרקרים שלך לא עובדים. אני פותח בחרם צרכני

נערך לאחרונה:
נראה טוב מאוד, לדעתי דווקא הדדליפט נראה טוב מאוד, זה שאתה נכשל לא אומר שהטכניקה לא טובה. אם זה מרגיש רע זה משהו אחר.

נראה טוב מאוד, לדעתי דווקא הדדליפט נראה טוב מאוד, זה שאתה נכשל לא אומר שהטכניקה לא טובה. אם זה מרגיש רע זה משהו אחר.

הטכניקה שלי מגומגת ובגלל זה לקחתי חצי שעה בין כל חזרה. אני לא מאופס על טכניקה, וגם מפריע לי שהגב התחתון עגלגל

מתגעגע לפעם שלא הייתי חושב יותר מידי והאגן היה מתחיל במקום והגב התחתון היה ישר.. כמו בימי הSS :

קרדיט לקריינות לצחי דה וואן . חחחח עוד לתלה יותר סבירה ממה שקורה היום :

בטחון זה משהו אחד וטכניקה תקינה זה משהו אחר, לא שכנעת אותי אני עדיין חושב שאתה מרים בסדר גמור.

אין דבר שיותר מעצבן מידיים של ספוטר מפגר שמתקרבות למוט, מה שכן היו פעמים שהמוט עלה כל כך מהר רק מהפחד שהוא יגע.

זה מה שגרם לי להרים את הישבן בין השאר, בשביל שהוא לא ילחץ מהאיטיות. ואני עוד ביקשתי לפני שרק יוציא ולא ישאר לשמור..

שבוע 4

בנצ' :

סט ראשון עם עצירה, היה קשה אז המשכתי רגיל.

137.5X4X5

הייתה לי חולשה ונפילת סוכר כבר בבנצ', אז הלכתי על חזרות נמוכות בעבודה על הגב.

מתח עם 12.5 :

3X3

פולי עליון באחיזה מקבילה :

חור אחרון ל 3X3

חתירה במכונה :

חור אחרון ל 3X6

מתח מ"ג :

5.6.6

מסובבי הכתף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית