הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
שלום לכולם,
אני קראתי את המדריך למתחילים שנמצא בפורום,וראיתי שיש את הסייקל הזה תחת כותרת "דוגמא לסייקל נכון":

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-8 Deca Durabolin 400mgs/EW
4-8 Dianabol 30mgs/ED
2-10 HCG 100iu/ED
12-16 Nolvadex 40/40/20/20

אני אחרי הפסקה של תקופה ארוכה בגלל ניתוח שעשיתי בשורש כף יד ולעולם לא השתמשתי בחומרים.
עכשיו חזרתי להתאמן אבל אני עכשיו נוטל תרופה בשם "רואקוטן" לטיפול באקנה וזו תרופה ממש חזקה ואני לא מתכוון בכלל להשתמש בחומרים עכשיו,עוד 5 חודשים אני מסיים את הטיפול בראוקוטן ורוצה להתחיל עם הסייקל הזה,השאלה האם הסייקל הזה הוא יותר לחיטוב או לעליה במשקל ?,מטרתי היא חיטוב כי לפני שהפסקתי להתאמן הייתי בעליה במשקל והייתי לקראת חיטוב והאחוז שומן שלי מאד גבוה אבל לא ירדתי הרבה בשריר אני מרגיש ירידה בכח ובשריש אבל לא ירידה גדולה.

אשמח לעזרה ממכם
תודה מראש. !

נערך לאחרונה:
ממש לא. במיוחד במיוחד לא בסייקל ראשון.
והייתי מציע לך לחכות כחודשיים שלושה אחרי סיום טיפול ברואקוטן מאחר והוא די מעמיס על הכבד.
בנוסף, הייתי מציע לך לדחות שימוש בחומרים לפחות עד ל13% שומן.

• פותח/ת השרשור
אז לרדת ל13 אחוזי שומן ואחר כך להתחיל את הסייקל הזה ?
והאם אני יכול לקחת שורף שומן "ליפוקט"..תוך כדי שימוש ברואוקוטן ?,רופא עור והמקום שקניתי ממנו את השורף שומן אומרים שאין שום בעיה עם זה אבל בכל זאת אני רוצה כמה שיותר לשאול בינתיים ירדתי 3% בלי השורף שומן אבל זה ממש קשה והולך לאט !

אז לרדת ל13 אחוזי שומן ואחר כך להתחיל את הסייקל הזה ?
והאם אני יכול לקחת שורף שומן "ליפוקט"..תוך כדי שימוש ברואוקוטן ?,רופא עור והמקום שקניתי ממנו את השורף שומן אומרים שאין שום בעיה עם זה אבל בכל זאת אני רוצה כמה שיותר לשאול בינתיים ירדתי 3% בלי השורף שומן אבל זה ממש קשה והולך לאט !

לא בעיה באמת. אבל שריפת שומן יעילה צריכה להתבצע נכון, כלומר להתאים אימונים נכונים ותזונה נכונה.

• פותח/ת השרשור
אני הולך לפי תוכנית האימונים שיש לכם פה באתר (תוכנית חיטוב),אבל תפריט הרזיה בניתי לעצמי (דרך דיאטנית)..לא לקחתי את התפריט שיש פה כי הוא מכיל 2000 קלוריות ליום,אני צריך 1600 לפי ה BMI שלי ו 142 גר' חלבון שאני מגיע אליהום בקלות , אבל להגיע ל 13% באותו קצב זה פשוט נראה רחוק רחוק חח.

בכל זאת תודה רבה על העזרה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית