הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה חריפה בארגון הפצה של מוצרי הרבלייף: שליטה, איומים וקשרים מיניים +סיפור אישי

• פותח/ת השרשור
1.איך בדיוק עובדת השיטת "פירמידה" הזאת?
2.לא עבדת שם כי חלק מהתנאים הוא לקנות בכסף הפרטי שלך את המוצרים או כי פשוט לא רצית למכור מוצרים שאתה לא מאמין בהם?
לא עבדתי שם כי לא האמנתי במוצרים וסביר להניח שאם הייתי מגיע הביתה וחושב על זה קצת, גם לא הייתי משקיע את הכסף בקניית המוצרים.
הם עובדים בשיטה של לחצים מסיבים על המתמודדים ל"עבודה", ע"י שטיפת מוח במובן מסויים ועל חלק מהאנשים זה עובד.

מעולם לא שלמתי שקל על הספרים שלו (קראתי אותם כebooks), אבל לא ידעתי שהוא פשט רגל. האתר שלו עדיין מתפקד יופי ולא ראיתי מידע על זה ברשת.

חוץ מזה, מה התחלופה? על איזה ספרים\מדריכים אתה כן ממליץ ולמה?

סליחה, לא דייקתי.
אחת מהחברות בבעלותו פשטה את הרגל והוא הפסיד למעלה מחצי מההון שלו.
הוא עדיין עשיר ויש לי הערכה אליו כי הוא השיג דברים שאחרים רק חולמים עליהם.
אבל, הוא פשוט ידע לנצל הזדמנויות שהיו בשוק ולא עשה משהו מיוחד ומאז הוא רק משווק את עצמו.
קראתי את אבא עשיר אבא עני, את "המדריך להשקעות", ספר על שיווק רשתי ולפרוש עשיר או משהו כזה.
כל ההמלצות שלו הם כלליות ולא מעשיות, אתה לא יכול לצפות שמישהו יגיד לך מה לעשות כדי להיות עשיר כי אם כולם יידעו את זה אף אחד לא יהיה עשיר.
הספרים שלו טובים להתחלה רק כדי "לפתוח את המוח" ולהבין שצריך לחשוב מחוץ לקופסה ושמה שמלמדים אותנו כל החיים לא בהכרח נכון (תלמד טוב ותהיה רופא או עו"ד).

ספר מומלץ להתחלה לדעתי הוא Common stocks and uncommon profits.
נכתב ע"י אחד הכלכלים הגדולים אי פעם - פישר.
אמנם ספר ישן ולא תמיד מתאים לזמנים שלנו אבל הוא נותן סקירה נהדרת על מה לחפש בחברה.
הערה - הספר הספציפי הזה מדבר נטו על השקעות ולא על הקמת חברה או משהו כזה.

אם אתה מחפש את תחום היזמות אני ממליץ על ספרי אוטוביוגרפיה.
ספרים שמאוד אהבתי בתחום הם על מקדונלדס על פורד ובעיקר על דל.
בספר שמספר על הצלחתו של מייקל דל אפשר לראות איך הוא הקים את חברת הענק בתור סטודנט לרפואה ובלי יותר מדי כסף או זמן.
בהמשך הוא נשר מהלימודים והשקיע את זמנו בחברה למרות הפצרותיו של הוריו לחזור ללימודים. מה שקורה בתקופה האחרונה עם דל הוא מפתיע ולא מתאים לבן אדם אבל הספר עצמו יכול להראות שאפשר להתחיל מכלום ולא תמיד צריך להקשיב לסביבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית