הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

*משחק* הצער של כל מחטב

לי באופן אישי אין שום באסה בחיטוב. הרבה יותר קל להתחטב מאשר להוסיף מסה. ואם מתכננים דברים נכון, אפשר גם להמשיך להתחזק בכיף בחיטוב.

הרגע הכי עצוב היה להגיד לאמא בארוחת שישי שתוריד את כל האורז המושלם שלה והבטטות שאני יכול לחיות מהן מהצלחת כי רמי אכל את כל הפחמימות שלו כבר וההעמסה היא רק מחר... לפעמים אני טמבל!facepalm

שדווקא שאתה בחיטוב אמא שלך מחליטה כל יום לקנות אוכל בחוץ על חשבון בשר אדום

אחרי כל אימון בטן עם מייק צאנג אני צריך להתקלח:🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לי יודע אם אני מוזר אבל יותר קל לי להרעיב את עצמי מאשר לאכל כל היום
תכלס... יותר קל להישאר טיפה רעב מאשר להיות כל הזמן במירוץ עם השעון ולהכין כל הזמן אוכל.
הכי מבאס במסה שאתה מפספס ארוחה ואתה צריך לתת 2 במכה, הורג הדבר הזה

1. זה אירועים פתאום התחלת חיטוב יש לך כל סופש אירוע של חבר

ואזזזזזז אלכוהול מה שמתי מתנה לא נשתה ?? מה שמתי מתנה לא יאכל כמו שצריך........

ושוב אלכוהול בירה קרה ביום חמים
גלידה שחם לך...
על האש נהיה חם בחוץ וכולם עושים על האש וחפלות וכאלו אבל כבר אכלתי היום 200 גרם חלבון ואולי נשאר לי 400 קלוריות לנטרלי אז מה גם היום נהיה על נטרלי ?

והכי הכי מעצבן לא יכלו לעשות את כל החגים מחודש 8 ומעלה !!!! כל החגים שלנו מתחילים בדיוק שאנחנו מתחילים חיטוב ... ולא תריב עם עצמך ועם הריחות ואז אתה אומר נו מה יש לי תחרות למה לי לחטב ואז אוכל ובבוקר בוכה !!!

בחיטוב - בירההההה.

במסה - שאסור לזיין יותר מחצי שעה כי אז אתה מקטין את הפלוס הקלורי שלך וזה חבל.

• פותח/ת השרשור
^^ השיטה זה לזיין ותוך כדי לשתות חלב ככה אתה שומר על מטבוליזם תקין וגורם לסינטוז חלבון לתיקון רקמות השריר הקרועות

ועכשיו אתה משלם על זה..
אני מתקדם בקצב מעולה בנתיים, לא רואה טעם בלהוסיף עוד.

ועכשיו אתה משלם על זה..
אני מתקדם בקצב מעולה בנתיים, לא רואה טעם בלהוסיף עוד.

לא אמרתי שזה היה טוב/ עבד לי
פשוט ה-4 אלף קל' אם אתה יודע מאיפה להשיג אותם זה לא בעיה לאכול ב-3 ארוחות נגיד אבל אם אתה עסוק במהלך היום וצריך לאכול בסוף היום ארוחה של 2500 קל' אז זה הבעיה פה, וזה מה שהם מתכוונים.

אז מפצלים אותם ל2 ארוחות והולכים לישון שעה אחת יותר מאוחר.
מה גם שאפשר במלוכלך בקלות להגיע ל2500 קל', ככה שזה שטויות.

לא אמרתי שזה היה טוב/ עבד לי
פשוט ה-4 אלף קל' אם אתה יודע מאיפה להשיג אותם זה לא בעיה לאכול ב-3 ארוחות נגיד אבל אם אתה עסוק במהלך היום וצריך לאכול בסוף היום ארוחה של 2500 קל' אז זה הבעיה פה, וזה מה שהם מתכוונים.
בכל רגע נתון ביום אפשר למצוא מה לאכול... לדוגמא כשהייתי עובד בקסטרו הייתי יוצא במקום להפסקה אחת ארוכה לכמה הפסקות במשמרת וככה אוכל כמה פעמים ויכולתי להכניס ככה יותר קלוריות במשמרת

אני יגיד לך מה באמת קשה...

שביום שישי אמא שלך קונה חצי קונדיטוריה של עוגיות ואתה סוחב את השקיות מהאוטו וצריך לסדר את זה בארון ואז זה כאילו אתה מסתכל על זה וזה הרגע הכי קשה שתעבור בחיים חח.

ובקידוש הפשטיידת מלאוח.. אינעל רבאק למה?!?!

חח קשה קשה אבל מתגברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית