הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בקלן יחד עם אירובי

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני משתמש בקלן ולוקח חצי שעה על בטן ריקה לפני אירובי (הליכה של 70 דקות) ואני רוצה להתחיל עכשיו לשלב ריצות או אינטרוולים, השאלה אם זה בטוח לקחת קלן חצי שעה לפני..

אתה בטוח שאתה לוקח קלן? נראה לי אתה מתבלבל בין קלן ליוהמבין, אם כן מדובר על קלן אתה אידיוט רציני ותקרא את המדריך לקלן פה באתר, לא מתאמנים לפחות 4-6 שעות אחרי שלוקחים קלן,זה מעלה לך את הלחץ דם ואת הדופק ואז אתה עוד יותר מעלה אותם באימון מה שיכול לגרום להרבה דברים רעים.. בכללי לא מומלץ בכללל גם פה וגם באתרים בחול לעשות אירובי בעצימות גבוהה שצורכים קלן.. גם ככה הגוף שלך במרץ ואתה עוד דוחף לו ספרינטים אתה תמות בסוף..

• פותח/ת השרשור
לא מתבלבל, לכן שאלתי בקשר לאירובי בעצימות גבוהה..
כרגע אני לוקח קלן לפני הליכה של 70 דקות ואין לי שום בעיה של דופק..
במידה ואני רוצה לשלב קלן עם אימוני אירובי עצימים כגון ריצה או אינטרוולים לעשות את זה אחרי 4-6 שעות אחרי לקיחת הקלן?

לא מתבלבל, לכן שאלתי בקשר לאירובי בעצימות גבוהה..
כרגע אני לוקח קלן לפני הליכה של 70 דקות ואין לי שום בעיה של דופק..
במידה ואני רוצה לשלב קלן עם אימוני אירובי עצימים כגון ריצה או אינטרוולים לעשות את זה אחרי 4-6 שעות אחרי לקיחת הקלן?

תגיד איזה כדורים אתה לוקח? של 20 או 40? אני חצי שעה אחרי כדור שומע תדופק שלי רץ ואת הדם זורם כמו לא יודע מה אני לא יכול לדמיין לעשות אירובי ישר אחרי.. ואם החלטת שאתה כן הולך לעשות אינטרוולים תנסה לעשות את זה כמה שיותר אחרי שלקחת את הכדור.. אגב מה ההיתרון בזה שאתה עושה אירובי מיד אחרי הקלן?

• פותח/ת השרשור
אשמח אם גם בפורום הזה יש מישהו שיכול לענות..
לא יודע כל כך לאן זה שייך, פירסמתי בשני הפורומים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית