הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני מתחיל סייקל בקרוב ,
טסט אנטט 500 מג בשבוע
טרן 400 מג בשבוע
למשך 8 שבועות אולי עשרה .

פיסיטי
נולבה 40/40/20/20
טריפוטרילין 3 שבועות אחרי הזריקה האחרונה של הטסט .

אירובי 4 פעמים בשבוע 40 דקות
תזונה במאזן קלוריות שלילי .

מה אתם אומרים ?

זה לא סייקל טוב לחיטוב.
למה כל-כך הרבה זמן חיטוב? אתה משתמש בחומרים מאוד חזקים - למה חומרים ארוכים שצוברים נוזלים? למה לא לעשות קצרים, כך גם תתחיל לראות תוצאות יותר מהר וגם תדע בדיוק איפה אתה עומד.
למה לא להוריד קצת מינונים בשביל חיטוב ולהתרכז יותר בדיאטה ושיטת אימון מתאימה?

חיטוב נכון צריך להיות מורכב מכמה דגשים:
1. קצר! (ככל האפשר) - בחיטוב ארוך קשה יותר לעמוד, הוא מתיש יותר, יש יותר איבוד שריר (כן, גם עם אנאבוליים) וזה מיותר.
2. תזונה מתאימה - אם אתה על חומרים אתה יכול להרשות לעצמך הגבלת קלוריות יותר מחמירה ממצב טבעי - אז מן הסתם עדיף וכדאי.
3. צורת אימון מתאימה - זה לא רק אירובי ולא סתם. כדי למקסם תוצאות צריך לדעת כיצד להתאמן נכון במיוחד על חומרים.
4. קומפלקס חומרים - כמה שיותר זה לא תמיד יותר טוב, כי צריך גם לחשוב על התאוששות (אפילו שיש לך דקהפפטיל), צריך גם לקחת בחשבון מרכיבים בריאותיים.
ואם אפשר לצמצם חומרים ולהשיג אפקט טוב יותר הרי זה משובח.

המלצותיי באופן כללי הינם:
1. להגביל את החיטוב על חומרים ל6 שב' בלבד
2. לעבור לשימוש בחומרים קצרים.
3. להוריד מינונים.
4. להוסיף קלן וקטוטיפן.
5. להתאים תפריט שלילי (דל פחמימה עדיף) + שיטת אימון נכונה יותר.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עצה לעניין אביעד יש לי בעיה עם החומרים הקצרים בגלל תדירות הזריקות לגבי מינונים כמה בדיוק אתה ממליץ ?

עצה לעניין אביעד יש לי בעיה עם החומרים הקצרים בגלל תדירות הזריקות לגבי מינונים כמה בדיוק אתה ממליץ ?

אני מבין שיש לך בעיה עם תדירות הזרקות גבוהה למרות שלא ברור לי למה, כי אתה יכול רגליים,תחת,כתפיים בכיף.
אבל נצא מנקודת הנחה שאתה לא מסוגל, קח בחשבון שיהיה לך קשה להעריך באופן אמיתי איפה אתה עומד באחוזי שומן.
במקרה של טרן אנטט + טסט אנטט הייתי הולך על מינון של 250/200 זה ממש מספיק לשימור שריר, אלא אם אתה מדבר על מסה גדולה מאוד.
הייתי זורק קלן+קטוטיפן בכל מקרה, קצת יעזור עם הנוזלים ויתן את האקסטרה פוש.
הקטע פה שאנטט עד שיתחיל לעבוד זה קצת מבאס וגם תריץ אותו בערך 8 שב' (לא יותר).

אין לו הרבה חומרים זה כולה טסט אננטט וטרן
עדיף טסט קצר אבל באסה כל יום אחר להזריק

במקרה הזה התייחסתי לכמות החומר שזה 500 אנטט ו400 טרן כשהוא יכול בכיף לעשות חיטוב עם 300/150 בקצרים.

• פותח/ת השרשור
סבבה לגמרי , אתחיל במינונים של 200 טרן ו250 טסט נראה איך הגוף יגיב ,לגבי תדירות הזריקות אעשה את הסייקל הארוך שוב בגלל תדירות הזריקות שפשוט מחרפנת אותי, ולגבי הנוזלים זה לא נכון מה שכתבת אביעד מניסיון שלי אם אתה שומר תזונה כמו שצריך כמעט בלי פחמימה אין עלייה של נוזלים מיותרת וכמובן המון אירובי .

נערך לאחרונה:
למה המינון גבוהה? 500 מג זה הסטנדרט לא

למסה אולי. אבל למה צריך כל-כך הרבה בשביל חיטוב רק?

סבבה לגמרי , אתחיל במינונים של 200 טרן ו250 טסט נראה איך הגוף יגיב ,לגבי תדירות הזריקות אעשה את הסייקל הארוך שוב בגלל תדירות הזריקות שפשוט מחרפנת אותי, ולגבי הנוזלים זה לא נכון מה שכתבת אביעד מניסיון שלי אם אתה שומר תזונה כמו שצריך כמעט בלי פחמימה אין עלייה של נוזלים מיותרת וכמובן המון אירובי .

נוזלים זה לא רק פונקציה של תזונה זה פונקציה של המרה לאסטרוגן שהיא תמיד גבוהה יותר באסטרים ארוכים באופן טבעי.
כמובן שפחמימות מרובות ותזונה לקוייה ואחוז שומן גבוה יציגו צבירת נוזלים גבוהה יותר, אך צבירה מסויימת תמיד תהיה.
גם אם אתה חושב שזה לא קורה, זה קורה ועוד איך ובד"כ בPCT שמים לב לירידה בנפח אחרי אסטרים ארוכים - נפח שקשור הרבה פעמים לצבירת נוזלים בתוך תא השריר.

הסייקל נראה בסדר גמור, אפשר להתחיל עם ארוכים ולחתוך לקצרים בסוף. בגדול, זה לא כזה משנה אם תעשה עם קצרים או ארוכים, כשתסיים את הסייקל, הנוזלים ירדו ותוכל לראות מה הישגת. למרות שבעצמך כתבת ואני רואה שאתה מבין היטב שרוב עלייה בנוזלים תלויה באוכל. ההבדל בין טסט קצר או ארוך מבחינת ספיחת נוזלים לא משמעותית, וטרן בפני עצמו לא סופך כמעט מים. במידה ויש חשש לצבירה של מים, תשלב ארימדקס.
דבר נוסף, החיסרון היחיד בסייקל הזה, שיקח לפחות 4 שבועות עד שתרגיש את החומרים, אפשר לתת "חיזוקית" עם פרופ - או עם דיבול. כמובן שממש לא חייב, אני מעולם לא אבין אנשים שמריצים סייקל של חומרים ארוכים לפרק זמן קצר, עד החומר מתחיל לעבוד חותחים ?! ועזבו לרגע התאוששות, מי שבוחר בחומרים כמו טרן, יודע היטב שיקח לו זמן להתאושש, ועם כבר טריפוטרילין, אז בהחלט 8 שבועות זה קצר מדי. אבל שוב זאת רק דעתי.
במידה והיה מדוברים בפרופ ואצטט, אז כן, 8-10 שבועות מספיק לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
לגבי ארימידקס יקר מישל מניסיון שלי גם לא כל כך עוזר , אלך על אנטט וטרן ארוכים , אעשה המון אירובי כמו שאני עושה תמיד , אדבוק בתזונה נכונה ואולי אמשיך את הסייקל במקום 10 שבועות 12 שבועות ,
וקצת מים זה די יעיל למפרקים בכל אופן ,לא יקרה כלום .

תודה לכולכם

הסייקל נראה בסדר גמור, אפשר להתחיל עם ארוכים ולחתוך לקצרים בסוף. בגדול, זה לא כזה משנה אם תעשה עם קצרים או ארוכים, כשתסיים את הסייקל, הנוזלים ירדו ותוכל לראות מה הישגת. למרות שבעצמך כתבת ואני רואה שאתה מבין היטב שרוב עלייה בנוזלים תלויה באוכל. ההבדל בין טסט קצר או ארוך מבחינת ספיחת נוזלים לא משמעותית, וטרן בפני עצמו לא סופך כמעט מים. במידה ויש חשש לצבירה של מים, תשלב ארימדקס.
דבר נוסף, החיסרון היחיד בסייקל הזה, שיקח לפחות 4 שבועות עד שתרגיש את החומרים, אפשר לתת "חיזוקית" עם פרופ - או עם דיבול. כמובן שממש לא חייב, אני מעולם לא אבין אנשים שמריצים סייקל של חומרים ארוכים לפרק זמן קצר, עד החומר מתחיל לעבוד חותחים ?! ועזבו לרגע התאוששות, מי שבוחר בחומרים כמו טרן, יודע היטב שיקח לו זמן להתאושש, ועם כבר טריפוטרילין, אז בהחלט 8 שבועות זה קצר מדי. אבל שוב זאת רק דעתי.
במידה והיה מדוברים בפרופ ואצטט, אז כן, 8-10 שבועות מספיק לחלוטין.

צודק מישל באתי לרשום שאתה יכול לקחת ארימידקס במידה ויש ספיחת נוזלים

כידוע לכם צריכת ארימדקס במהלך הסייקל פוגעת באופן די רציני בתוצאות הסייקל.
מאחר וארימדקס ובכלל רמות אסטרוגן נמוכות מלבד השפעתן על החיות הכללית של האדם, הן גם מפחיתות משמעותית הפרשת IGF-1 וGH
וזה לא דבר שאנו ממש רוצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית