עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצה לעניין אביעד יש לי בעיה עם החומרים הקצרים בגלל תדירות הזריקות לגבי מינונים כמה בדיוק אתה ממליץ ?
אין לו הרבה חומרים זה כולה טסט אננטט וטרן
עדיף טסט קצר אבל באסה כל יום אחר להזריק
למה המינון גבוהה? 500 מג זה הסטנדרט לא
סבבה לגמרי , אתחיל במינונים של 200 טרן ו250 טסט נראה איך הגוף יגיב ,לגבי תדירות הזריקות אעשה את הסייקל הארוך שוב בגלל תדירות הזריקות שפשוט מחרפנת אותי, ולגבי הנוזלים זה לא נכון מה שכתבת אביעד מניסיון שלי אם אתה שומר תזונה כמו שצריך כמעט בלי פחמימה אין עלייה של נוזלים מיותרת וכמובן המון אירובי .
הסייקל נראה בסדר גמור, אפשר להתחיל עם ארוכים ולחתוך לקצרים בסוף. בגדול, זה לא כזה משנה אם תעשה עם קצרים או ארוכים, כשתסיים את הסייקל, הנוזלים ירדו ותוכל לראות מה הישגת. למרות שבעצמך כתבת ואני רואה שאתה מבין היטב שרוב עלייה בנוזלים תלויה באוכל. ההבדל בין טסט קצר או ארוך מבחינת ספיחת נוזלים לא משמעותית, וטרן בפני עצמו לא סופך כמעט מים. במידה ויש חשש לצבירה של מים, תשלב ארימדקס.
דבר נוסף, החיסרון היחיד בסייקל הזה, שיקח לפחות 4 שבועות עד שתרגיש את החומרים, אפשר לתת "חיזוקית" עם פרופ - או עם דיבול. כמובן שממש לא חייב, אני מעולם לא אבין אנשים שמריצים סייקל של חומרים ארוכים לפרק זמן קצר, עד החומר מתחיל לעבוד חותחים ?! ועזבו לרגע התאוששות, מי שבוחר בחומרים כמו טרן, יודע היטב שיקח לו זמן להתאושש, ועם כבר טריפוטרילין, אז בהחלט 8 שבועות זה קצר מדי. אבל שוב זאת רק דעתי.
במידה והיה מדוברים בפרופ ואצטט, אז כן, 8-10 שבועות מספיק לחלוטין.
צודק מישל באתי לרשום שאתה יכול לקחת ארימידקס במידה ויש ספיחת נוזלים