עזרה| לגבי פסיכומטרי

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
היי,

ממי שיצא לו לעשות את המבחן הנחמד הזה 😛
רציתי לדעת האם שווה עוד לפני הקורס של ה3 חודשים להתחיל ללמוד את המילים בעברית ובאנגלית.
מן הסתם התשובה היא כן , השאלה היא מה הדרך הכי טובה ? יש אולי באינטרנט אתרים מעודכנים של כל האוצר מילים ? או שווה לקנות שני מילוני כיס (אחד בעברית והשני באנגלית שמכילים את כל המילים)?,

ושאלה אחרונה . מה הדרך הכי טובה ללמוד את המילים האלה ? פשוט לעבור ערך ערך וללמוד או יש שיטה טובה יותר ?

תודה רבה לעוזרים !!! 😃

מה שאני עשיתי, זה אומנם היה מלא עבודה אבל הוכיח את עצמו. אני הכנתי לעצמי פנקסים של מילים בעברית ובאנגלית צד אחד המילים והצד השני הפירוש. והסתובבתי עם הפנקסים לכל מקום (זה היה בצבא)
אם אתה צריך ציון גבוה זה ממש טיפשי לאבד נקודות על אוצר מילים, קח בחשבון שכל טעות שווה איזה 5 נקודות.
לי לפחות ההכנה של הפנקסים מאוד עזרה

- - - עידכון הודעה - - -

מה שאני עשיתי, זה אומנם היה מלא עבודה אבל הוכיח את עצמו. אני הכנתי לעצמי פנקסים של מילים בעברית ובאנגלית צד אחד המילים והצד השני הפירוש. והסתובבתי עם הפנקסים לכל מקום (זה היה בצבא)
אם אתה צריך ציון גבוה זה ממש טיפשי לאבד נקודות על אוצר מילים, קח בחשבון שכל טעות שווה איזה 5 נקודות.

כמה מילים צריך ללמוד? איפה אפשר להשיג חומר עם פסיכומטרי?

• פותח/ת השרשור

- - - עידכון הודעה - - -

כלומר בכל פתק עשית מילה אחת מצד אחד והפירוש שלה מצד שני?

אז לקנות את המילונים ולהתחיל להכין את זה?

בהרשמה לקורס אתה אמור לקבל (לפחות בקידום) את המילונים. הדרך ללמוד מילים היא באמצעות אסוציאציות למילים אחרות בעברית או באנגלית. גם הבנה מתוך הקשר זה מעולה. זה בנוסף להרבה חזרות בעזרת כרטיסיות ובחנים עצמיים כל פעם על 10 מילים נגיד. בקידום יש גם משחקים (זיכרון או בול פגיעה וכאלה...) שבעזרתם אתה לומד את המילים.
יש אתר בשם QUIZLET שהוא טוב ויש לו גם אפליקציה נחמדה.
יש אנשים שחילוק לקטגוריות עוזר להם.
בנוסף קריאה של חצי שעה ביום של טקסטים באנגלית, כי גם זה חלק נכבד מהמבחן.

• פותח/ת השרשור
בהרשמה לקורס אתה אמור לקבל (לפחות בקידום) את המילונים. הדרך ללמוד מילים היא באמצעות אסוציאציות למילים אחרות בעברית או באנגלית. גם הבנה מתוך הקשר זה מעולה. זה בנוסף להרבה חזרות בעזרת כרטיסיות ובחנים עצמיים כל פעם על 10 מילים נגיד. בקידום יש גם משחקים (זיכרון או בול פגיעה וכאלה...) שבעזרתם אתה לומד את המילים.
יש אתר בשם QUIZLET שהוא טוב ויש לו גם אפליקציה נחמדה.
יש אנשים שחילוק לקטגוריות עוזר להם.
בנוסף קריאה של חצי שעה ביום של טקסטים באנגלית, כי גם זה חלק נכבד מהמבחן.

^^ סבבה תודה =] נתת כאן הרבה עצות .
אז מה אתה ממליץ לי לעשות לגבי האוצר מילים בעברית ובאנגלית איזה 3 וחצי חודשים לפני התחלת הקורס (הקורס עצמו יהיה 3 חודשיים). מאיפה להתחיל ? .בכוונה אני רוצה להתחיל כמה שיותר מוקדם בשביל שלא פתאום כל החומר יבוא בבום אלא כל יום לעשות חלק קטן =]

נערך לאחרונה:
^^ סבבה תודה =] נתת כאן הרבה עצות .
אז מה אתה ממליץ לי לעשות לגבי האוצר מילים בעברית ובאנגלית איזה 3 וחצי חודשים לפני התחלת הקורס (הקורס עצמו יהיה 3 חודשיים). מאיפה להתחיל ? .בכוונה אני רוצה להתחיל כמה שיותר מוקדם בשביל שלא פתאום כל החומר יבוא בבום אלא כל יום לעשות חלק קטן =]
איפה נרשמת?

יש אפליקציה בפייסבוק שנקראת אנקוריוויל (של חברת אנקורי מין הסתם), יש בה אוצר מילים (עברית/אנגלית) + משחקים שעוזרים לשנן את המילים

כלומר בכל פתק עשית מילה אחת מצד אחד והפירוש שלה מצד שני?

אז לקנות את המילונים ולהתחיל להכין את זה?

כן, זה מה שאני עשיתי. הכוונה לא להעתיק את כל המילים אלה רק את אלה שאתה לא מכיר.

עצה נוספת שאני יכול לתת לך שעבדה טוב גם בשבילי וגם בשביל תלמידים שלי, זה להתחיל לפתור פרקים. כל יום תפתור פרק אחד או שניים של בחינה.

אוקיי אז תנסה להיסגר על עצמך בשבועיים הקרובים ואז תוכל לקבל מהם את כל האמצעים ולהתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית