הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינטרוולים

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
אני כרגע בתקופת חיטוב , ואני ממש מעוניין לשרוף שומן וכמה שיותר מהר.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע , ועושה אירובי 3-4 פעמים גם
כדאי לי לעשות אינטרוולים ? אמרו לי שזה שורף שריר ולא כדאי , אלא לעשות אירובי בעצמיות בנינות (ריצה קלה ) לשמור על דופק 130 כזה כדי שהשומן ישרף.

מה דעתכם ? ומה כדאי לעשות ?

קודם כל אם אתה רוצה תוצאות כדאי לך לשנות גישה.
לוקח זמן עד שאתה מגיע לשאיפות שלך אתה יכול לזרז את זה ע"י שורפי שומן למיניהם אבל לדעתי זה סתם מיותר
תמשיך להתאמן תהיה בגירעון קלורי והכי חשוב תתמיד! אני מבטיח לך שהתוצאות עוד יגיעו אין למה למהר...

• פותח/ת השרשור
קודם כל אם אתה רוצה תוצאות כדאי לך לשנות גישה.
לוקח זמן עד שאתה מגיע לשאיפות שלך אתה יכול לזרז את זה ע"י שורפי שומן למיניהם אבל לדעתי זה סתם מיותר
תמשיך להתאמן תהיה בגירעון קלורי והכי חשוב תתמיד! אני מבטיח לך שהתוצאות עוד יגיעו אין למה למהר...

אוקי הבנתי שאינטרוולים זה טוב לשריפת שומן ואפילו מעולה , אבל אפשר גם אחרי אימון אנאירובי לעשות את זה ?

נערך לאחרונה:
אוקי הבנתי שאינטרוולים זה טוב לשריפת שומן ואפילו מעולה , אבל אפשר גם אחרי אימון אנאירובי לעשות את זה ?

את האמת אני לא ממש מבין באינטרוולים אבל אני לא חושב שיש בעיה להשתמש בזה אחרי אימון אנאירובי. בכל מקרה תשאל מישהו שמבין בזה יותר ממני

Back
למעלה תחתית