הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט לחייל.

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
לחברה המבינים פה, אני טירון בגולני, בשעות תש אני עושה 3 סטים של 10 מתח ו10 מקבילים אבל רוצה להעלות את הרף, והדרך היא קרוספיט. האמצעים שלרשותי- מתח מקבילים ו3 חבלים. המטרה- שיפור מקסימלי בכושר אירובי ואנאירובי ואם אפדר לגדול קצת על הדרך.
אשמח אם מעשהו יוכל לתת לי תוכנית שאוכל לעשות כל יום או אפילו כל יומיים, משהו בסיסי ביותר עם מקסימום תוצאות שלא יעבור את ה10 דקות.
תודה רבה וחג שמח

- - - עידכון הודעה - - -

חשבתי לעשות פשוט מקסימום מתח מקבילים שמיכה וסקוואט למשך 10 דקות, נשמע הגיוני? קטונתי מלהבין בעניין.

נערך לאחרונה:
כל הכבוד שהתגייסת לגולני! 😃 איזה גדוד?

לנושא,
לא הייתי ממליץ לך לעשות קרוספיט במקביל לעומס הפיזי שאתה הולך לעבור בתקופת ההכשרה שלך (טירונות + אימון מתקדם).
אבל כן ממליץ לך לעבוד על מתח , מקבילים , חבל 3 או 6 בכח ידיים. חשוב מאד בתור אחד שעבר את זה בצורה לא יפה, תחפש דרך לעבוד על הזוקפי גו שלך ואם תוספת התנגדות. ימנע פציעות בגב.

את הקרוספיט אתה יכול להתחיל אחרי שתסיים מסלול ותעלה לגדוד, שם יהיה לך טיפה יותר זמן והרבה הרבה פחות מאמץ פיזי. הרב פשוט משמינים. אני עליתי 12 ק''ג.

חוץ מזה, בהצלחה בשירות, גם ברגעים הכי קשים במבט לאחור אתה לא תצטער לרגע 😃

• פותח/ת השרשור
בינתיים גדוד 12. אני רוצה להגיע לסיירת בגיבוש באוגוסט לכן אני צריך להגיע בכושר שיא. תודה רבה! אני מבין שאתה משלנו?

בינתיים גדוד 12. אני רוצה להגיע לסיירת בגיבוש באוגוסט לכן אני צריך להגיע בכושר שיא. תודה רבה! אני מבין שאתה משלנו?

חחח... גדוד 12 רובאית ברק מחלקת צלפים! אוג 05 😃

הצעותיי:

10 דקות כמה שיותר ברפיז
פרמידה יורדת מ10 חזרות עד חזרה אחת של ברפיז, מתח וסקוואט
אם יש לך חבל קפיצה במקרה אז תנסה לקפוץ בחבל 10 דקות רצוף, זה ממש קשה.

ניסיתי לתת לך את התרגילים שהכי מעלים את הדופק, כי אני מבין שהמטרה היא יותר כושר מאשר גדילה.
אם אתה יכול במקרה לקמבן לעצמך שק חול כזה של פקלים זה ממש מעלה את האפשרוית
בסה"כ אני הייתי מנסה ללכת על התרגילים שיעלו לך את הדופק (ברפיז, סווינגים עם השק חול, מתח, סקוואטים, לאנג'ים)
ופשוט לשחק עם הוריאציות.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
לדעתי בארפי וסקוואטים יתנו לך מענה טוב לרב מה שאתה צריך שזה הרבה סיבולת וכח ברגליים/גב וגם מתח

אבל תאכלס בתור לוחם אני ממליץ לך לזרום עם השירות ולהתאמן בימי תורנות/בית/סגירות כי עם המספר שעות והאוכל שם קשה להתאושש...

אני ממליץ שכרגע תנוח.
כשתעלה לקו תתחיל להתאמן, כי יהיה לך זמן פנוי

• פותח/ת השרשור
חברים שכחתי לציין משהו חשוב- הדד ליין שלי הוא לעוד חודשיים ( תחילת אוגוסט) מכיוון שאני נגש לגיבוש יחטיות גולני במטרה להגיע לסיירת.

לדעתי גיבוש סיירות וכל גיבוש בצבא, חוץ מהמבחנים המדודים, מעט מאוד תלוי בכושר, ברור שכושר יעשה אותו יותר קל אבל ראיתי אנשים עם כושר אפסי שרק בגלל שהם חזקים בראש ולא נשברו עברו את הגיבושים וגם הקשים ביותר.

ממליץ לך בחום, פשוט לעשות אימונים ששוברים אותך כדי שתתחזק בראש,
אימון שאהבתי זה:
3 דקות של מקסימום בארפיז,
על הדקה השלישית 400 מטר ריצה.
וככה כל דקה שלישית על הדקה 400 מטר ריצה ובינתיים כמה שיותר בארפיז.

עשיתי ככה 12 דקות+(הוספתי את ה 400 מטר ריצה בסוף) ולא נשאר בי יותר מידי כח אחרי זה.

בהצלחה בגיבוש.

חח עדיין יש את הרס"ר הדרוזי הזה שצועק כמו מפגר בבאח ברגבים?

AMRAP on 10 mins:
10pullups
10dips
חבל עד למעלה
15burpees\40 bw squats

תחזור על זה כמה שיותר סיבובים ב10 דקות.

Back
למעלה תחתית