הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות עם T3

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
אני בסייקל חיטוב כבר כמעט 3 שבועות ועוד לא עשיתי העמסה אני תכף שבועיים בדל פחמימה ועכשיו קצת נתקעתי במשקל אני מתכנן לעשות העמסה עוד יומיים שלושה השאלה שלי היא כמה קלוריות לצרוך מעל הנייטראלי בגלל ה-T3 ואיזה פחמימות הכי כדאי לצרוך (עמילן,מלאות).

העמסה רגילה, לא צריך לשנות כלום בגלל ה-T3. ובכלל, לא מאמין שצריך לספור קלוריות בימי העמסה, תשחרר קצת, עבדת קשה 3 שבועות, יום אחד תתפנק לא יקרה כלום.

העמסה רגילה, לא צריך לשנות כלום בגלל ה-T3. ובכלל, לא מאמין שצריך לספור קלוריות בימי העמסה, תשחרר קצת, עבדת קשה 3 שבועות, יום אחד תתפנק לא יקרה כלום.

מחזק, בהעמסה אני בעד להתפנק בלי להתחיל עם יותר מדיי חישובים זה לא שעכשיו אתה עומד לעלות על במה.
אני גם רק אגיד שלפעמים מגיע זמן שצריך להוריד מהתפריט עוד קצת שומנים או להכניס טיפה יותר אירובי.

• פותח/ת השרשור
אפשר להפריז עם שומנים וסוכרים? מצד שני בגלל שאני בסייקל שעלה הרבה והזמן קצוב אני לא רוצה להשתולל כדי למקסם ירידה בשומן כמה שאוכל.

אני בסייקל חיטוב כבר כמעט 3 שבועות ועוד לא עשיתי העמסה אני תכף שבועיים בדל פחמימה ועכשיו קצת נתקעתי במשקל אני מתכנן לעשות העמסה עוד יומיים שלושה השאלה שלי היא כמה קלוריות לצרוך מעל הנייטראלי בגלל ה-T3 ואיזה פחמימות הכי כדאי לצרוך (עמילן,מלאות).

מחזק, בהעמסה אני בעד להתפנק בלי להתחיל עם יותר מדיי חישובים זה לא שעכשיו אתה עומד לעלות על במה.
אני גם רק אגיד שלפעמים מגיע זמן שצריך להוריד מהתפריט עוד קצת שומנים או להכניס טיפה יותר אירובי.

היי אני לא רוצה לפתוח פוסט חדש אז אני ציטטתי אותך כאן כי זה רלוונטי גם למפרסם הראשי..
כרגע אני בסייקל t3 + clen, האם יש צורך לקחת t3 ביום העמסה? או שבדומה לקלן לא לקחת?
ואם כבר, תוכל להזכיר לי כמה ג׳ קטוטיפן צריך לקחת כל לילה?
יש לקחת קטוטיפן מהשבוע השני וכן הלאה נכון?

תודה על קריאת החפירה 😃

היי אני לא רוצה לפתוח פוסט חדש אז אני ציטטתי אותך כאן כי זה רלוונטי גם למפרסם הראשי..
כרגע אני בסייקל t3 + clen, האם יש צורך לקחת t3 ביום העמסה? או שבדומה לקלן לא לקחת?
ואם כבר, תוכל להזכיר לי כמה ג׳ קטוטיפן צריך לקחת כל לילה?
יש לקחת קטוטיפן מהשבוע השני וכן הלאה נכון?

תודה על קריאת החפירה 😃

קודם כל, תן לי רק להתחיל ולהגיד שלהריץ T3 בלי טסט' זה דבר קצת בעייתי כי אתה עלול למצוא עצמך מאבד מסת שריר נכבדת.
T3 לוקחים גם בהעמסה.
לגבי קטוטיפן, זה מאוד תלוי במשקל שלך - בד"כ מעל 90 כבר צריך שני כדורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית