הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות לוואי

• פותח/ת השרשור DEKA300
  • פורסם בתאריך

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
חומרים כמו אנאבר פירמובולן

ואני מדבר אל אנאבר אזה
ודרך הגב כמה כדורים צריך לכחת ביום מאנאבר אזה?

תופעות לוואי ? ולא אז איזה חומרים בדרך כלל עושים את ? שידעו לכם

בילבול,סחרחורות או התנהגות מוזרה .
כאבי ראש עצבנות , אי שקט , רוגז רעד ??

** נא לא לפרסם מקורות **

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חומרים מאוד קלים יחסית תופעות לוואי מתונות בהשוואה לחומרים חזקים יותר

איזה חומרים כן גומרים לזה ? בילבול,סחרחורות או התנהגות מוזרה .
כאבי ראש עצבנות , אי שקט , רוגז רעד

לגבי בילבול סחרורת וכל הדברים האלה אני לא מכיר חומרים שיגרמו לזה לא סטרואידים לפחות יש אנשים שמדווחים על עצבנות או חוסר שקט אני חושב שזה פלסיבו אין תיעוד על התופעה שנקראת roid rage לי לפחות אין שום בעיה אם זה התופעה היחידה שאני מקבל מסטרואידים זה טיפה אקנה וזהו

• פותח/ת השרשור
עצבנות , אי שקט , רוגז רעד ??

QUOTE]

יש לי די הרבה מזה עם היוהמבין 🥷

לא יודע אני לוקח אנאבר ופירמו בולן ואני מרגיש את זה יש לי כוח כמו סוס אני לא ניגמר בחדר כושר
אבל במשך היום כל הגוף שלי רועד אי שקט עצבנות כל הוורדים שלי זזים כל הגוף זז לא יכול לישון חחח לא יודע מה קרה לי ועוד זה דברים חלשים

מה המינונים שאתה לוקח?

חוצמזה שזה נראה לי טיפשי לקחת אנאבר ופרימו בכדורים בסייקל ללא טסט, אבל כבר התחלת.

לא יודע אני לוקח אנאבר ופירמו בולן ואני מרגיש את זה יש לי כוח כמו סוס אני לא ניגמר בחדר כושר
אבל במשך היום כל הגוף שלי רועד אי שקט עצבנות כל הוורדים שלי זזים כל הגוף זז לא יכול לישון חחח לא יודע מה קרה לי ועוד זה דברים חלשים

מוזר מאוד חומרים נורא נורא חלשים שכמעט ולא משפיעים על הכח מתי התחלת לקחת ובאיז מינון
כמו כן מאשינהשד צודק דבילי לקחת את זה בלי איזה שהוא חומר בסיס כמו טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור
מוזר מאוד חומרים נורא נורא חלשים שכמעט ולא משפיעים על הכח מתי התחלת לקחת ובאיז מינון
כמו כן מאשינהשד צודק דבילי לקחת את זה בלי איזה שהוא חומר בסיס כמו טסטוסטרון

שמע אחי אני לא מזלזל באפחד כל אחד והידע שלו .. אני לכתי את זה שנה שעברה והגעתי לתוצאות מאוד מאוד טובות

השנה אני פשוט לוקח מינון יותר גדול של אנאבאר והוא חומר טוב עושה לי קצת איי שקט כמו שרמשתי אבל שטיות אני מאמיין שגוף היסתגל לזה עוד כמה ימים
וזה סייקל לסוף חיטוב טסט איפשר לכחת בתחילת החיטוב עדיף לסוף ליהחיטוב סייקל של חומרים יבשים ואם יש בעיה בחשק המיני אז לוחקחים משהו לחיזוק
מינון 300מג פרימובולן בפמפולות לשבוע .. עושה את עבודה טוב אני עומד עכשיו אל 14 אחוז שומן מישקל 97 לפני חודשים הייתי 20 אחוז שומן אל 104 קילו ... תעשו את החישוב גם שומר אל המסת שריר בחיטוב וגם מעלה אותך יבש וגם שורף שומן ואני אוכל ביום 9 פורוסת לחם שיפון קל זה הפחממה היחדה שלי.. 6 ארוכות חלבון של 30 גרם ו15 גרם אגוזי מלך שה זה כלום אוכל .. דרך הגב

גבר שלוקח אנאבאר צריך ללכת לרופא מומחה ולברר לעומק למה אין לו זוג אשכים

סתם אנקדוטה עניינית 😛

שמע אחי אני לא מזלזל באפחד כל אחד והידע שלו .. אני לכתי את זה שנה שעברה והגעתי לתוצאות מאוד מאוד טובות

השנה אני פשוט לוקח מינון יותר גדול של אנאבאר והוא חומר טוב עושה לי קצת איי שקט כמו שרמשתי אבל שטיות אני מאמיין שגוף היסתגל לזה עוד כמה ימים
וזה סייקל לסוף חיטוב טסט איפשר לכחת בתחילת החיטוב עדיף לסוף ליהחיטוב סייקל של חומרים יבשים ואם יש בעיה בחשק המיני אז לוחקחים משהו לחיזוק
מינון 300מג פרימובולן בפמפולות לשבוע .. עושה את עבודה טוב אני עומד עכשיו אל 14 אחוז שומן מישקל 97 לפני חודשים הייתי 20 אחוז שומן אל 104 קילו ... תעשו את החישוב גם שומר אל המסת שריר בחיטוב וגם מעלה אותך יבש וגם שורף שומן ואני אוכל ביום 9 פורוסת לחם שיפון קל זה הפחממה היחדה שלי.. 6 ארוכות חלבון של 30 גרם ו15 גרם אגוזי מלך שה זה כלום אוכל .. דרך הגב

מה הקשר בן אדם זה שאתה רואה תוצאות לא אומר שאתה יודע מה אתה עושה אתה רואה תוצאות כי סטרואידים עובדים על זה אין ויכוח אבל אם תמשיך ככה אתה מהר מאוד תדפוק את האיזון ההורמונלי שלך וכל החיים תהייה בטיפול HRT צר לי אחי אבל רואים שאין לך מושג מה אתה עושה אבל תעשה מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בן אדם זה שאתה רואה תוצאות לא אומר שאתה יודע מה אתה עושה אתה רואה תוצאות כי סטרואידים עובדים על זה אין ויכוח אבל אם תמשיך ככה אתה מהר מאוד תדפוק את האיזון ההורמונלי שלך וכל החיים תהייה בטיפול HRT צר לי אחי אבל רואים שאין לך מושג מה אתה עושה אבל תעשה מה שבא לך

למה שאני התפוק את איזון ההורמנלי שלי ביגלל שבייסקל אני לא מכניס טסט? מה קשר

כי הגוף לא מייצר אנבאר ופרימובולן הגוף מייצר טסט זה ההורמון הזכרי העיקרי וכאשר אתה לוקח חומרים ללא טסט וסוגר את היצור הטבעי של הגוף אתה בעצם נשאר בלי טסטוסטרון שלא לדבר על זה שלוקח הרבה זמן יחסית להתאושש מסייקל ולהחזיר את היצור הטבעי של טסטוסטרון אז אתה תמשיך במנהגים האלה שלך מהר מאוד הגוף יפגע באופן בלתי הפיף ולא ייצר מספיק טסטוסטרון ואז תגיד שלום לטיפול HRT זה בעצם אומר לקחת טסטוסטרון למשך כל החיים שלא לדבר על זה שאתה גם בטח מריץ PCT בצורה חובבנית (אני מנחש פה בגלל אופי הסייקל)

נו באמת.. המאציזמו הזה מוגזם, אפילו אם אתה על עודפי טסט'😉

אנאבאר לא מועיל בשיט לעליה במסה והוא לא חזק מספיק בשביל לשמש כחומר בסיס אנטי קטבולי לחיטוב,וביחס למחיר שלו הוא לא שווה כלום.

סטרואיד של בחורות במלוא מובן המילה,הדבר היחידי ששימושי בו זה שהוא מראה תכונה יחודית של ליפוליזה נקודתית באיזור הבטן (ואין לי שמץ של מושג איך זה קורה ואני בספק אם נעשו מחקרים בנושא) אז במקסימום של המקסימום הייתי משתמש בו 5-6 שבועות לפני תחרות בשביל איזה משהו "אקסטרה "

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית