סרטון סקוואט 182.5, שלוש חזרות

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
לאחרונה חתכתי קצת משקל מ95.5 כרגע אני ב87.5 אבל עצרתי משיקולים לוגיסטיים, אשאר כמה שבועות במשקל הזה. אחר כך מתכנן להמשיך לחתוך עד ~82.
שלוש חזרות מאוד, מאוד קשות
3RM אמיתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע.. באמת לוחם זו המילה המתאימה !
עלה והצלח.
תקן אותי אם אני טועה אבל התקיעות שחזרה הראשונה והשנייה זה לא כי לא היה לך כוח אלא כי ממש לקראת הסוף זרקת את עצמך למטה ונטית קדימה מה שגרם לך לאבד את הכיווץ. מה שכן החזרה האחרונה הייתה מושלמת.

בקיצור כיף לראות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם =]

תותח כל הכבוד!

ותגיד אתה כבר לא מתאמן ברמת ישי?
רק לפעמים, כשאין ברירה
אני בכל מקרה נמצא 3 פעמים בשבוע בוינגייט, ויש לי שם חדר כושר חינם עם ציוד מדהים - מוטות ופלטות Eleiko

שמע.. באמת לוחם זו המילה המתאימה !
עלה והצלח.
תקן אותי אם אני טועה אבל התקיעות שחזרה הראשונה והשנייה זה לא כי לא היה לך כוח אלא כי ממש לקראת הסוף זרקת את עצמך למטה ונטית קדימה מה שגרם לך לאבד את הכיווץ. מה שכן החזרה האחרונה הייתה מושלמת.

בקיצור כיף לראות.
בראשונה לא נטיתי, זו הייתה חזרה מאוד איכותית, גם אפשר לראות את המוט זז בקו ישר לגמרי
בשנייה נטיתי טיפה קדימה (לא בהגזמה) ותיקנתי מיד
ובשלישית זו כבר לא הייתה תקיעה בלבד, כשנגמר הבאונס המוט האט מאוד וגם ירד למטה שוב
בכל החזרות המשקל היה כבד רצח ולכן גם כשהמוט עלה ולא נתקע, הוא עלה לאט

פשוט יפה, עם כל הכוח 👏
נראה לי אני מכיר את זה שנתן לך כיף בסרטון, קוראים לו דוד?
כן, דוד, מה לך ולו?
אחלה גבר, אחד הספורטאים היותר טובים שאני מתאמן \ התאמנתי איתם

נערך לאחרונה:
כן, דוד, מה לך ולו?
אחלה גבר, אחד הספורטאים היותר טובים שאני מתאמן \ התאמנתי איתם

בצבא הוא שירת כמפקד בפלוגה שלי, כשרק התחלתי ועוד לא נרשמתי פה בפורום הייתי לוקח ממנו עצות, כן ספורטאי טוב..

משקל מכובד בהחלט,לא קצת מפחיד לבדוק שיאים(RM3 וRM1ׁ) בלי מוטות ביטחון?קרה מקרה שזרקת את המוט כי נכשלת או משהו כזה?

משקל מכובד בהחלט,לא קצת מפחיד לבדוק שיאים(RM3 וRM1ׁ) בלי מוטות ביטחון?קרה מקרה שזרקת את המוט כי נכשלת או משהו כזה?

לא ברור לי למה הוא דחף אותם קדימה... המוטות ביטחון שם גם בגובה מצויין

אני אישית לא אוהב לעבוד עם מוטות ביטחון, אני אוהב את ההרגשה הזאת שאם אני לא מצליח אני או פוגע בכל הילדים מאחורי (מאחורי יש את הבנץ' אבל הרגיל ולא עם מוט אולימפי שילדים בני 12-15 עובדים בו וגם מבוגרים מטומטמים)
או שאני מתרסק פשוט

אפילו שהסקוואט שלי נמוך מאוד משהו כמו 70 קילו פחות מפותח האשכול, ד"א כמעט שכחתי - כל הכבוד ! מוניטין!!

אני אישית לא אוהב לעבוד עם מוטות ביטחון, אני אוהב את ההרגשה הזאת שאם אני לא מצליח אני או פוגע בכל הילדים מאחורי (מאחורי יש את הבנץ' אבל הרגיל ולא עם מוט אולימפי שילדים בני 12-15 עובדים בו וגם מבוגרים מטומטמים)
או שאני מתרסק פשוט

אפילו שהסקוואט שלי נמוך מאוד משהו כמו 70 קילו פחות מפותח האשכול, ד"א כמעט שכחתי - כל הכבוד ! מוניטין!!
אתה לא פוחד שזה מה שיקרה ?

גם אף פעם לא שומרים עליי בבנץ' או בסקוואט , זה נותן לי יותר מוטיבציה להצליח בכל חזרה.
זה יכול להיות מטומטם אבל אני אוהב לעבוד ככה.

זה לא חכם ... כי אז אם יהיה ממש כבד אתה תעדיף לדוגמא שהברכיים יקרסו פנימה בטירוף או שתעלה בגוד מורנינג מטורף מאשר שתהיה נפילה על מישהו ...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם 🙌

בצבא הוא שירת כמפקד בפלוגה שלי, כשרק התחלתי ועוד לא נרשמתי פה בפורום הייתי לוקח ממנו עצות, כן ספורטאי טוב..
ספורטאי טוב? הוא ברמת עילית באיזה 5 ענפים שונים במקביל שדורשים יכולות שונות לגמרי
ובשני ענפים הוא אלוף הארץ \ מקום 3
ועם כמה שזה נכון שהוא מבורך גנטית, הוא משקיע יותר מהרוב המוחץ של הספורטאים, בטח ובטח הישראלים

בוינגייט קרה לי פעם אחת, עם המוטות ביטחון, אבל הם היו שם סתם כי לא חשבתי על להזיז אותם
המוט והפלטות שם Eleiko, אני עם פלטות באמפרים ומוט שמיוחד לזה. הדבר האחרון שאני רוצה הוא להפיל מוט עם 180 קילו על מוטות הביטחון. זה יעקם את המוט ולמעשה יבטל את הסיבה היחידה שאני מתאמן דווקא שם. אם אני לא מצליח אין שום בעייה לזרוק אחורה, לא קורה כלום. באימון הבא נזיז את הכלוב קצת קדימה בשביל שהסדק בריצפה לא יחייב אותי לעמוד ממש קרוב לכלוב ואז גם זריקה קדימה לא תהיה בעייה, כי אהיה מספיק רחוק בשביל לא להפיל על הפינים הנמוכים של הכלוב

שם לא קרה לי שנכשלתי וזרקתי, אבל לחבר שאני מתאמן איתו זה כן קרה שם. אל תתייחס לטכניקה, הוא עשה עד עכשיו HB וממש לא מזמן התחיל LB ורואים את זה:

אתה גם מתאמן שם?

או שאני מתרסק פשוט

גם אף פעם לא שומרים עליי בבנץ' או בסקוואט , זה נותן לי יותר מוטיבציה להצליח בכל חזרה.
זה יכול להיות מטומטם אבל אני אוהב לעבוד ככה.
אל תתן לאנשים רעיונות מפגרים
זה מסוכן מאוד, במיוחד בבנץ'. 12 אנשים נהרגים בשנה בארה"ב מבנץ' פרס, וזה קורה בלי ספוטר. ואם יש מאחוריך ילדים קטנים \ זקנים \ אנשים רגילים, אתה חייב להתאמן בצורה בטוחה, כי אם תרצה או לא, מתישהו אתה תגיע לכשל (אלא אם עבודה עם אותם משקלים קלים כל החיים זה הקטע שלך)
מסוכן מאוד

זה לא חכם ... כי אז אם יהיה ממש כבד אתה תעדיף לדוגמא שהברכיים יקרסו פנימה בטירוף או שתעלה בגוד מורנינג מטורף מאשר שתהיה נפילה על מישהו ...
אתה צריך להבדיל בין ליקוי טכני שגורם לחוסר יעילות ובין ליקוי טכני שמסכן אותך
גם כשיש לך גוד מורנינג, אם הגב נשאר במנח ניטרלי - אתה תהיה פחות יעיל, ברור, אבל זה לא מסוכן
זה יפגע לך רק ביעילות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מתאמן שם פעם בשבועיים , ורק בבוקר מ8 עד 10 שאני בשבוע של הבסיס אז יום ראשון אני נותן שם אימון , ציוד פשוט מושלם

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן שם פעם בשבועיים , ורק בבוקר מ8 עד 10 שאני בשבוע של הבסיס אז יום ראשון אני נותן שם אימון , ציוד פשוט מושלם
ביום ראשון גילינו שלקחו מוט אליקו אחד והביאו במקומו איזה מוט ג'נרי
דיברנו איתם שיחזירו, אף אחד לא יודע איפה הוא ומי החליף, כשיוצא לך להיות שם יהיה ממש נחמד אם תגיד את זה גם, שיהיה קצת לחץ שיחזירו
אה ובחייאת אל תעקם את המוט אליקו שיש שם (כלומר להפיל על ברזל כלשהו או סתם על הריצפה בלי פלטות באמפרים), אני קשור אליו רגשית 😍

אה ואתה מוזמן בראשון שלישי וחמישי להתאמן איתנו בארבע אם מסתדר לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית