הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 182.5, שלוש חזרות

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
לאחרונה חתכתי קצת משקל מ95.5 כרגע אני ב87.5 אבל עצרתי משיקולים לוגיסטיים, אשאר כמה שבועות במשקל הזה. אחר כך מתכנן להמשיך לחתוך עד ~82.
שלוש חזרות מאוד, מאוד קשות
3RM אמיתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם אני מת על המוט הזה , אם מפילים על מוטות ביטחון זה באמת הורס את המוט? ... אם ייצא ניתן אימון ביחד מתישהו ..

• פותח/ת השרשור
בוודאי שזה תלוי במשקל שאתה שם, אבל בעיקרון כן
גם אם אתה מפיל מגבוה את המוט ריק והוא נופל עקום, כלומר צד אחד שלו מגיע לריצפה הרבה לפני השני, הוא יכול להתעקם
פשוט צריך לשמור על זה
אגב, המוט השני, זה שלקחו - כבר היה עקום קצת (ממש בקטנה)

• פותח/ת השרשור
מותר, כמו שווייטליפטרים עובדים
אם נכשלים, המוט פשוט מסיים על הריצפה במקום בכלוב
כמו שראית בסרטון שהעליתי של הכשל
במקרה הגרוע קח מישהו שיעמוד 2 מטר מאחוריך וידאג שאף אחד לא יעמוד מאחוריך בשביל שאם אתה מפיל שלא יפגע בו
אבל מהניסיון שלנו מהרגע שאתה שם ~140 קילו, בכל מקרה כולם מתרחקים
כשאני עם 4 פלטות שם לחלק מהאנשים רועדות הביצים רק מלהסתכל ;)

תודה רבה לכולם 🙌

ספורטאי טוב? הוא ברמת עילית באיזה 5 ענפים שונים במקביל שדורשים יכולות שונות לגמרי
ובשני ענפים הוא אלוף הארץ \ מקום 3
ועם כמה שזה נכון שהוא מבורך גנטית, הוא משקיע יותר מהרוב המוחץ של הספורטאים, בטח ובטח הישראלים

בוינגייט קרה לי פעם אחת, עם המוטות ביטחון, אבל הם היו שם סתם כי לא חשבתי על להזיז אותם
המוט והפלטות שם Eleiko, אני עם פלטות באמפרים ומוט שמיוחד לזה. הדבר האחרון שאני רוצה הוא להפיל מוט עם 180 קילו על מוטות הביטחון. זה יעקם את המוט ולמעשה יבטל את הסיבה היחידה שאני מתאמן דווקא שם. אם אני לא מצליח אין שום בעייה לזרוק אחורה, לא קורה כלום. באימון הבא נזיז את הכלוב קצת קדימה בשביל שהסדק בריצפה לא יחייב אותי לעמוד ממש קרוב לכלוב ואז גם זריקה קדימה לא תהיה בעייה, כי אהיה מספיק רחוק בשביל לא להפיל על הפינים הנמוכים של הכלוב

שם לא קרה לי שנכשלתי וזרקתי, אבל לחבר שאני מתאמן איתו זה כן קרה שם. אל תתייחס לטכניקה, הוא עשה עד עכשיו HB וממש לא מזמן התחיל LB ורואים את זה:

אתה גם מתאמן שם?

אל תתן לאנשים רעיונות מפגרים
זה מסוכן מאוד, במיוחד בבנץ'. 12 אנשים נהרגים בשנה בארה"ב מבנץ' פרס, וזה קורה בלי ספוטר. ואם יש מאחוריך ילדים קטנים \ זקנים \ אנשים רגילים, אתה חייב להתאמן בצורה בטוחה, כי אם תרצה או לא, מתישהו אתה תגיע לכשל (אלא אם עבודה עם אותם משקלים קלים כל החיים זה הקטע שלך)
מסוכן מאוד

אתה צריך להבדיל בין ליקוי טכני שגורם לחוסר יעילות ובין ליקוי טכני שמסכן אותך
גם כשיש לך גוד מורנינג, אם הגב נשאר במנח ניטרלי - אתה תהיה פחות יעיל, ברור, אבל זה לא מסוכן
זה יפגע לך רק ביעילות

לא המלצתי ולא נתתי רעיונות , אני מסוגל לדאוג לעצמי.
בסקוואט אני יודע להפיל קדימה כמו שהרבה עושים (ואני מפיל לתוך הראק ישר ככה שזה אפילו לא פוגע ברצפה אפילו)
בבנץ' אני עדיין לא במשקל גבוה אבל כן הגעתי לכשלים ולא קרה לי כלום, בשלב מסוים אתה צודק בבנץ' זה כבר חובה.

ד"א אני לא ממליץ לאף אחד לעשות את זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה ציוד וואו... פלטות של אלייקו? WTF!
גם אף פעם לא שומרים עליי בבנץ' או בסקוואט , זה נותן לי יותר מוטיבציה להצליח בכל חזרה.
זה יכול להיות מטומטם אבל אני אוהב לעבוד ככה.

בנץ' בלי ספוטינג חד משמעית לא בטיחותי, אין לאן לברוח אם המוט נופל ואין איך לתרגל משהו בטיחותי אם אין powerbench עם מוטות בטחון/ברזלים באזור החזה/פנים
הכי טוב רק לקוות שאתה מגלגל אותו את המוט בלי להיפצע/לעשות תנועה לא רצויה

בנץ' בלי ספוטינג חד משמעית לא בטיחותי, אין לאן לברוח אם המוט נופל ואין איך לתרגל משהו בטיחותי אם אין powerbench עם מוטות בטחון/ברזלים באזור החזה/פנים
הכי טוב רק לקוות שאתה מגלגל אותו את המוט בלי להיפצע/לעשות תנועה לא רצויה

בבנץ' בסופו של דבר כן אהיה זקוק לשמירה
אבל בסקוואט לא צריך וגם לא פינים ולא כלום אני יכול לגרום נזק רק לציוד (גם זה בספק) או לתת למישהו מכה קטנה עם המוט (קרה לי הרבה פעמים - לא ביג דיל).

סקוואט ממש יפה!
תענוג לעיניים!

Dude...

stop-it-thats-so-gay-.jpg

אה ובחייאת אל תעקם את המוט אליקו שיש שם (כלומר להפיל על ברזל כלשהו או סתם על הריצפה בלי פלטות באמפרים), אני קשור אליו רגשית 😍

אתה מזכיר לי שכשהמוטות של האלייקו רק הגיעו אלינו אחד מאנשי הבנץ'* אמר לי (אחרי שהעמסתי משקל לדדליפט) להחליף מוט ולעשות עם אחד מהמוטות העקומים כי אני שם הרבה משקל וזה יעקם את המוט.
אמרתי לו שהמוט לא מתעקם מהמשקל אלא מנפילה לא סימטרית ושאני אעשה דדליפט עם איזה מוט שאני רוצה. יכול להיות שגם אמרתי את זה קצת בעצבים כי מאז הוא לא מדבר איתי יותר, לא הפסד גדול 😃

*אנשי הבנץ' - Every day is chest day, בדר"כ סובלים מפיגור כלשהוא, מסתובבים עם כפפות ושייק חלבון ובעלי רגליים של תרנגולת בתת-משקל.

אתה מזכיר לי שכשהמוטות של האלייקו רק הגיעו אלינו אחד מאנשי הבנץ'* אמר לי (אחרי שהעמסתי משקל לדדליפט) להחליף מוט ולעשות עם אחד מהמוטות העקומים כי אני שם הרבה משקל וזה יעקם את המוט.
אמרתי לו שהמוט לא מתעקם מהמשקל אלא מנפילה לא סימטרית ושאני אעשה דדליפט עם איזה מוט שאני רוצה. יכול להיות שגם אמרתי את זה קצת בעצבים כי מאז הוא לא מדבר איתי יותר, לא הפסד גדול 😃

*אנשי הבנץ' - Every day is chest day, בדר"כ סובלים מפיגור כלשהוא, מסתובבים עם כפפות ושייק חלבון ובעלי רגליים של תרנגולת בתת-משקל.
שכחת את הבייספס, דבר שבשבילם יותר חשוב מבנץ', כי בבנץ' הם חלשים.
אלה הם לא אחרים מאשר אנשי Chest & Biceps.

156541_159471747550816_1637228710_n.jpg

כנראה אין לו חברים

• פותח/ת השרשור
תגיד זה לא מפריע לך בשחייה?
משקל כזה פוגע ביכולות הארוביות לא?
בשחייה בטח שלא
אין משמעות למשקל הגוף בשחייה, ולהיפך, ככל שאחוז השומן עולה אתה צף יותר בקלות = שוחה יותר מהר

פלטות, ומוט!

כן זה ידוע שיצורי חדר כושר נעלבים כשפוגעים להם באגו של "אני מאסטר שריר"
מוט של אלייקו מתעקם רק ממשהו טראומתי, לא מסתם משקל כבד שמרימים איתו. מה שכן, הוא אלסטי בטירוף

בשחייה בטח שלא
אין משמעות למשקל הגוף בשחייה, ולהיפך, ככל שאחוז השומן עולה אתה צף יותר בקלות = שוחה יותר מהר

פלטות, ומוט!

כן זה ידוע שיצורי חדר כושר נעלבים כשפוגעים להם באגו של "אני מאסטר שריר"
מוט של אלייקו מתעקם רק ממשהו טראומתי, לא מסתם משקל כבד שמרימים איתו. מה שכן, הוא אלסטי בטירוף
אז איך זה שמייקל פלפס לא "גדול"?
הוא כאילו יותר גדול מהממוצע , אבל אם מסתכלים על סוגי ספורט אחרים הוא לא כזה גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית