הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 182.5, שלוש חזרות

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
לאחרונה חתכתי קצת משקל מ95.5 כרגע אני ב87.5 אבל עצרתי משיקולים לוגיסטיים, אשאר כמה שבועות במשקל הזה. אחר כך מתכנן להמשיך לחתוך עד ~82.
שלוש חזרות מאוד, מאוד קשות
3RM אמיתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אז איך זה שמייקל פלפס לא "גדול"?
הוא כאילו יותר גדול מהממוצע , אבל אם מסתכלים על סוגי ספורט אחרים הוא לא כזה גדול
קודם כל כי הוא שוחה 50 ק"מ בשבועות הלא עמוסים במיוחד וכמו שאנחנו יודעים הוא אוכל המון אבל אין מה לעשות קשה מאוד לאכול מספיק בשביל להיות גדול במיוחד
וגם תלוי על איזו רמה אתה מדבר, ברמה שלו כבר יש משמעות לדברים הקטנים, ברמה שלי הדבר שישפר לי זמנים זה נטו זמן בריכה, לא משקל גוף
אלוף אירופה במים פתוחים ל10 ק"מ בשנת 2011 אם אני זוכר נכון, ניצח על ~18% שומן אם זה מעניין אותך
אה וגם מייקל פלפס הגיע לאולימפיאדת לונדון 2012 על אחוז שומן יותר נמוך ממה שהוא הגיע לבייג'ינג 2008 לפי המאמן שלו שאמר שהמוטיבציה שלו הייתה יותר נמוכה והוא לא אכל מספיק, והביצועים שלו היו יותר טובים ב2008

סתם לסקרנות (כי אין כאן הרבה אנשים ששוחים) מה מטרת אימוני השחייה שלך? חלק מאימון מאירובי או שיש מטרה מסוימת - משחה כלשהוא?

בקשר לשחיה
בגלל האפקט של כוח ציפה/כוח ארכימדס עבור נוזלים ברור שאחוז שומן נמוך מדי לא יעיל(כי שריר לא צף) לכן הרוב המוחלט של השחיינים ברמות הגבוהות יהיו על 16-19 אחוז שומן...

• פותח/ת השרשור
סתם לסקרנות (כי אין כאן הרבה אנשים ששוחים) מה מטרת אימוני השחייה שלך? חלק מאימון מאירובי או שיש מטרה מסוימת - משחה כלשהוא?

בקשר לשחיה
בגלל האפקט של כוח ציפה/כוח ארכימדס עבור נוזלים ברור שאחוז שומן נמוך מדי לא יעיל(כי שריר לא צף) לכן הרוב המוחלט של השחיינים ברמות הגבוהות יהיו על 16-19 אחוז שומן...
הגזמת... אחוז שומן בינוני באמת אידיאלי בדרך כלל, אבל רובם לא מצליחים להגיע לאחוזים כאלה, צריך לאכול המון. ואל תשכח שבטופ הרוב המוחץ של השחיינים הם באיזור ה1.90 מ', לא אנשים קטנים ולא פעילים שב2500 קלוריות יהיו 18% שומן
תוסיף על זה את החומרים שחלקם משתמשים בהם שמעודדים מסת שריר על פני שומן
תוסיף על זה גנטיקה אתלטית מצויינת

וכו' וכו'

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הגזמת... אחוז שומן בינוני באמת אידיאלי בדרך כלל, אבל רובם לא מצליחים להגיע לאחוזים כאלה, צריך לאכול המון. ואל תשכח שבטופ הרוב המוחץ של השחיינים הם באיזור ה1.90 מ', לא אנשים קטנים ולא פעילים שב2500 קלוריות יהיו 18% שומן

וכו' וכו'

פרסמת את זה בפייסבוק פעם בתגובה לתמונה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

וכו' וכו'

אני יודע שהחטובים בטופ באזור ה16 אחוז שומן, או ממש קרובים לשם, בשום פנים ואופן הם לא כמו ספרינטרים או מרתוניסטים שבאחוז שומן חד ספרתי או 10 לצורך העניין

תפריט תזונה שלהם באזור ה8000 קלוריות מינימום ברמות שאנחנו מדברים עליהן, שמעתי על פלפס שהוא על תפריט של 12000 לא יודע עד כמה זה מדויק/ נכון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני יודע שהחטובים בטופ באזור ה16 אחוז שומן, או ממש קרובים לשם, בשום פנים ואופן הם לא כמו ספרינטרים או מרתוניסטים שבאחוז שומן חד ספרתי או 10 לצורך העניין

תפריט תזונה שלהם באזור ה8000 קלוריות מינימום ברמות שאנחנו מדברים עליהן, שמעתי על פלפס שהוא על תפריט של 12000 לא יודע עד כמה זה מדויק/ נכון

אני שמעתי שפלפס באזור ה-10K עד 15K תלוי באינטנסיביות של האימונים + השמועות אומרות שהוא 👉👌 מלא.

ד"א פותח האשכול קוראים לך טל במקרה?

• פותח/ת השרשור

אתה מגזים אחי...
אמנם לא כמו מרתוניסטים שהם על אחוז חד ספרתי אבל לא כל כך נפוצים השחיינים שבאיזור ה16%..
הנה לדוגמה מייקל פלפס, יאניק אנייל, סון יאנג ופול בידרמן (ארבעת השחיינים הכי טובים שעלו לי מיד לראש):
http://www.sport1.de/media/_redakti...n_2/wm2011_8/Biedermann_Kappe_5x4_Diashow.jpg
http://s1.gva.be/ahimgpath/assets_i...ar-goud-op-400m-vrij-id3239719-1000x800-n.jpg
http://www.bodyweb.com/forums/attachment.php?attachmentid=135619&d=1367689296
http://cdn-femina.ladmedia.fr/var/f...1-fre-FR/Yannick-agnel_diapo_full_gallery.jpg

ואל תשכח שהתמונות האלה מתחרויות, כלומר הם אחרי טייפר שבו מן הסתם הם הורידו נפח למשך תקופה (כלומר הוציאו פחות קלוריות + איבדו פחות נוזלים) + הם אחרי העמסת פחמימות בשביל התחרות (ככל הנראה)

אני שמעתי שפלפס באזור ה-10K עד 15K תלוי באינטנסיביות של האימונים + השמועות אומרות שהוא 👉👌 מלא.

ד"א פותח האשכול קוראים לך טל במקרה?
כן, קוראים לי טל

איך הגעת לזה ?
יש בארץ קבוצה לספורט הזה
כיום יש בארץ קבוצה אחת בלבד ויש גם קבוצה של אקווטלון (היאבקות תת מיימית) שמשחקת הוקי מידי פעם בסוף אימון.

אני מתאמן שם פעם בשבועיים , ורק בבוקר מ8 עד 10 שאני בשבוע של הבסיס אז יום ראשון אני נותן שם אימון , ציוד פשוט מושלם

אתה חייל של שיי?

לפותח הפוסט - מוניטין! ניראה קשה .

נערך לאחרונה:
בשחייה בטח שלא
אין משמעות למשקל הגוף בשחייה, ולהיפך, ככל שאחוז השומן עולה אתה צף יותר בקלות = שוחה יותר מהר
מעבר לציפה, השומן עוזר גם לבידוד נגד הקור.
סתם כקוריוז בתחרות הישראמן האחרונה (תחרות איש ברזל ישראלית) הראשון שיצא מהמים היה אדם כ"כ שמן שהוא לא היה מסוגל אפילו לרוץ 500 מטר לשטח ההחלפה.

לגבי הסקווט, זה מדהים, זה רק הראה לי עוד כמה עבודה "מנטלית" יש לי לעשות במקביל לשיפור הכוח.

• פותח/ת השרשור
מעבר לציפה, השומן עוזר גם לבידוד נגד הקור.
סתם כקוריוז בתחרות הישראמן האחרונה (תחרות איש ברזל ישראלית) הראשון שיצא מהמים היה אדם כ"כ שמן שהוא לא היה מסוגל אפילו לרוץ 500 מטר לשטח ההחלפה.

לגבי הסקווט, זה מדהים, זה רק הראה לי עוד כמה עבודה "מנטלית" יש לי לעשות במקביל לשיפור הכוח.
תודה רבה.
אגב, הוא היה בקטגוריה של השלשות?
(אני מניח שהוא לא המשיך ל180 והמרתון...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית