נק' מוניטין:
22
- 127
- 4
- מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני?וואלה אביעד היה קשה לי ממשששש בתזונה לא יודע כבר מה לאכול שוקולדים חטיפים לא נגעתי בכלל חוץ מזה לא ידעתי מה לאכול ..
יהודה אמר לי לאכול רק אורז ועוף אבל מה אני לא יהודה אני לא יכול לאכול רק את זה אני יקיא אתה מבין ..
מה אתה אומר להתחיל טסט עם וויני או להמשיך עוד קלן ? או שלנסות אפדרין אולי ? בכל מקרה זה לא נגמר פה אמרתי שאני רוצה להמשיך ונקווה לעוד יותר טוב סייקל הבא השאלה מה ניקח לדעתך
וואלה אביעד היה קשה לי ממשששש בתזונה לא יודע כבר מה לאכול שוקולדים חטיפים לא נגעתי בכלל חוץ מזה לא ידעתי מה לאכול ..
יהודה אמר לי לאכול רק אורז ועוף אבל מה אני לא יהודה אני לא יכול לאכול רק את זה אני יקיא אתה מבין ..
מה אתה אומר להתחיל טסט עם וויני או להמשיך עוד קלן ? או שלנסות אפדרין אולי ? בכל מקרה זה לא נגמר פה אמרתי שאני רוצה להמשיך ונקווה לעוד יותר טוב סייקל הבא השאלה מה ניקח לדעתך
לא אוכל שטויות אוכל חלבונים ודברים בריאים אין מה לשפר
לא לא דיברתי אליך רק עכשיו ראיתי מה רשמת ..
אז אתה אומר לעשות סייקל מסטרון אנאבר וויני ? עדיף ממה שאמרנו לפני חודש שנעשה ויני וטסט ? באיזה מינון לקחת ?