הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לפני\אחרי , שינוי תוך חודש עם קלן בלבד

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
כמובן שזה לא מספיק אבל מרענן ובהחלט מרוצה מעצמי לחודש עם קלן בלבד , אולי אתחיל עם וויני מה אתם אומרים ?

לפני

תמונה 2.PNG

ואחריי
תמונה 3.PNG
תמונה.PNG

התזונה שלך והאימונים לא היו נכונים, התוצאות נחמדות, אבל יכולת הרבה יותר לדעתי.

• פותח/ת השרשור
וואלה אביעד היה קשה לי ממשששש בתזונה לא יודע כבר מה לאכול שוקולדים חטיפים לא נגעתי בכלל חוץ מזה לא ידעתי מה לאכול ..
יהודה אמר לי לאכול רק אורז ועוף אבל מה אני לא יהודה אני לא יכול לאכול רק את זה אני יקיא אתה מבין ..
מה אתה אומר להתחיל טסט עם וויני או להמשיך עוד קלן ? או שלנסות אפדרין אולי ? בכל מקרה זה לא נגמר פה אמרתי שאני רוצה להמשיך ונקווה לעוד יותר טוב סייקל הבא השאלה מה ניקח לדעתך

וואלה אביעד היה קשה לי ממשששש בתזונה לא יודע כבר מה לאכול שוקולדים חטיפים לא נגעתי בכלל חוץ מזה לא ידעתי מה לאכול ..
יהודה אמר לי לאכול רק אורז ועוף אבל מה אני לא יהודה אני לא יכול לאכול רק את זה אני יקיא אתה מבין ..
מה אתה אומר להתחיל טסט עם וויני או להמשיך עוד קלן ? או שלנסות אפדרין אולי ? בכל מקרה זה לא נגמר פה אמרתי שאני רוצה להמשיך ונקווה לעוד יותר טוב סייקל הבא השאלה מה ניקח לדעתך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני?
קודם שפר תזונה ואז תחשוב על סטרואידים.

אתה צריך להכניס את עצמך למשטר כמו שצריך במשך חודש אחד! דל פחמימה בלי מוצרי חלב.
אתה יכול לשלב מסטרון+אנאבר+ויני/T3. כרגע תעשה הפסקה עם הקלן תחליף לקפאין.
אבל אתה חייב להשקיע נכון גם בתזונה וגם באימונים אחי - אם תחזיק את עצמך לחודש אחד כמו שצריך תראה תוצאות מהשמיים

• פותח/ת השרשור
לא אוכל שטויות אוכל חלבונים ודברים בריאים אין מה לשפר

• פותח/ת השרשור
לא לא דיברתי אליך רק עכשיו ראיתי מה רשמת ..
אז אתה אומר לעשות סייקל מסטרון אנאבר וויני ? עדיף ממה שאמרנו לפני חודש שנעשה ויני וטסט ? באיזה מינון לקחת ?
תמיד אומרים שמסטרון זה ל10 אחוז שומן ומטה ואנאבר סתם חלש ולא עוזר זה לא נכון ? בוא לפייסבוק בוא (;

נערך לאחרונה:
לא לא דיברתי אליך רק עכשיו ראיתי מה רשמת ..
אז אתה אומר לעשות סייקל מסטרון אנאבר וויני ? עדיף ממה שאמרנו לפני חודש שנעשה ויני וטסט ? באיזה מינון לקחת ?

אנאבר מאוד יעזור לשומן העיקש בבטן שלך.
מסטרון יתן לך קצת קשיחות ויבליט את הקימורים ויעזור עוד קצת בניוד שומן.
וויני ייבש אותך מהנוזלים ויתן עוד קצת תבליט.

תעשה 4 שב' לא יותר - קצר ומהיר אבל תשקיע את החיים ב4 שב' האלה בלי העמסות מתונות ולא פרועות פחמימות איכותיות (אין צורך בהעמסה רצינית עם חומרים)
מסטרון 100 כל יום אחר.
ויני - 40 מ"ג ליום
אנאבר - 80 מ"ג ליום.

• פותח/ת השרשור
איך אני אוהב את התגובות שלך הם מלאות המוטיבציה וואלה הייתי גם מזריק שמן זית אם היית אומר לי חחחחחחחחחחח :d

תמיד יש מה לשפר, עם אתה באמת רציני תתחיל לשקול את האוכל שלך תדע מה אתה אוכל ותגיע לערכים מתאימים כל יום.
לפי התגובות שלך אתה די מזלזל בתזונה וחושב שהקלן עושה קסמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית