הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים מאולתרת- צבא

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אז ככה התחלתי להתאמן קצת באופן עצמאי בצבא ומכיוון שאני משרת בשירות קרבי(שיריון) אני מתאמן עם אמצעים מאוד מינמליים
בניתי לעצמי תוכנית תגידו מה אתם חושבים:

רגליים:

רציתי לעשות סקוואטים זה מאוד בעייתי אז הצלחתי לעשות לאנצ'ים עם חוליה של זחל(כל אחת שוקלת משקל מכובד)

4 סטים של 12 לאנצים לכל רגל.

מוסיף אולי 2 סטים של סקוואט עם חוליה על הגב מעבר לחוליה אחת בעיה להרים מרצפה לגב זה מאוד כבד) 2X10

חזה: שכיבות סמיכה 4X15
שכיבות סמיכה רחב 3X10

גב: מתח רגיל 4X10(באיזשהו שלב אתחיל לנסות לעלות משקלים לשים ווסט עליי וכול'.

מסור עם חולית זחל 3X8

בייספס: 10X3 עם חוליית זחל

B:

רגליים 4 סטים של 12 לאנצים לכל רגל.

מוסיף אולי 2 סטים של סקוואט עם חוליה על הגב מעבר לחוליה אחת בעיה להרים מרצפה לגב זה מאוד כבד) 2X10

כתפיים: פרס חוליית זחל 3X8
הנפה עם משהו שמוצא 2X10

גב:
4X8 מתח רחב

מסור 3X8

טרייספס: מקבילים 3X10

אני יודע שהכי כדאי לעשות SS אבל זה ממש לא אפשרי מבחינתי כרגע אז אני משתדל להסתפק בזה ולאכול הכי טוב שאפשר, אם יש הצעות לשיפור אשמח תודה רבה

אני ממליץ שתעשה תרגילים כמו מתח,שכיבות שמיכה ומתח עם משקל.
תהיה יצירתי בדרך האימונים שלך, תנסה לבדוק עם יש שם גלגלים של מכוניות כי אפשר להתאמן איתם

• פותח/ת השרשור
חח צמיגים זה לא משהו שיש בשיריון... השאלה שלי פה איך התוכנית פחות יותר מה אפשר לשפר מבחינת חזרות וסטים לפי דעתכם? אני משתדל להכין פה את התוכנית הכי אפקטיבית כדי להגיע להיפרטרופיה הכי מוצלחת שיש עד כמה שאפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית