ייעוץ טסטוסטרון ג′ל בכדורים

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,

מה דעתכם על הכדורי טסטוסטרון ג'ל ?

אני אחרי כמה סייקלים בחיים , היום אני בגיל 33 ובעבר הייתי כמה פעמיים בסקייל של זריקות .
הוצע לי לאחרונה לקחת טסטוסטרון ג'לל בכדורים קטנים בצע כתום .

יש למישהו נסיון עם טסטוסטרון ג'ל בכדורים , ומה באמת ההשפעה , זה ברמה של זריקה ?

המטרה לעלות בגודל השריר , לא מעוניין כרגע בחיטוב .

תודה מראש לכל העונים והעוזרים .

לדעתי בזבוז מיותר של כסף , עדיף שתלך על סייקל בסיסי שוב פעם אלא אם כן יש לך בעיה הורמנלית ואז הייתי ממליץ לך להתרחק לגמרי מחומרים או מה שקשור לחומרים ביניהם תוספי הטסט למיניהם , תפרט כמה זמן אתה מתאמן ? אחוז שומן ? גובה ? משקל ? כמה סייקלים עשית איזה סייקלים ?

• פותח/ת השרשור
אני בגיל 33 , מתאמן כבר 12 שנים. בעבר עשיתי 3 סייקלים. גובה 1.83 אחוז שומן לא מדדתי לאחרונה אבל אני מאמר על 17 אחוז.
בעבר עשיתי 3 סייקלים של זריקות והאחרון היה לפני 3 שנים. אין לי בעיה הורמונלית וגם בעבר לא הייתה לי. תמיד הכל היה בסדר גמור, בסוף הסייקלים בעבר היו ירידות של רמת הטסט לפי בדיקות הדם, אבל זה דבר ברור ומקובל לאחר סייקל והעניין השתפר וחזר לעצמו.
לא בא לי כל כך על זריקות למרות שזה הכי הפיקטיבי וטוב . חשבתי להיכנס לסייקל עדין והסיבה היא שאני לפני חתונה . הדילמה אם להיכנס לסייקל חזק או עדין היא שהמטרה שלי בחצי שנה הקרובה להביא ילד . והמחשבה אם וכמה הסייקל יכול לפגוע או לעכב את קליטת ההריון.
ומפה חשבתי על הכדורים של הטסט אולי זה פחות חזק .
בכל מקרה כמובן שאני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ,
בתודה מראש על העזרה.

לך על זריקות הכי נח וטוב לך תדע עם הגל הזה בכלל נספג לך... אין תחליף לזריקה בדברים האלה.
והסייקל לא ייפגע לך בכל הקטע של ההריון, לא חסר גם אנשים שמכניסים להריון תוך כדי סייקל

לגבי החשש מלהביא ילד וכל העניין של ההיריון , לדעתי אין בעיה עם זה אבל שוב לעולם אין לדעת אף אחד כאן לא יכול להבטיח לך במאת האחוזים שהכל יהיה בסדר ,
רק רופא יכול לומר לך את זה בוודאות עם כמות הידע שלו , שוב יש המון בילדרים שעשו ילדים תוך כדי סייקלים ללא שום בעיה מיותרת אני מכיר כמה כאלה ,
לגבי הבדיקות שלך ממה שהבנתי הכל תקין מבחינה הורמונלית כרגע אצלך במידה וזה ככה אתה יכול להתחיל סייקל עדין של טסט בלבד עם דיבול אם המטרה שלך היא מסה זה יעבוד כמו שצריך , לגבי הג'ל וותר על זה לדעתי מיותר לחלוטין !

• פותח/ת השרשור
ראשית ממש תודה על התשובות והכוונה , זה דיי עוזר לי.

הבנתי שאם סייקל אז רק זריקות ולא גל בכדורים ולא גל במריחה....

ועוד שאלה , יש בכלל בארץ רופאים שנותנים ליווי למשתמשים ? כמובן שבתשלום

ראשית ממש תודה על התשובות והכוונה , זה דיי עוזר לי.

הבנתי שאם סייקל אז רק זריקות ולא גל בכדורים ולא גל במריחה....

ועוד שאלה , יש בכלל בארץ רופאים שנותנים ליווי למשתמשים ? כמובן שבתשלום

בכיף , מאמין שלא תמצא רופא שיתמוך בעניין הזה אבל נסה את רופא המשפחה שלך ,אני אישית עושה סייקל בשנה אני מגיע אליו ואומר לו שאני משתמש באבקות למיניהם אני מעריך שהוא יודע במה מדובר והוא נותן לי את הבדיקות דם הרלוונטיות , במידה והחלטת לעשות עוד סייקל ושוב אני מדגיש שבדקת בדיקות דם שהכל כולל הבדיקות ההורמנליות שלך יציב ומאוזן , עשה את הסייקל בזריקות עדין עם קצת דיבול פיסיטי כמו שצריך, 500 iu לאורך כל הסייקל , שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט תתחיל עם נולבה 40 מג לשבועיים ושבועיים נוספים 20 מג , כלומיד 100 מג שבועיים ו50 מג שבועיים ,
הייתי ממליץ לך על סייקל של סוס עם דיבול
סוס 300-500 בשבוע,דיבול 30 מג ליום ,
דבר איתי בפרטי אם תצטרך עזרה נוספת ,
חודשיים אחרי סיום הסייקל תבצע בדיקות דם כולל הורמנליות לבדוק שהכל תקין אחרי הסייקל בהצלחה חבר .

• פותח/ת השרשור
ביום ראשון הקרוב אני הולך לעשות בדיקות דם חדשות, כמובן שבדיקות הורמונליות.
יש לי כמה מהבדיקות שעשיתי בעבר תגידו לי מה דעתכם TSH, LH,FSH, PROLACTIN' CORTISOL,RESTOSTERONE TOTAL, FREE
בעבר רופא המשפחה שלח אותי לעשות את כל הבדיקות האלה בדיקות הורמונליות.

מה דעתכם ? יש עוד בדיקות שכדאי להכניס ? אני בקופת חולים כללית , לפי הבנתי כל קופה התוצאות שלה כתובות אחרת , למשל ברמת ההורמון הגברי כל קופה כותבת את זה באחוזים אחרים .

יש לי כמה מהבדיקות שעשיתי בעבר תגידו לי מה דעתכם TSH, LH,FSH, PROLACTIN' CORTISOL,RESTOSTERONE TOTAL, FREE

מה דעתכם ? יש עוד בדיקות שכדאי להכניס ? אני בקופת חולים כללית , לפי הבנתי כל קופה התוצאות שלה כתובות אחרת , למשל ברמת ההורמון הגברי כל קופה כותבת את זה באחוזים אחרים .
תבצע בדיקות דם כלליות וההורמנליות לדעתי בסדר גמור תחזור לרופא אם הוא אומר שהכל תקין אז הכל בסדר ,ואתה יכול להתחיל סייקל.

אהלן,

טסט' בג'ל הוא חלש מאוד ויגרום לתופעות אנאבוליות מינוריות בלבד אם בכלל.
מטרתו הראשית היא בעיקר לאנשים הסובלים במחסור עדין בטסט' כעזרה לשיפור הליבידו מבלי לבצע השבתה של ציר הHTPA

אין מנוס מסייקל אמיתי אם מדובר בגדילה.
עם-זאת, באחוז השומן הנוכחי סייקל חיטוב יהיה יעיל פי כמה מסייקל של מסה ונראה לי שגם עדיף לך להגיע אסתטי יותר לחתונה, אבל כמובן שזה שיקול שלך בלבד. הקטע פה שהתחלת מסה על אחוז שומן גבוה היא פחות יעילה ועלולה להכיל בתוכה יותר תופעות אסטרוגניות.
אף רופא אמיתי לא יסכים בתשלום ושלא בתשלום ללוות אותך בסייקל ואני גם לא ממליץ את זה מסיבה פשוטה: אין להם שמץ של מושג בחומרים.
מלבד השפעות טסט' שאר החומרים הם אנדרגראונד ואין עליהם יותר מדיי מחקרים ומלבד אנשים שבמקצוע באופן רציני (רופאי ספורט) לשאר הרופאים אין שמץ בעניין.

הבדיקות שרשמת הן מעולות ובדיוק מה שאתה צריך. לגבי האחוזים זה לא בעיה יש לך מדד ציורי שמציין היכן אתה ביחס לנורמות.

לגבי ילדים וכל זה. קודם-כל נולדו שני ילדים כאשר אחד מהם היה באמצע סייקל עם חומר די משבית (דקה) וזה עוד קרה בזמן שאישתי עוד הניקה את הראשון (כי בד"כ בזמן הנקה רמות הפרולקטין גבוהות ולא מאפשרות התעברות נוספת), אז רוב האנשים לא יחוו בעיה בתחום הזה.
במיוחד אם ישמרו כל הכללים וזה במידה ואין לך שום בעיה בייצור זרע מלכתחילה (אולי כדאי שתבדוק).

לגבי הסייקלים הקודמים ורמות הטסט' - אתה אומר שבסופו של דבר לאחר הסייקלים הרמות חזרו, אבל זה לא מצב אידאלי.
מצב טוב ונכון יהיה לעשות PCT טוב ובסוף הPCT להיות כבר במצב החלמתי של 85% בערך - כלומר ייצור טסט' ברמה של 85% מהנורמל כך שגם לא תהיה עליה בשומן כמעט וגם לא הרגשת עייפות וחוסר חשק מיני והכי חשוב שמירה על התוצאות ככל שניתן.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית