הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן כושר בחו"ל לעומת הארץ

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
בקרוב מאוד משתחרר מהצבא ואחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות הוא פיתוח גוף וללמד אחרים על סמך הידע שלי.

אז אמרתי לעצמי למה שאני לא יעשה מזה מקצוע,וביררתי לגבי מאמנים בחדרי כושר פה בארץ ונדהמתי לראות שהם מרוויחים כמעט פחות משכר המינימום.

הם מרוויחים יותר מאימונים אישיים.

ואם כול הכבוד פה בארץ זה נחשב לרוב למקצוע חובבני לעומת חו"ל. בוא ניקח דוגמא את ארה"ב ששמה לוקחים את זה ברצינות ובתור מקצוע לחיים לעומת פה בארץ.

אז אמרתי לי למה שאני לא ילמד בחו"ל במקום פה בארץ וירוויח שכר מינימום במקום שאני יכול ללמוד בחו"ל ולעבוד שמה ולהרוויח טוב (בדולרים!)

מה אתם אומרים אני יקרע את התחת שנה שלמה יחסוך כסף וירשם לבית ספר לאנגלית לשנה שלמה שאני ידע אנגלית פרפקט כמו שאני מדבר עברית (יודע אנגלית ברמה בסיסית).

כמובן שלקחתי גם בחשבון כול מיני כאבי ראש שאני יעבור בהתחלה בשביל להשיג אישור עבודה וויזה.
מה אתם אומרים ?

השאלה אם אתה מתכוון לעבור לגור שם לתמיד..

קודם כל תשיג אישור מחייה ועבודה בחול ואז תדבר

• פותח/ת השרשור
השאלה אם אתה מתכוון לעבור לגור שם לתמיד..

קודם כל תשיג אישור מחייה ועבודה בחול ואז תדבר

כן גם את זה לקחתי בחשבון ואני מוכן לעבור לגור בחו"ל.
וכמובן שלקחתי בחשבון את כול מה שאני יצטרך לעבור בשביל להשיג את כול האישורים.

אם יש לך בסיס בשפה באנגלית אז תלמד כבר תוך כדי מחייה שם. הרבה יותר מהר.

ולקחת את זה ממש רחוק.. בארהב יהיה לך ים תחרות.
אתה צריך להבין שמאמן אישי לא נמדד בידע כמו שהוא נמדד במראה ובכריזמה. מקומיים שם יתערבבו עם לקוחות הרבה יותר טוב ממי שלא דובר את השפה. תוך כדי אימון גם מדברים צוחקים וכו.. זה לא כמו שאתה רואה בלרדת בגדול.

מאמן אישי אמר לי פעם שזה כמו להיות פסיכולוג. אם באירובי יש טלויזיה, אז מאמן אישי זה הטלויזיה של האנאירובי. תעסוקה לאימון.

לא בא לץ לך תחלום אבל זה יהיה קשה מאוד אם אין לך אנגלית טובה.
ואין ספק שמקצועיות היא מעל הכל, רק שהלקוח לא תמיד מבין.. אני רואה המון הנפצות של מאמנים אישיים

למה נראה לך שחד"כ או כל מעסיק אחר, בזמנים אלו בארה"ב, יוציא לך ויזת עבודה שעלות ההנפקה שלה למעסיק היא בין 10-15 אלף דולר (הוצאות עורך דין + עמלות למדינה)? איך אתה מיוחד ביחס לשוק המקומי שנמצא ב 20-30% אבטלה (האחוז האמיתי, לא מה שמשדרים בטלויזיה)? למה שיקחו דווקא אותך? מה יש לך להציע שאין לאוכלוסיה המקומית להציע?

• פותח/ת השרשור
תורדה רבה על התגובות.

אני כבר ביררתי לגבי קורס שזה באוניברסיטה נדמה לי בקליפורניה, לא זוכר בדיוק את השם שלה ששמעתי ששמה לוקחים את הנושא הזה ברצינות ולא כמו כול שאר הקורסים.

שלא תבינו לא נכון כול שאר הקורסים טובים אבל זה רק ידע בסיסי, לעומת האוניברסיטה ששמה הלימודים נמשכים קצת יותר מסימסטר 1 שבו מעמיקים יותר בנושא, ובחו"ל זה לא כמו בארץ שברגע שאתה מוציא תעודה של מאמן מוסמך יש לך אותה לכול החיים, בחו"ל לדוגמא ארה"ב לאחר כמה שנים אתה חייב לחדש את התעודה על ידי מבחנים עיונים/מעשיים. וככה אתה לומד עוד יותר מאשר להוציא תעודה פה בארץ פעם אחת וזהו.

תורדה רבה על התגובות.

אני כבר ביררתי לגבי קורס שזה באוניברסיטה נדמה לי בקליפורניה, לא זוכר בדיוק את השם שלה ששמעתי ששמה לוקחים את הנושא הזה ברצינות ולא כמו כול שאר הקורסים.

שלא תבינו לא נכון כול שאר הקורסים טובים אבל זה רק ידע בסיסי, לעומת האוניברסיטה ששמה הלימודים נמשכים קצת יותר מסימסטר 1 שבו מעמיקים יותר בנושא, ובחו"ל זה לא כמו בארץ שברגע שאתה מוציא תעודה של מאמן מוסמך יש לך אותה לכול החיים, בחו"ל לדוגמא ארה"ב לאחר כמה שנים אתה חייב לחדש את התעודה על ידי מבחנים עיונים/מעשיים. וככה אתה לומד עוד יותר מאשר להוציא תעודה פה בארץ פעם אחת וזהו.
בלי לבאס אותך, אבל אתה חי בסרט. אף אוניברסיטה לא מציע קורס חדרי כושר כי זו לא תעודה אקדמאית. כדי ללמוד באוניברסיטה (אמיתית, לא שקר כולשהו), אתה צריך להוציא ויזת לימודים. רק מוסדות אקדמאים יכולים להוציא ויזת לימודים ובלעדיה אתה לא יכול ללמוד בארה"ב. גם אם תלמד בארה"ב, אתה לא תוכל לעבוד באופן חוקי כי לא תהיה לך ויזת עבודה/סטטוס שמאפשר לך לעבוד. לא יודע מאיפה אתה שואב את המידע, אבל כדאי לך לברר את כל הפרטים לעומק לפני שתמצא את עצמך על המטוס הראשון הביתה, אחרי כמה ימים בכלא עם טיפוסים מפוקפקים וקנס כספי לא קטן (יחד עם השעייה לכל החיים מארה"ב, מה שיכול להגביל אותך בעתיד מבחינת עבודה/הנאה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית