הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הודעה חשובה מאוד - נא לקרוא!

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
אהלן לכולם,

בזמן האחרון מתנהל פה מעט קרקס ולצערי כל המנהלים פה כולל אותי עובדים/לומדים ויש לנו עוד עיסוקים מאוד חשובים סביב השעון מלבד הפורום.
מאחר וחלק ממשתמשי הפורום הותיקים יותר ובעיקר החדשים שהצטרפו (ברוכים הבאים) אינם בקיאים או זוכרים את מלוא חוקי הפורום (בדגש חזק על פורום סטרואידים ותרופות), הרגשנו בהנהלה שיש צורך להבהיר כמה דברים לפני שפונים לאמצעים כמו חלוקת אזהרות והשעיות - כי בסה"כ כולנו פה בשביל מידע ופה זה לא גנון ואין רצון לאף אחד להשעות או להתעסק בבעיות חוזרות כאלה ואחרות.

ולאחר ההקדמה המאוד יפה שלי ניגע בעיקר:

1. אין לפרסם הפניות משום סוג למיילים או לפייסבוק על גבי דפי הפורום ובדגש על פורום סטרואידים ותרופות! מי שיעשה כן יושעה לצמיתות.
מטרת הפורום היא שיתוף מידע בלבד! כל דבר אחר יבוצע מחוץ לכותלי הפורום ולא דרכו או באמצעותו, הפורום אינו כלי מסחר ובמיוחד במיוחד לא בתחום הנ"ל. הפורום לא ישא באחריות לנזק או טענה כלשהי משימוש שלא ע"פ כללי הפורום.

2. שפה - מדי פעם אני רואה פה כמה אנשים שחושבים שהם ההורים של או האחים של או השוטרים של...
תנו לי להבהיר לכולכם משהו - כולנו פה משתמשים ולכל אחד רמת הידע שלו! אין צורך להקניט, לזלזל או לענות "הארות" לא קשורות.
כאשר אתם מחליטים להשתתף בפוסט כלשהו תזכרו! אתם פה בשביל לתרום לאותו שואל ולא בשביל לחנך אותו או להקניט אותו או את הידע שלו וכל דבר אחר.
לא פעם אני רואה תשובות לא תורמות בכלל כמו "איזה שטויות אתה עושה..." בלי לפרט מה, מי, למה, איך. אם אתם לא מתכוונים להצביע בדיוק על הבעיה ולעזור אל תגיבו בכלל - אתם לא מהווים תועלת.

3. פתיחת פוסטים - חברים, רוב השאלות פה נשאלו מיליון פעם במיליון וריאציות שונות. ולמרות הכל לי באופן אישי אין בעיה שאנשים ישאלו גם שאלות בנאליות אם זה מרגיע אתכם. אבל דבר אחד אני כן מבקש - החלטתם לשאול שאלה? וולקאם! אנא מכם - לפני שאתם משתפכים על דפי הפורום ולוחצים על "שלח נושא חדש" חכו שניה. עצרו. תקראו את עצמכם ותוודאו שרשמתם באופן ברור את הכל.
במקרים של ייעוץ לסייקל שכבר תכננתם יש לרשום את כל הפרטים הבאים באופן הבא, כדי שיהיה לכולנו את הרקע והמידע הנכון לעזור לכם:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
** נושא: ייעוץ לסייקל 5

שלום, אני מתאמן כ7 שנים. גובה:Z משקלי הוא: X על אחוז שומן: Y . הסייקל האחרון שלי היה לפני שנה ואני חושב להכנס לסייקל הבא:

שבוע 1-10 - טסט' אנטט 500 מ"ג מחולק לפעמיים בשבוע
שבוע 1-10 - טרן אנטט 400 מ"ג מחולק לפעמיים בשבוע
שבוע 3-10: פרגניל 100IU יום כן יום לא.

PCT:
שבוע 13 - זריקה אחת של 0.1 טריפטורלין
שבוע 13-17 - כלומיד 40/40/20/20 + טמוקסיפן 100/100/50/50

הערות: היה לי ג'ינו בעבר / ההורים שלי אחים / תפסתי את הכלב שלי בוגד בי עם אישתי האם כדאי לי לשלב ארימידקס לכלב.
ובעצם כל הערה רלבנטית.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ככה נראה פוסט אינפורמטיבי ומתוכנן היטב.

מילות סיום: אני אוהב אתכם ואני רוצה להודות להורים שלי על הכל במיוחד על החמין בשבת, סידר אותי יופי בשירותים.
וברצינות - אני מניח שכולנו באנו לפחות בהתחלה בשביל לשאוב מידע ולקבל עזרה, אז כמו שאתם הייתם צריכים עזרה ולא הקניטו אתכם תנהגו בהתאם.
חוץ מזה ההנהלה רוצה לאחל לכולם גלישה נעימה ואחלה סופ"ש.

נשיקות חיבוקים וכל החרא הזה.

- - - עידכון הודעה - - -

UP - למי שעדיין פספס.

בנוגע לכלל מספר 1
שיהיה נוגע גם למנהלים שלא ישלחו מיילים ופייסבוק ..
מה שאתה מבהיר זה מצויין , אבל בוא לא נהיה מסריחים כן

בנוגע לכלל מספר 1
למנהלים מותר - כוחה של הדיקטטורה.
- ההבדל בינך לבין המנהלים שלי, שאני יודע שהמנהלים לא ימכרו לך חומרים לא חוקיים, כי הם מנהלים ומודעים לחוקים/הבעתיות בעניין. אותך אני לא מכיר, לא יודע מי אתה ומה הרקע שלך. מה הכוונות שלך ומה האינטרסים שלך. לכן לך אסור (ולכל שאר המשתמשים הרגילים בפורום).

• פותח/ת השרשור
בנוגע לכלל מספר 1

קודם-כל, מי אתה שתקבע מה מסריח ומה לא?
אם מישהו מעוניין להתייעץ בבעיה פרטית מבלי שכל העולם ידע בפייסבוק או במייל שלי מי אתה שתקבע שזה מסריח, במיוחד ובמיוחד כשאנשים פונים אליי ומבקשים לדבר איתי באופן אישי?
מלבד-זאת, אני מספיק בטוח בעצות שאני נותן וברמת הידע שלי ופתרתי פה לא מעט בעיות פרטיות שנוצרו לאנשים משימוש "לקוי"
ויש פה לא מעט שיעידו. לגבי רמת הידע שלך אני לא כל-כך בטוח - אני חס וחלילה לא מזלזל בה, אני פשוט לא יודע עד כמה אתה מכיר לפרטים הקטנים
ואני מניח שכפי שאתה יכול לראות - יש פה לא מעט פוסטים של אנשים עם בעיות שנוצרו בגלל שההוא אמר לו X ואז הם באים לחפש מזור פה.

חוץ מזה - פה (בפורום) זה לא דמוקרטיה - זו דיקטטורה. אלא ש... אתה לא חייב להיות פה אבל אם אתה פה, אתה צריך לקבל את תנאי השימוש שנקבעו פה ללא סייגים ותלונות.

חיים טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית