הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אשכול אצולת הFAIL.

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
היו כמה ששאלו בנושא על הסקוואט שלי על מה קורה אם אני נכשל בסקוואט כשאני בלי מוטות ביטחון והסברתי למה אני בלעדיהם, והראיתי סרטון של כשל עם 160 באותו מקום ע"י זריקת המוט לאחור ( http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41749 )

יצא הגורל והייתי דיי חולה כמה ימים, הגעתי לאימון העצימות חלש יחסית ובמקום לנסות 182.5, ניסיתי 180, אבל גם בו נכשלתי, בחזרה השלישית. אמנם פיזית הייתי מספיק חזק בשביל לעלות אותה, אבל הבעייה הייתה טכנית מראש - ירדתי מאוד עמוק, הייתי דיי רפוי ובחזרה השלישית ממש זלזלתי במשקל כי חשבתי שזה בידיים שלי.

בקיצור אפסיק לחפור, עכשיו אתם יודעים איך זה נראה כשהמוט נופל קדימה, וכמובן שמהכותרת כבר הבנתם שזה בדיוק המקום לפרסם בו סרטוני FAIL שלכם...

שרשרו ותיהנו 😉

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה ענק!
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Beast and cheat

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מסתמך על זה לא תמיד אפשר להספיק לברוח מהמוט כ''כ מהר . .
תן לי להסביר לוגיקה פשוטה... אם אני לא מצליח להרים את המוט מהתחתית, בכל מקרה במקום לסיים על הפינים העליונים בכלוב, הוא פשוט יסיים על הריצפה. השאלה היא רק לאיזה כיוון הוא יעבור אותי - קדימה או אחורה. גם למשקל הרבה יותר כבד אין סיכוי לשטח אותי לריצפה עם שתי כפות רגליים על הקרקע לגובה שבו המוט נח על הריצפה.

תן לי להסביר לוגיקה פשוטה... אם אני לא מצליח להרים את המוט מהתחתית, בכל מקרה במקום לסיים על הפינים העליונים בכלוב, הוא פשוט יסיים על הריצפה. השאלה היא רק לאיזה כיוון הוא יעבור אותי - קדימה או אחורה. גם למשקל הרבה יותר כבד אין סיכוי לשטח אותי לריצפה עם שתי כפות רגליים על הקרקע לגובה שבו המוט נח על הריצפה.
אני רק מנסה להסביר שאנשים שלא יודעים איך להתחמק מהמצב הזה זה יכול להיות מסוכן .

אני לא חושב שזו דרך טובה להפיל את המוט,
זה יכול לפגוע לליפטר בראש, ועוד כל מיני דברים.
למה לא פשוט להכניס את הידיים ולקפוץ קדימה?

אני לא חושב שזו דרך טובה להפיל את המוט,
זה יכול לפגוע לליפטר בראש, ועוד כל מיני דברים.
למה לא פשוט להכניס את הידיים ולקפוץ קדימה?

אם הוא בגוד מורנינג הוא יכול לקבל את המוט על הגב התחתון

• פותח/ת השרשור
תלוי בפוזיציה, במקרה הזה נטיתי קדימה ואיבדתי כיווץ לגמרי, המוט התחיל להתגלגל לי על הגב למעלה וכבר הגיע בערך לHB... אני לא מאמין שהייתי מספיק להעביר את כל הגוף קדימה מתחתיו מהפוזיציה הזאת

לכל אלה שרוצים ללמוד לעשות את זה... אין קורס, פשוט אחרי שנכשלים פעם פעמיים כבר יודעים למה לצפות

בתכלס ציפיתי שאנשים יעלו לכאן סרטוני כשל שלהם 🙄

• פותח/ת השרשור
למה לא לעבוד עם ספוטר וזהו ?
מה הוא יעשה?
בסקוואט של ה182.5 כבר בחזרה הראשונה המוט נתקע לגמרי לרגע ואז עלה, ובחזרה השלישית המוט אפילו ירד ורק אז עלה שוב. בשני המקרים ספוטר היה עוזר, ובשני המקרים הצלחתי.
ובחזרה שנכשלתי עם נטייה קדימה, בכל מקרה לא היה לו מה לעשות בלי לדפוק לי את החזרה במידה וכן הייתי מצליח.

שני ספוטרים בצדדים זו האופציה היחידה אבל הם צריכים להיות מאוד מתואמים ועדיין, אם היו כאלה בPR של ה182.5 הם היו דופקים את הPR, ולא באשמתם, אלא כי המוט ירד. או אפילו בראשונה כי המוט נתקע.

אני לא מאמין גדול בספוטרים בסקוואט

למה? הספוטר[ים] עזרו מאוד לרבע סקוואט של מאור זדרד.
לתל"ה: .

אוי מה אתה מבין בכלל...
הוא ירד דיפ, נגע עם התחת ברצפה, אפילו הספיק לשתות שייק בתחתית ואז עלה!
הקרבה טהורה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני ארשום לך ביקורת, כי אף אחד לא מעיר/רושם משהו קונסטרוקטיבי פה אלא אם כן אתה ילד בן 15(WTF?)

יש קצת בעיות טכניקה:
אתה לא שולח ברכיים טוב/מספיק קדימה ולצדדים כתוצאה מכך אתה לא משתמש מספיק באגן.
בגלל השימוש הלא טוב בP-chain אתה נשען יותר מדי קדימה בעליה כדי לפצות(ואז יוצר לא במודע M.A, שמונעת לייצר מספיק מהירות- דבר שכבר אמרתי לך בעבר- לא משתמש מספיק בהיפ דרייב)

אם תנתח את התנועה שלך בסקוואט:
1. הברך השמאלית שלך בתחתית קורסת קדימה(תסתכל על הפריים בתחתית) כדי לפצות על זה שאתה לא שולח ברכיים טוב(או שהכפות רגליים לא בזווית טובה, או שאתה לא פותח ברכיים מספיק חזק החוצה אי אפשר לדעת מהזווית הזאת).
2. בגלל 1 הtibia לא זזה מספיק קדימה כדי לאפשר לאגן לנוע בחופשיות בין הבור לעליה, זה למה ההיפ דרייב נחתך ישר והנעילה שלך איטית/תקועה- גם במשקל כבד, שוב, אין סיבה שLB תקין ייראה ככה, בטח שלא RM3.

בטיחות: בLB אין מספיק גובה להעיף את המוט מעל הראש כמו בHB(ה5-7 ס"מ האלה קריטיים), ראיתי כמה מקרים כבר שמוט עף למישהו על הצוואר/ראש, זה אפשרי לצאת ככה בלי למות אבל זה מסוכן להעיף 180 קילו מעל הראש כשאתה לא שולט במשקל. כהמלצה בLB תמיד תעיף אחורה, אם אתה נשען קדימה מדי בעליה תן למוט להפיל אותך חזרה לתחתית ומשם תעיף את המוט אחורה או שפשוט תעשה מה שהמרסס(אושר) אמר.

עריכה:
גם בזמנו רשמתי לך על הטכניקה(היפ דרייב, מהירות), זה לא יילך וישתפר עם המשקלים אם לא תתקן בכוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה היה סט מעפן. ירדתי הרבה יותר מידי עמוק, בגלל שהחזרה הראשונה עלתה מהר זלזלתי. החלפתי נעליים ממש לא מזמן ואני עדיין צריך קצת זמן ללמוד את ההבדלים בין נעל שטוחה לנעל WL עם עקב.
לגביי המהירות, בגלל שאני כרגע נשאר באותם משקלים ולא מעלה, עשיתי 180 ל3 הרבה פעמים, זה יום העצימות ה"רגיל" שלי כבר דיי הרבה זמן מאז שחזרתי לשחות, והתקיעות ו\או הירידות של המוט הפסיקו. כשעליתי ל182.5 זה חזר, אחרי הרבה מאוד זמן.
זו פונקציה של משקל, עם 140 אני לא נתקע מן הסתם.
כשהמוט ממש יורד זו באמת בעייה, אבל כשהוא עולה לאט זה פשוט כי זה כבד... מן הסתם שאם אתה יכול להרים משקל כלשהו מהר ----> אתה יכול להרים יותר משקל לאט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית