הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשיים עם הפעילות לגופנית

lili_elili

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
קשיים עם הפעילות הגופנית

היי כולם 😃
אז ככה, פעם הייתי בכושר טוב והייתה לי סיבולת לב ריאה טובה
אבל בשנה האחרונה ניהיו לי קשיים בנשימה, הרופא עדיין לא יודע ממה זה נגרם אבל ממשיכים לברר
קשה לי לנשום בעיקר שאני עושה ספורט, אבל ישלי משאפים שעוזרים לי והכל
בכל מקרה, אני לא יודעת איזה אימון להורדת שומן אני יכולה לבצע, שתעשה את הפעולה של הורדת השומן בצורה משמעותית (בעיקר אירובי), אבל שלא יקשה לי על הנשימה בצורה קיצונית.
ובכללי איזה אימון יכול להיות טוב ויעיל להורדת השומן בגוף ?

ואם צריך לדעת:
משקל:55.8
גובה: 158

נערך לאחרונה:
המשקל שלך תקין מבחינת BMI, אם החלטת שאת רוצה להוריד אחוזי שומן המשמעות היא ירודה במשקל שאיתו תבוא גם ירידה בשומן, האמצעים הם
שינוי בתזונה + פעילות גופנית, את צריכה לקבוע לעצמך גירעון קלורי כדי לדעת לאיזה קצב של ירידה במשקל את רוצה לכוון:
http://www.kilogram.co.il/3039/לקבוע-את-הגירעון-הקלורי-קטן-בינוני-ו/
לגבי בעיות הנשימה אני לא רופא ולא יכול לייעץ אבל אולי תבצעי פעילות באינטנסיביות נמוכה לדוגמא הליכה - תשרפי קלוריות פשוט ייקח לך יותר זמן..
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
המשקל שלך תקין מבחינת BMI, אם החלטת שאת רוצה להוריד אחוזי שומן המשמעות היא ירודה במשקל שאיתו תבוא גם ירידה בשומן, האמצעים הם
שינוי בתזונה + פעילות גופנית, את צריכה לקבוע לעצמך גירעון קלורי כדי לדעת לאיזה קצב של ירידה במשקל את רוצה לכוון:

לגבי בעיות הנשימה אני לא רופא ולא יכול לייעץ אבל אולי תבצעי פעילות באינטנסיביות נמוכה לדוגמא הליכה - תשרפי קלוריות פשוט ייקח לך יותר זמן..
בהצלחה.
קודם כל תודה על התגובה 😃
אממ בחרתי בגירעון בינוני כי הוא הכי מתאים לי
התחזוקה שלי היא 1311.5 קלוריות, ככה שלוותר על ה-300 ולעגל ל-1000 לדעתי יהיה הכי טוב.
ועוד שאלה, איזה אימונים יכולים להתאים למתחילים?

Back
למעלה תחתית