הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן וכמה שאלות

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
אני עכשיו נמצא בתקופת חיטוב,85 קילו , בין ה 20-22 אחוזי שומן.
קראתי והבנתי מה זה קלן אבל יש עוד כמה דברים שאני צריך להבין
אם נגיד לקחתי את הקלן לשבועיים בלי קטוטיפן ,ועשיתי הפסקה של עוד שבועיים - שלוש וחזרתי להשתמש בקלן בלי לשלב אותו עם שום חומר,האם הוא יהיה אפקטיבי או לא ?

האם כדאי לעשות אירובי בזמן השימוש בו ?..

ואם אני על דל פחמימה ,ואני הורדתי בחודש וחצי משהו כמו 8 אחוז שומן בלי קלן,עם הקלן כמה כל חודש (בערך) אני יוריד שומן ? (שאלה טיפשית אולי),אבל מה משטר העבודה של הדבר הזה ..

אני עכשיו נמצא בתקופת חיטוב,85 קילו , בין ה 20-22 אחוזי שומן.
קראתי והבנתי מה זה קלן אבל יש עוד כמה דברים שאני צריך להבין
אם נגיד לקחתי את הקלן לשבועיים בלי קטוטיפן ,ועשיתי הפסקה של עוד שבועיים - שלוש וחזרתי להשתמש בקלן בלי לשלב אותו עם שום חומר,האם הוא יהיה אפקטיבי או לא ?

האם כדאי לעשות אירובי בזמן השימוש בו ?..

ואם אני על דל פחמימה ,ואני הורדתי בחודש וחצי משהו כמו 8 אחוז שומן בלי קלן,עם הקלן כמה כל חודש (בערך) אני יוריד שומן ? (שאלה טיפשית אולי),אבל מה משטר העבודה של הדבר הזה ..

אתה יכול לעשות שבועיים - הפסקה - שבועיים. אבל פחות יעיל מאשר שימוש רצוף עם קטוטיפן.
יש כמה סיבות למה כדאי לשלב קטוטיפן:
1. בהרצה רציפה יש יותר תוצאות וכך גם יותר מוטיבציה
2. במקרים של שימוש הפסקה שימוש זמן החיטוב מתארך כמו גם זמן הסבל מהדיאטה.
3. קטוטיפן זה חומר די זול ללא תופעות לוואי ולא מזיק (אפילו מועיל לאלרגיה של עונות מעבר) - לא רואה סיבה למה לא לשלב ביחס לתועלת.

בהחלט יש צורך בשילוב אירובי בזמן השימוש בכדי למקסם את התוצאה.

לגבי אחוז השומן - השאלה באמת טיפה טיפשית ואני אסביר מדוע - ככל שאתה יורד באחוזי שומן כך יותר קשה להשיל עוד אחוזי שומן.
הגוף נאבק על מאגרי השומן שלו מתוך אינסטינקט הישרדותי וככל שמאגרי השומן הולכים ופוחתים כך צריך לבצע יותר מניפולציות בכדי בכל זאת לשחרר אותן.
אז כמה תוריד? זה תלוי ברמת ההשקעה שלך בתזונה ואימונים, אבל דבר אחד די בטוח, תאבד יותר שומן עם קלן מאשר באופן טבעי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות שבועיים - הפסקה - שבועיים. אבל פחות יעיל מאשר שימוש רצוף עם קטוטיפן.
יש כמה סיבות למה כדאי לשלב קטוטיפן:
1. בהרצה רציפה יש יותר תוצאות וכך גם יותר מוטיבציה
2. במקרים של שימוש הפסקה שימוש זמן החיטוב מתארך כמו גם זמן הסבל מהדיאטה.
3. קטוטיפן זה חומר די זול ללא תופעות לוואי ולא מזיק (אפילו מועיל לאלרגיה של עונות מעבר) - לא רואה סיבה למה לא לשלב ביחס לתועלת.

בהחלט יש צורך בשילוב אירובי בזמן השימוש בכדי למקסם את התוצאה.

לגבי אחוז השומן - השאלה באמת טיפה טיפשית ואני אסביר מדוע - ככל שאתה יורד באחוזי שומן כך יותר קשה להשיל עוד אחוזי שומן.
הגוף נאבק על מאגרי השומן שלו מתוך אינסטינקט הישרדותי וככל שמאגרי השומן הולכים ופוחתים כך צריך לבצע יותר מניפולציות בכדי בכל זאת לשחרר אותן.
אז כמה תוריד? זה תלוי ברמת ההשקעה שלך בתזונה ואימונים, אבל דבר אחד די בטוח, תאבד יותר שומן עם קלן מאשר באופן טבעי.

הקטוטיפן גם כן בא בכדורים ?

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה על העזרה,רק עוד שאלה,הקטוטיפן הוא חומר חוקי שאפשר להשיג בבתי מרקחת ? או שצריך מרשם או שזה לא חוקי כמו הקלן ?..

אוקי תודה על העזרה,רק עוד שאלה,הקטוטיפן הוא חומר חוקי שאפשר להשיג בבתי מרקחת ? או שצריך מרשם או שזה לא חוקי כמו הקלן ?..

קטוטיפן או בשמו הגנרי פרופיטן הינו חומר רפואי שניתן להשיגו באמצעות מרשם רופא בלבד.
אך בניגוד לקלן המיוצר במעבדות מחתרתיות - פרופיטן מיוצר ע"י חברת התרופות פארמה-כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית