הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
קצת מוקדם לדבר על זה אני עדיין קורא מאמרים וקראתי את המאמרים שפה באתר,ואני עדיין בתקופת חיטוב ולא מתכוון להתחיל עם זה עכשיו אבל אני גם קורא פה תגובות של אנשים ומחפש אשכולים דומים לאלה שאני רוצה לפתוח , אבל יש כמה פינות שאני לא סגור עליהם עדיין.

אז ככה אני נמצא עכשיו בתקופת חיטוב , השאיפה היא להגיע ל 12%-13% שומן ( התחלתי עכשיו קלן לפי כל מה שכתוב עליו בפורום פה) ולא פתחתי עוד נושא כי בתגובות של האנשים אני מוצא תשובות לשאלות שלי.

רוצה להתחיל עם הסייקל הזה אחרי שאני מגיע ל13%,ואחרי שתגמר תקופת המבחנים הזאת,וכשאני עובר מחיטוב למסה :

Testosterone enanthate 500mgs/EW1-10
HCG 100iu/ED2-10
12-16 Nolvadex 40/40/20/20

לפני שאני קונה את החומרים אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה , וד"א הנולבדקס שיש לי ( עוד לא קניתי) הוא נמצא בשם טמוקספין משהו כזה שגם רשום בוויקיפדיה שזה זה הנולבדקס כדורים של 20 מ"ג.
עם ה HCG אין לי שום בעיה הבנתי איך עושים את הוויאל באיזה טמפ' יש לאחסן אותו ולמה לוקחים אותו ואת ה NOLVA.
וזה הטסט אננט :

testo.JPG
תוצרת גרמניה , חברת באייר,לא מבין בזה אם זה טוב לא טוב,כמובן שכתוב על זה הזרקה לתוך השריר..לא צריך לכתוב אפילו כי לא מזריקים לתוך וריד,וכתוב על זה גם שזה (תמיסה שומנית)

לשאול אם כדאי להתחיל או לא כדאי להתחיל אני לא ישאל כי כל אחד אחראי למה שהוא עושה בסופו של דבר,אבל עם תזונה ואימונים של 100%..אפילו אם אני יתן פי 2 מהאימונים הרגילים,אגיע ל פי 3 גר' חלבון ממשקל הגוף שלי ופחמימה לאכול כמו שצריך,האם אני ירגיש עליה במסה ובכוח ?

לגבי ה נולבדקס אני לא הבנתי בדיוק מה צריך לעשות,זה 4 שבועות של שבועיים כול יום 40 מ"ג ושבועיים אחורנים 20 מ"ג כל יום או איך זה ?..אם אפשר הסבר
תודה מראש ! ובאמת בלי כל המאמרים שיש באתר פה לא הייתי מבין מה אני עושה ולאן אני נכנס ולא רק בסטרואידים אלי בתזונה רגילה ואימונים רגילים !

נערך לאחרונה:
קצת מוקדם לדבר על זה אני עדיין קורא מאמרים וקראתי את המאמרים שפה באתר,ואני עדיין בתקופת חיטוב ולא מתכוון להתחיל עם זה עכשיו אבל אני גם קורא פה תגובות של אנשים ומחפש אשכולים דומים לאלה שאני רוצה לפתוח , אבל יש כמה פינות שאני לא סגור עליהם עדיין.

אז ככה אני נמצא עכשיו בתקופת חיטוב , השאיפה היא להגיע ל 12%-13% שומן ( התחלתי עכשיו קלן לפי כל מה שכתוב עליו בפורום פה) ולא פתחתי עוד נושא כי בתגובות של האנשים אני מוצא תשובות לשאלות שלי.

רוצה להתחיל עם הסייקל הזה אחרי שאני מגיע ל13%,ואחרי שתגמר תקופת המבחנים הזאת,וכשאני עובר מחיטוב למסה :

Testosterone enanthate 500mgs/EW1-10
HCG 100iu/ED2-10
12-16 Nolvadex 40/40/20/20

לפני שאני קונה את החומרים אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה , וד"א הנולבדקס שיש לי ( עוד לא קניתי) הוא נמצא בשם טמוקספין משהו כזה שגם רשום בוויקיפדיה שזה זה הנולבדקס כדורים של 20 מ"ג.
עם ה HCG אין לי שום בעיה הבנתי איך עושים את הוויאל באיזה טמפ' יש לאחסן אותו ולמה לוקחים אותו ואת ה NOLVA.
וזה הטסט אננט :

צפה בקובץ המצורף 11288
תוצרת גרמניה , חברת באייר,לא מבין בזה אם זה טוב לא טוב,כמובן שכתוב על זה הזרקה לתוך השריר..לא צריך לכתוב אפילו כי לא מזריקים לתוך וריד,וכתוב על זה גם שזה (תמיסה שומנית)

לשאול אם כדאי להתחיל או לא כדאי להתחיל אני לא ישאל כי כל אחד אחראי למה שהוא עושה בסופו של דבר,אבל עם תזונה ואימונים של 100%..אפילו אם אני יתן פי 2 מהאימונים הרגילים,אגיע ל פי 3 גר' חלבון ממשקל הגוף שלי ופחמימה לאכול כמו שצריך,האם אני ירגיש עליה במסה ובכוח ?

לגבי ה נולבדקס אני לא הבנתי בדיוק מה צריך לעשות,זה 4 שבועות של שבועיים כול יום 40 מ"ג ושבועיים אחורנים 20 מ"ג כל יום או איך זה ?..אם אפשר הסבר
תודה מראש ! ובאמת בלי כל המאמרים שיש באתר פה לא הייתי מבין מה אני עושה ולאן אני נכנס ולא רק בסטרואידים אלי בתזונה רגילה ואימונים רגילים !

קודם כל אני חייב לציין שאתה בדרך הנכונה - קודם שואל ואח"כ עושה.

אז ככה:
אנטט - מצויין - לקנות רק רפואי ולא לחסוך איפה שהיכן. 1-10 זה בסדר גמור לסייקל ראשון - אתה תזדקק ל20 אמפולות כאלו. הזהר מזיופים - זול עולה ביוקר.
פרגניל - לא צריך 100 יחידות כל יום - מספיק יום כן יום לא. 2-10 זה מעולה
נולבדקס זה סתם שם של חברה שאנשים נדבקו אליה כשלמעשה החומר הוא טמוקסיפן ציטראט. יש לקחת 40 מ"ג למשך שבועיים ו20 מ"ג למשך שבועיים נוספים.
כלומר משבוע 12-14 לקחת שני כדורים ביום (20 כל אחד) מ14-16 כדור ביום לפני השינה.

אתה צריך גם כלומיד! אל תוותר על זה.

לגבי כוח ומסה - במידה ואכן האנטט מקורי והתזונה והאימונים פרפקט כמו שאתה אומר - אתה תראה שינויים מעולים + + וגם תרגיש אותם

כלומיד ?,זה לא ראיתי במאמר,מה זה ואיפה צריך להכניס אותו לסייקל פה ,?

לא יודע באיזה מאמר ראית אבל חלקם פה מאוד ישנים.
בכל אופן PCT יבוצע בעזרת שני חומרים
טמוקסיפן ציטראט + כלומיד

כאשר בשבועיים הראשונים ניקח 2 כדורים מכל אחד (בוקר וערב)
ובשבועיים הנותרים כדור מכל אחד (ערב)

כלומיד בדומה לטמוקסיפן הינו חוסם אסטרוגן אך לא רק ברקמות ייעודיות כמו החזה.
היתרון הנוסף שלו הוא ביכולת לגרום להפרשת GNRH ולהתאוששות כל הציר של ההיפותלמוס - יותרת - אשכים. ולכן אנו משלבים גם אותו.

אתה צריך 40 כדורים מכל סוג

• פותח/ת השרשור
אז ככה :

טסטסטרון 500 מ"ג כל שבוע,לפצל את זה לשתי מנות (אמפולות) יום שלישי בבוקר 250 מ"ג , יום שישי בערב 250 מ"ג
ה HCG זה מתחילת השבוע השני של הסייקל יום כן יום לא (100IU)

PCT :
מתחיל שבועיים אחרי הסייקל

שבועיים ראשונים 40 מ"ג של נולבדקס ו 40 מ"ג של כלומיד

שבועיים אחרונים 20 מ"ג של כלומיד ו 20 מ"ג של נולבדקס.

אה,זה בסדר אם הזריקה של HCG היתה באותו יום של זריקת הטסט או שזה לא משנה ?

נערך לאחרונה:
אז ככה :

טסטסטרון 500 מ"ג כל שבוע,לפצל את זה לשתי מנות (אמפולות) יום שלישי בבוקר 250 מ"ג , יום שישי בערב 250 מ"ג
ה HCG זה מתחילת השבוע השני של הסייקל יום כן יום לא (100IU)

PCT :
מתחיל שבועיים אחרי הסייקל

שבועיים ראשונים 40 מ"ג של נולבדקס ו 40 מ"ג של כלומיד

שבועיים אחרונים 20 מ"ג של כלומיד ו 20 מ"ג של נולבדקס.

אה,זה בסדר אם הזריקה של HCG היתה באותו יום של זריקת הטסט או שזה לא משנה ?

אין עם זה שום בעיה.
בהצלחה

בזמן הסייקל, לא לוקחים שום דבר למניעת תופעות לוואי?

ממש לא. לא לוקחים סתם דברים אם לא סובלים מכלום - זה לא סוכריות מדובר בתרופות.
אם מתפתחת בעיה מתאימים טיפול.

חוץ מזה שלתרופות כגון ארימידקס, טמוקסיפן וכו' יש השפעה שלילית על הצלחת הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אה בקשר לתזונה בזמן הסייקל:
300 גר׳ חלבון ביום
600 גר׳ פחמימה ביום אימון
450 גר׳ ביום ללא אימון

טוב מספיק,?
והבנתי שאפשר לאכול בארוחה אחת מעל ל70 גר חלבון

ממש לא. לא לוקחים סתם דברים אם לא סובלים מכלום - זה לא סוכריות מדובר בתרופות.
אם מתפתחת בעיה מתאימים טיפול.

חוץ מזה שלתרופות כגון ארימידקס, טמוקסיפן וכו' יש השפעה שלילית על הצלחת הסייקל.

מה לגבי תרופות למניעת נשירת שיער? שווה משהו בזמן הסייקל? או שלמי שאין נטיה להקריח סייקל לא יגרום לו להקרחות?
עד כמה נושא השיער (על הראש) נלקח בחשבון בזמן סייקל ? ז"א נניח ואדם עושה סייקל נטו בשביל המראה,אז הוא אומר לעצמו "אחלה יהיה לי שרירים,מה זה משנה אם יחד עם זה יבואו גם מפרצים ענקיים "

מה לגבי תרופות למניעת נשירת שיער? שווה משהו בזמן הסייקל? או שלמי שאין נטיה להקריח סייקל לא יגרום לו להקרחות?
עד כמה נושא השיער (על הראש) נלקח בחשבון בזמן סייקל ? ז"א נניח ואדם עושה סייקל נטו בשביל המראה,אז הוא אומר לעצמו "אחלה יהיה לי שרירים,מה זה משנה אם יחד עם זה יבואו גם מפרצים ענקיים "

נתחיל בזה שהסיכון להקרחה גובר ככל שהחומר אנדרוגני יותר ומתקשר עם תאים אנדרוגניים באיזור הקרקפת.
אנשים שיש להם נטייה גנטית להתקרחות מוקדמת צריכים לקחת את זה בחשבון ולחשוב על חומרים עדינים יותר אם השיער חשוב להם.
לדעתי, מי שכבר מתחיל סייקל עם מפרצים עדיף לו שיזרום על קרחת ללא קשר.

חברה שלי פעם כתבה משהו מאוד נכון: "להיות עם מפרצים ולא לזרום על קרחת זה כמו לעלות עם רגל אחת על המשקל וים של אמונה"

אני אישית לא תומך בתכשירים למניעת התקרחות בזמן הסייקל ולמען האמת בכלל.

לרוב האנשים שמשתמשים בחומרים אין שום נשירה, זה עניין גנטי עם נועדתה להיות קירח אז תהיה אבל חומרים לא יעשו אותך קירח כמו כל שאר סיפורי האימה שיש על חומרים...

לרוב האנשים שמשתמשים בחומרים אין שום נשירה, זה עניין גנטי עם נועדתה להיות קירח אז תהיה אבל חומרים לא יעשו אותך קירח כמו כל שאר סיפורי האימה שיש על חומרים...

מוזר שיש אנשים ,שביצים שהופכים לצימוקים לא מתריד אותם בכלל ,אבל כשזה נוגע לשיער בראש...

לאטרופיה של האשכים יש פתרון, והבחור שהולך לעשות הסייקל (חשוב לציין שהסיקל נראה מתוכנן היטב), דאג שלא יהיו לו צימוקים במהלך הסייקל.
לגבי נשירה של השיער, מזל וגנטיקה בעיקר, אבל זה אחד הסיכונים והשלכות שתאלץ להתמודד איתם אם הינך מעוניין להתחיל להשתמש בחומרים.

לאטרופיה של האשכים יש פתרון, והבחור שהולך לעשות הסייקל (חשוב לציין שהסיקל נראה מתוכנן היטב), דאג שלא יהיו לו צימוקים במהלך הסייקל.
לגבי נשירה של השיער, מזל וגנטיקה בעיקר, אבל זה אחד הסיכונים והשלכות שתאלץ להתמודד איתם אם הינך מעוניין להתחיל להשתמש בחומרים.

אני לא הייתי מוותר על שיער בשביל 5 קילו שריר נוסף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית