הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חד"כ חדש במחיר זול, בת ים

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
היום עברתי באיזור תעשייה בבת ים
וראיתי שפתחו חד"כ חדש בשם PRO FIT בבת ים
לא נכנסתי אבל הוא נראה מקצועי מבחוץ
הוא מציע מנוי שנתי ב-119 שקל 😲 כל חודש שזה מחיר מצחיק לעומת המתחרים האחרים
https://profitgym.co.il/
בחישוב מהיר זה יוצא 1428 שקל
עוד חודשיים ומשהו נגמר לי המנוי בגו אקטיב, מה שבטוח אני עובר לשם.
ע"פ ה"אני מאמין" שלהם, זה נטו חד"כ בלי כל החוגים המטומטמים מסביב 🙌 בגלל זה גם זה יוצא זול.
מישהו היה כבר בפנים שם?

אמרתי וואלה מגניב עד שראיתי את המשפט הבא:
"לא נשחד אתכם במתנות, חודשי מתנה, תיקים מגבות וכדומה, פשוט כי המחיר כל כך זול שאין צורך. המתנות הללו עלו לכם עד היום ביוקר."

מה שווה להירשם למכון אם אתה לא מקבל תיק או מגבת?

חח אני משלם 50 שקל לחודש למנוי של 6 חודשים
אם אני אדבר איתו על שנה אולי אצליח לשלם 40 שקל לחודש או 35 אפילו

יש שם ראק עם מוט אולימפי ו250 קילו , יש שם מתח ומקבילים, יש שם פולי עליון ודאמבלים (עד 35 בנויים ואפשרות לבנות דאמבל משלך לפי הצורך), מגבות חינם , ספת לחיצה סבבה גם עם מוט אולימפי מחובר אליו ומלא ספות זרוקות ברחבי המכון (כולם עושים שמה תרגילים חופשיים עם דאמבלים כי אין שום דבר אחר - זה יותר טוב ממכונות).

וכמעט בלי מכונות חוץ מסמית' , ומכונת כפיפות ופשיטות ברך ולג פרס.
שנמצאים כולם בחדר אחר.

נערך לאחרונה:
:(
בטכניון נכון?

כן, מתאמן בתור בן זוג של סטודנטית לתואר ראשון (גם אני למדתי בטכניון אבל סיימתי לפני כחמש שנים).
לצערי/לשמחתי שנה שעברה שילמתי מחיר מלא של חיצוני (~1300 לשנה, לא הייתי נשוי) ושנה הבאה אני אאלץ לחזור ולשלם מחיר מלא (אשתי כבר לא סטודנטית).

אני מתאמן איפה שאתה מתאמן ומשלם 200 לשנה ורבע, אז אני ניצחתי 😉

אתה סטודנט בטכניון, עד היום אני קם שטוף זיעה באמצע הלילה. תאמין לי - אני ניצחתי 😃

כן, מתאמן בתור בן זוג של סטודנטית לתואר ראשון (גם אני למדתי בטכניון אבל סיימתי לפני כחמש שנים).
לצערי/לשמחתי שנה שעברה שילמתי מחיר מלא של חיצוני (~1300 לשנה, לא הייתי נשוי) ושנה הבאה אני אאלץ לחזור ולשלם מחיר מלא (אשתי כבר לא סטודנטית).

אתה סטודנט בטכניון, עד היום אני קם שטוף זיעה באמצע הלילה. תאמין לי - אני ניצחתי 😃

אני לא סטודנט בטכניון, ואצלי זה קבוע לשנים על גבי שנים על גבי שנים עד שייסגר/יוצף/יישרף/סוף העולם.
אני ניצחתי 😃

חח אני משלם 50 שקל לחודש למנוי של 6 חודשים
אם אני אדבר איתו על שנה אולי אצליח לשלם 40 שקל לחודש או 35 אפילו

יש שם ראק עם מוט אולימפי ו250 קילו , יש שם מתח ומקבילים, יש שם פולי עליון ודאמבלים (עד 35 בנויים ואפשרות לבנות דאמבל משלך לפי הצורך), מגבות חינם , ספת לחיצה סבבה גם עם מוט אולימפי מחובר אליו ומלא ספות זרוקות ברחבי המכון (כולם עושים שמה תרגילים חופשיים עם דאמבלים כי אין שום דבר אחר - זה יותר טוב ממכונות).

וכמעט בלי מכונות חוץ מסמית' , ומכונת כפיפות ופשיטות ברך ולג פרס.
שנמצאים כולם בחדר אחר.
אתה שוכח את זה שהמכון חנוק,קטן ואני לא יהיה מופתע אם כל הציוד שם ישבר בקרוב

הציוד גרוע ומחליד.
הוא כן קטן מאוד

- - - עידכון הודעה - - -

ויש קצת ציוד ככה שבשעות העומס זו בעיה

תפסיק לחפור כבר.
כלום לא רקוב חוץ מזוג של פלטות 1.1
יש לי מספיק מקום לקחת 7 צעדים מהראק אחורה + מקום לעשות דדליפט + מקום לעשות פאוורקלין .

אף אחד לא משתמש בציוד רק בדאמבלים ובמולטי טריינר.

תפסיק לחפור כבר.
כלום לא רקוב חוץ מזוג של פלטות 1.1
יש לי מספיק מקום לקחת 7 צעדים מהראק אחורה + מקום לעשות דדליפט + מקום לעשות פאוורקלין .

אף אחד לא משתמש בציוד רק בדאמבלים ובמולטי טריינר.

אני זוכר איך שבאתי בימים העמוסים והייתי צריך לחכות הרבה זמן לבנץ' אז במקום זה עשיתי פרפר וזהו

אני מקבל כסף על להתאמן במכון אצלנו ניצחתי

מה הקשר? הספה הייתה תפוסה.
בנץ' ילדים?

היא הייתה תפוסה ע"י ילדים בני 12 ועד ערסים בני 22 ששוקלים 55-60 (שמבחינתי הם ילדים)
באולימפי רק כמה משתמשים באופן קבוע ומבססים את האימון, הראק תמיד פנוי חוץ מאיזה חמש אנשים שמשתמשים בו קבוע אבל מתפרשים לכל היום וכל אחד משתמש בו מקסימום 10 דקות.

אל תחפור על מה שאתה לא יודע.

היא הייתה תפוסה ע"י ילדים בני 12 ועד ערסים בני 22 ששוקלים 55-60
באולימפי רק כמה משתמשים באופן קבוע ומבססים את האימון, הראק תמיד פנוי חוץ מאיזה חמש אנשים שמשתמשים בו קבוע אבל מתפרשים לכל היום וכל אחד משתמש בו מקסימום 10 דקות.

אל תחפור על מה שאתה לא יודע.
מצחיק שאתה חושב זה חדר כושר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית