עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לצערי הוריי שייכים לדור הישן, הם תקועים על כל הקטע של "אבקת חלבון זה לא לאנשים נורמאליים" והם חושבים(אבל לא מודים בזה) שאבקות חלבון זה סטרואידים ושזה קיצוני שרק ספורטאי-על ובלה בלה בלה.
אני צריך הסבר משכנע, תודה לעוזרים 😃
שלח על זה שאלה בפורום תזונה או כושר של קופת חולים. אנשי הדור הישן (כמוני 😃) מלאים יראת כבוד למוסד הזה... לחילופין, בטח תוכל למצוא חומר מתאים בפורומים של וינגייט, גם שם יש דוקטורים ומפורסמים כמו מולי אפשטיין.אני צריך הסבר משכנע, תודה לעוזרים 😃
אני מבין שזה נראה מפתה ואתה נמשך לזה כי זה תוסף למתאמנים, אבל אין כאן מה לנסות... זה לא שתראה תוצאות שונות מלאכול טונה\בשר\ביציםתודה לכל העונים!
כסף(שלי) זאת לא הבעיה, בעיקרון אני רוצה להשיג את האישור מהם בשביל שלא יהיה מצב לא נעים שאני "מורד" בהם.
אני יודע שהאבקה היא לא אמצעי שחייבים בשביל ההצלחה אבל אני יודע שהיא עוזרת ותמיד רציתי לנסות אחת מהן.
שמעתי שיש רופאים שבעד ויש רופאים שנגד, אז אני מעדיף ללכת לרופא שמתאמן(במשקולות), אז הדעה שלו תהיה סמכותית יותר בעיניי.
גם אם זה חלק מהתפריט שלי?אני מבין שזה נראה מפתה ואתה נמשך לזה כי זה תוסף למתאמנים, אבל אין כאן מה לנסות... זה לא שתראה תוצאות שונות מלאכול טונה\בשר\ביצים
או כל דבר אחר שיספק לך את החלבון. זה סתם עניין של נוחות ואם יש לך זמן פנוי אתה לא צריך את זה בכלל.
יש לך אוכל נגיש, יש לך את הזמן להכין ארוחה- אין צורך באבקה.
גם אם זה חלק מהתפריט שלי?
חחחח איזה אמא תותחית!מצחיק שאמא שלי מנסה לשכנע אותי לקנות אבקת חלבון חחחח
ואני אומר לה תמיד שאני לא צריך חחחח
המאמן שלי הביא לי תפריט(ממש דומה לזה שבפורטל) אבל פשוט אחרי אימון הוא הוסיף לי מי גבינה+סוכר ענבים.(הוא גם משווק, אז יש לו סיבה נוספת להוסיף לי כנראה... 370 ש"ח למשהו שאמור להספיק לי לשלושה חודשים)למה שזה יהיה חלק מהתפריט שלך? אתה מתקשה להכניס את כמות החלבון היומית באופן קבוע?
תודה על התגובה. בדרך קסם הושג האישור. עכשיו יש לי שאלה(מצטער שאני מטריד אותך, פשוט לא רציתי לפתוח אשכול חדש), איזו כדאי לי לקנות?בנאדם במשקל גוף סביר בלי שיקולים פיננסיים לא חייב אבקת חלבון.
אני כסטודנט משתמש באבקה כל יום פשוט כי זה יותר זול מכל מנת חלבון אחרת, אם אתה משיג הכל דרך האוכל, אין צורך לבזבז כסף נוסף.