הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכנוע

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
לצערי הוריי שייכים לדור הישן, הם תקועים על כל הקטע של "אבקת חלבון זה לא לאנשים נורמאליים" והם חושבים(אבל לא מודים בזה) שאבקות חלבון זה סטרואידים ושזה קיצוני שרק ספורטאי-על ובלה בלה בלה.
אני צריך הסבר משכנע, תודה לעוזרים 😃

אם השיכנוע הוא בשביל שהם יקנו לך את זה אני מציע שתשקיע את הזמן בלעבוד ולקנות מהכסף שלך
בכל מקרה אם זה לא בגלל זה אתה יכול פשוט לתת להם לקרוא מאמרים בנושא

בנוסף לקריאת מאמרים תבטיח להם שאחרי חודש חודשיים אתה עושה בדיקות דם כדי לראות ששום נזק לא קורה

לצערי הוריי שייכים לדור הישן, הם תקועים על כל הקטע של "אבקת חלבון זה לא לאנשים נורמאליים" והם חושבים(אבל לא מודים בזה) שאבקות חלבון זה סטרואידים ושזה קיצוני שרק ספורטאי-על ובלה בלה בלה.

אתה לא באמת צריך אבקת חלבון, ברוב הימים אני בכלל לא משתמש בה (ואני שוקל 108).
פשוט תאכל הרבה עם דגש על בשר/ביצים/חלב, אבקת חלבון זה יותר עניין של נוחות מאשר צורך.

"אבקת חלבון מכילה חלבון שקיים בכול מאכל שאנחנו אוכלים"
או שתלך לרופא תשאל אותו מה דעתו על אבקת חלבון,אם הוא עונה לך בחיוביות(מסכים לשימוש בזה) אז תיקח את ההורים שלך אליו חח.

אבקת חלבון אפשר להחליף בפחית טונה, ואת זה ההורים שלך יממנו לך.
אם ההורים שלך מראש לא מסכימים ויש להם דעה מוצקה (סטרואידים ו"ספורטאי על"), תצרף לזה מהדור הישן וקיבלת כאב ראש.
אין מה לנסות לשכנע אותם, הם לא יבינו אף פעם ושתדע להבא, אם אתה רוצה משהו אל תשאל בכלל, תקנה ותשים איפשהו
רחוק מהעין.

לא תצליח לשכנע, רק אתמול שמעתי את פרופסור רפי קרסו בתוכנית שלו אומר שהוא לא בעד האבקות והוא מעדיף קוטג' או טונה.

שלח על זה שאלה בפורום תזונה או כושר של קופת חולים. אנשי הדור הישן (כמוני 😃) מלאים יראת כבוד למוסד הזה... לחילופין, בטח תוכל למצוא חומר מתאים בפורומים של וינגייט, גם שם יש דוקטורים ומפורסמים כמו מולי אפשטיין.

http://www.clalit.co.il/HE-IL/Forums/shape+nutrition.htm

פשוט תקנה מהכסף שלך , יש עכשיו קיץ יהיה לך זמן לעבוד .
אני יכול להגיד לך שאמא שלי ממש נגד זה וזה מגיע לריבים והרבה אנרגיות מיותרות .
אני הבנתי שהכי טוב פשוט לקנות להשתמש ומה שיגידו לך ...תגיד " בסדר בסדר ".

• פותח/ת השרשור
תודה לכל העונים!
כסף(שלי) זאת לא הבעיה, בעיקרון אני רוצה להשיג את האישור מהם בשביל שלא יהיה מצב לא נעים שאני "מורד" בהם.
אני יודע שהאבקה היא לא אמצעי שחייבים בשביל ההצלחה אבל אני יודע שהיא עוזרת ותמיד רציתי לנסות אחת מהן.
שמעתי שיש רופאים שבעד ויש רופאים שנגד, אז אני מעדיף ללכת לרופא שמתאמן(במשקולות), אז הדעה שלו תהיה סמכותית יותר בעיניי.

תודה לכל העונים!
כסף(שלי) זאת לא הבעיה, בעיקרון אני רוצה להשיג את האישור מהם בשביל שלא יהיה מצב לא נעים שאני "מורד" בהם.
אני יודע שהאבקה היא לא אמצעי שחייבים בשביל ההצלחה אבל אני יודע שהיא עוזרת ותמיד רציתי לנסות אחת מהן.
שמעתי שיש רופאים שבעד ויש רופאים שנגד, אז אני מעדיף ללכת לרופא שמתאמן(במשקולות), אז הדעה שלו תהיה סמכותית יותר בעיניי.
אני מבין שזה נראה מפתה ואתה נמשך לזה כי זה תוסף למתאמנים, אבל אין כאן מה לנסות... זה לא שתראה תוצאות שונות מלאכול טונה\בשר\ביצים
או כל דבר אחר שיספק לך את החלבון. זה סתם עניין של נוחות ואם יש לך זמן פנוי אתה לא צריך את זה בכלל.
יש לך אוכל נגיש, יש לך את הזמן להכין ארוחה- אין צורך באבקה.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שזה נראה מפתה ואתה נמשך לזה כי זה תוסף למתאמנים, אבל אין כאן מה לנסות... זה לא שתראה תוצאות שונות מלאכול טונה\בשר\ביצים
או כל דבר אחר שיספק לך את החלבון. זה סתם עניין של נוחות ואם יש לך זמן פנוי אתה לא צריך את זה בכלל.
יש לך אוכל נגיש, יש לך את הזמן להכין ארוחה- אין צורך באבקה.
גם אם זה חלק מהתפריט שלי?

מצחיק שאמא שלי מנסה לשכנע אותי לקנות אבקת חלבון חחחח
ואני אומר לה תמיד שאני לא צריך חחחח

• פותח/ת השרשור
למה שזה יהיה חלק מהתפריט שלך? אתה מתקשה להכניס את כמות החלבון היומית באופן קבוע?
המאמן שלי הביא לי תפריט(ממש דומה לזה שבפורטל) אבל פשוט אחרי אימון הוא הוסיף לי מי גבינה+סוכר ענבים.(הוא גם משווק, אז יש לו סיבה נוספת להוסיף לי כנראה... 370 ש"ח למשהו שאמור להספיק לי לשלושה חודשים)

בנאדם במשקל גוף סביר בלי שיקולים פיננסיים לא חייב אבקת חלבון.
אני כסטודנט משתמש באבקה כל יום פשוט כי זה יותר זול מכל מנת חלבון אחרת, אם אתה משיג הכל דרך האוכל, אין צורך לבזבז כסף נוסף.

• פותח/ת השרשור
בנאדם במשקל גוף סביר בלי שיקולים פיננסיים לא חייב אבקת חלבון.
אני כסטודנט משתמש באבקה כל יום פשוט כי זה יותר זול מכל מנת חלבון אחרת, אם אתה משיג הכל דרך האוכל, אין צורך לבזבז כסף נוסף.
תודה על התגובה. בדרך קסם הושג האישור. עכשיו יש לי שאלה(מצטער שאני מטריד אותך, פשוט לא רציתי לפתוח אשכול חדש), איזו כדאי לי לקנות?

אני אישית משתמש בoptimum זו החברה שזכתה כבר איזה 9 שנים רצוף בחו"ל כחלבון הטוב והאמין ביותר, אני שותה או את הextreme milk chocolate או double chocolate milk או banana cream והטעמים מעולים.
אם יש בעיית תקציב, ב70-80 שקל פחות יש את דימטייז שיותר זולה וגם אמינה/טובה, אין לי הרבה ניסיון בטעמים שלה, היה לי מזמן את הוניל שלא היה טעים ואת השוקולד שהיה די טעים.

בקשר לטעמים: לרוב זה עניין אישי, אבל לפעם ראשונה טעמים שקשורים בשוקולד יותר צפויים/טעם סביר ועדיפים בהרבה על פני טעמים כמו תות או וניל, גם אם תתקל בוריאציה לא טעימה של שוקולד זה לא מתקרב לוניל או תות לא טעימים.

גם אני משתמש באופטימום, ממליץ על קפה ומוקה-קפוצ'ינו. השוקו גם נחמד אבל אחרי שני שקים (20lbs) נמאס לי ממנו לגמרי.
הבננה גם לא רע כגיוון, יש לך כאן אשכול ביקורת מוצרים שאתה יכול לעיין בו בזמנך החופשי.

Back
למעלה תחתית