הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכמה אתם קונים קילו חזה עוף ?

אני עם חזה עוף טחון. 25 ש"ח לקילו ברמי לוי בנתניה. כאשר הבשר טחון, זה מאפשר לי לחלק אותו טרם ההקפאה למנות שוות בגודלן, משהו שלא באותה קלות עם חזה עוף שלם.

אני קונה לב בקר ב15 שקל לקילו,הרבה יותר טעים מחזה עוף יבש.

אני קונה לב בקר ב15 שקל לקילו,הרבה יותר טעים מחזה עוף יבש.
שתף אותנו איך אתה מכין את זה, ואיך אתה חותך את זה?
קניתי היום את הלב כדי לנסות, זה חתיכת גוש, הלב הזה שוקל 1.5 ק"ג.

דיברתי עם קדמוני הוא אומר שאפשר לחתוך לפרוסות וישר על המחבת אפילו בלי שמן..

תחתוך לפרוסות,שים שומן על מחבת עד שיותך,אתה יכול להשתמש בשומן של הלב,תוציא את הגרבעלך שנשאר,אחלה של דבר.
תחתוך לפרוסות לא כ''כ דקות,עובי של 1 ס''מ או קצת יותר,מטגן את זה בקטנה מכל צד וזה מוכן,מלח פלפל.
על האש יותר קל,פשוט תפרוס לפרוסות,שים על האש,כמה דקות מכל צד,שיהיה קצת וורוד מבפנים,מלח פלפל וזה מוכן.
טעם בשרי חזק,תאכל כשזה חם,אם לא זה יהיה ממש קשה.

תחתוך לפרוסות,שים שומן על מחבת עד שיותך,אתה יכול להשתמש בשומן של הלב,תוציא את הגרבעלך שנשאר,אחלה של דבר.
תחתוך לפרוסות לא כ''כ דקות,עובי של 1 ס''מ או קצת יותר,מטגן את זה בקטנה מכל צד וזה מוכן,מלח פלפל.
על האש יותר קל,פשוט תפרוס לפרוסות,שים על האש,כמה דקות מכל צד,שיהיה קצת וורוד מבפנים,מלח פלפל וזה מוכן.
טעם בשרי חזק,תאכל כשזה חם,אם לא זה יהיה ממש קשה.
איזה גרבעלך אמור להישאר? חחח
אתה מתכוון שאחרי שהשומן מותך אז ישארו חתיכות\גושים כאלה?

איזה גרבעלך אמור להישאר? חחח
אתה מתכוון שאחרי שהשומן מותך אז ישארו חתיכות\גושים כאלה?

כן,אל תשאיר את זה במחבת כי זה ישרף,אם יש לך כמות של זה תפזר טיפה מלח ופלפל,אחד הדברים!

חזה עוף שלם 20 שקל, במבצעים.
שניצל פרוס (חזה עוף פרוס) 35 שקל, אם יש מבצע זה 25~.

אני אישית קונה את החזה עוף שלם (זה הכי זול 20), ומכין אותו בתנור. לפעמים נתקלים בחתיכות לא נעימות, אבל זה מה שיש.
כשאהיה עשיר, אוכל אנטריקוט על בסיס יום יומי.

פשוט תנקה אותו . ולמה בתנור , זה יוצא יבש כנגב .

לנושא הפוסט : תמיד אפשר לקנות באיזה 20 ש"ח לקילו חזה . בשביל לחסוך את הניקוי משומן וכדו' לא שווה לשלם עוד 15 ש"ח לקילו .

נערך לאחרונה:

לנושא הפוסט : תמיד אפשר לקנות באיזה 20 ש"ח לקילו חזה . בשביל לחסוך את הניקוי משומן וכדו' לא שווה לשלם עוד 15 ש"ח לקילו .
חזה עוף בלי רוטב כלשהו (ואני מתכוון לכל דבר שפשוט ירטיב אותו, לא בהכרח רוטב )
יצא יבש בכל דרך. אפשר בלי בעיה לעשות את זה בתנור בלי שזה יצא יבש

כשמנקים אותו, לרוב מפסידים חלקים טובים (חלבון), אני מעדיף להכין אותו כמו שהוא ולהוציא את החלקים הקשים/עצמות תוך כדי אכילה.
אני מכין בתנור כי זה "שורף" את הכל, כלומר לא נישארים חלקים טריים מבפנים כמו שקורה הרבה פעמים על מחבת.

עוד פתרון זול שלפעמים נשכח, זה חזה הודו. בסך הכל לילה במקרר עם מרינדה ושעה בתנור. הטעם מעולה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 186
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 159
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 93.4 · צפיות: 181
עוד פתרון זול שלפעמים נשכח, זה חזה הודו. בסך הכל לילה במקרר עם מרינדה ושעה בתנור. הטעם מעולה.
הבעיה בחזה הודו שהוא עוד יותר יבש מחזה שעוף שגם ככה יבש.
קיצר אין כמו בשר אדום למי שיש תקציב.

חזה עוף שלם 20 שקל, במבצעים.
שניצל פרוס (חזה עוף פרוס) 35 שקל, אם יש מבצע זה 25~.

אני אישית קונה את החזה עוף שלם (זה הכי זול 20), ומכין אותו בתנור. לפעמים נתקלים בחתיכות לא נעימות, אבל זה מה שיש.
כשאהיה עשיר, אוכל אנטריקוט על בסיס יום יומי.

סע לאוקראינה אחי, קילו אנטריקוט טרי שלא עבר הקפאה עולה 35 ש"ח, תן איזה שבועיים הכנה לתחרות בדימונה! LOL

סע לאוקראינה אחי, קילו אנטריקוט טרי שלא עבר הקפאה עולה 35 ש"ח, תן איזה שבועיים הכנה לתחרות בדימונה! LOL

איך הספקת להגיע הביתה ולרשום, אני 10 דקות לפניך ובקושי סיימתי לאכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית