עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתף אותנו איך אתה מכין את זה, ואיך אתה חותך את זה?אני קונה לב בקר ב15 שקל לקילו,הרבה יותר טעים מחזה עוף יבש.
איזה גרבעלך אמור להישאר? חחחתחתוך לפרוסות,שים שומן על מחבת עד שיותך,אתה יכול להשתמש בשומן של הלב,תוציא את הגרבעלך שנשאר,אחלה של דבר.
תחתוך לפרוסות לא כ''כ דקות,עובי של 1 ס''מ או קצת יותר,מטגן את זה בקטנה מכל צד וזה מוכן,מלח פלפל.
על האש יותר קל,פשוט תפרוס לפרוסות,שים על האש,כמה דקות מכל צד,שיהיה קצת וורוד מבפנים,מלח פלפל וזה מוכן.
טעם בשרי חזק,תאכל כשזה חם,אם לא זה יהיה ממש קשה.
איזה גרבעלך אמור להישאר? חחח
אתה מתכוון שאחרי שהשומן מותך אז ישארו חתיכות\גושים כאלה?
חזה עוף שלם 20 שקל, במבצעים.
שניצל פרוס (חזה עוף פרוס) 35 שקל, אם יש מבצע זה 25~.
אני אישית קונה את החזה עוף שלם (זה הכי זול 20), ומכין אותו בתנור. לפעמים נתקלים בחתיכות לא נעימות, אבל זה מה שיש.
כשאהיה עשיר, אוכל אנטריקוט על בסיס יום יומי.
חזה עוף בלי רוטב כלשהו (ואני מתכוון לכל דבר שפשוט ירטיב אותו, לא בהכרח רוטב )פשוט תנקה אותו . ולמה בתנור , זה יוצא יבש כנגב .
לנושא הפוסט : תמיד אפשר לקנות באיזה 20 ש"ח לקילו חזה . בשביל לחסוך את הניקוי משומן וכדו' לא שווה לשלם עוד 15 ש"ח לקילו .
כשמנקים אותו, לרוב מפסידים חלקים טובים (חלבון), אני מעדיף להכין אותו כמו שהוא ולהוציא את החלקים הקשים/עצמות תוך כדי אכילה.פשוט תנקה אותו . ולמה בתנור , זה יוצא יבש כנגב .
לנושא הפוסט : תמיד אפשר לקנות באיזה 20 ש"ח לקילו חזה . בשביל לחסוך את הניקוי משומן וכדו' לא שווה לשלם עוד 15 ש"ח לקילו .
הבעיה בחזה הודו שהוא עוד יותר יבש מחזה שעוף שגם ככה יבש.עוד פתרון זול שלפעמים נשכח, זה חזה הודו. בסך הכל לילה במקרר עם מרינדה ושעה בתנור. הטעם מעולה.
חזה עוף שלם 20 שקל, במבצעים.
שניצל פרוס (חזה עוף פרוס) 35 שקל, אם יש מבצע זה 25~.
אני אישית קונה את החזה עוף שלם (זה הכי זול 20), ומכין אותו בתנור. לפעמים נתקלים בחתיכות לא נעימות, אבל זה מה שיש.
כשאהיה עשיר, אוכל אנטריקוט על בסיס יום יומי.
תמכור לי את האזרחות?סע לאוקראינה אחי, קילו אנטריקוט טרי שלא עבר הקפאה עולה 35 ש"ח, תן איזה שבועיים הכנה לתחרות בדימונה! LOL
סע לאוקראינה אחי, קילו אנטריקוט טרי שלא עבר הקפאה עולה 35 ש"ח, תן איזה שבועיים הכנה לתחרות בדימונה! LOL
סע לאוקראינה אחי, קילו אנטריקוט טרי שלא עבר הקפאה עולה 35 ש"ח, תן איזה שבועיים הכנה לתחרות בדימונה! LOL
ממש לא בעיה, אוכלים את זה עם המרינדה.הבעיה בחזה הודו שהוא עוד יותר יבש מחזה שעוף שגם ככה יבש.
קיצר אין כמו בשר אדום למי שיש תקציב.
סליחה על הבורות, וגם לא הבנתי כ"כ מגוגל. מה זה מרינדה?ממש לא בעיה, אוכלים את זה עם המרינדה.