הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איגרוף תאלנדי או קלאסי ?

no explod

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
-1
76
0
שלום חברים!
אני כבר הרבה זמן רוצה ללמוד איזושהי אומנות לחימה . חבר שלמד mma לוחץ עלי ללמוד, אני ממש גדול והוא אומר לי שאני חייב ללמוד משהו כי אחרת עם כל הגודל שלי פשוט ישפילו אותי כשאני יריב מכות .
לדעתי שתי האומניות לחימה שהי מתאימות לי זה איגרוף קלאסי ואיגרוף תאילנדי .
מה יותר טוב לדעתכם ואפקטיבי לרחוב? (לא לחפור שקרב מגע הכי טוב לרחוב ההתלבטות היא רק בין שתי אלה)
תודה!

מבין השניים האלה אגרוף תאילנדי.
אבל אם הרצון הוא נטו לדעת להגן על עצמך במידת הצורך יש אומנויות לחימה טובות יותר.

הנה פתרון לא לריב מכות...

לאיגרוף לא נמשכתי יותר מידי אף פעם, אני מעדיף קרב מגע.
אבל בין השניים, קלאסי.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, אשמח אם תוכלו לפרט למה תאילנדי ולמה קלאסי ולא פשוט להגיד רק מה כדאי . שוב תודה!!

תקנה שוקר חשמלי באיביי,
למקרה הצורך, נטרל את האויב על ידי חשמולו במתח גבוה.
הכה את האויב עד להשפלתו.

בתור אחד שהיה שנים טובות באגרוף קלאסי ואהבקות
יש כמה אלמנטים חשובים בקרב, לדעת לשים אגרוף עם טכניקה, ולדעת לספוג מכה בראש/פנים
בעזרת אגרוף אחד אפשר לסיים קרב בקלות, במיוחד נגד הגרבילים שאתה פוגש ברחוב.
אגרוף נכון ללסת מפילה בן אדם בכל משקל ובכל מסת שריר, אותו דבר אגרוף לאף ולאזור הצד של העין
ולספוג צריך לדעת כדי שאם יפתיעו אותך לא תיכנס להלם ותאבד זמן חשוב

ההבדל בין שני האומניות לחימה שציינת הוא שבאגרוף קלאסי בגלל שהדגש הוא רק על טכניקת ידיים אתה יכול להגיע לרמות גבוהות של טכניקה תוך שנה-+
ואגרוף תאילנדי יש יותר אלמנטים רגליים/ידיים ברכיות/מרפקים עבודה על גמישות, כמובן שזה יכול לעזור, אבל יקח לך הרבה יותר זמן ואימונים להגיע לרמות גבוהות.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שהיה שנים טובות באגרוף קלאסי ואהבקות
יש כמה אלמנטים חשובים בקרב, לדעת לשים אגרוף עם טכניקה, ולדעת לספוג מכה בראש/פנים
בעזרת אגרוף אחד אפשר לסיים קרב בקלות, במיוחד נגד הגרבילים שאתה פוגש ברחוב.
אגרוף נכון ללסת מפילה בן אדם בכל משקל ובכל מסת שריר, אותו דבר אגרוף לאף ולאזור הצד של העין
ולספוג צריך לדעת כדי שאם יפתיעו אותך לא תיכנס להלם ותאבד זמן חשוב

ההבדל בין שני האומניות לחימה שציינת הוא שבאגרוף קלאסי בגלל שהדגש הוא רק על טכניקת ידיים אתה יכול להגיע לרמות גבוהות של טכניקה תוך שנה-+
ואגרוף תאילנדי יש יותר אלמנטים רגליים/ידיים ברכיות/מרפקים עבודה על גמישות, כמובן שזה יכול לעזור, אבל יקח לך הרבה יותר זמן ואימונים להגיע לרמות גבוהות.
וואו איזה תשובה, תודה רבה!!!
סליחה שאני חופר אני חייב לשאול אותך עוד כמה שאלות .
כרגע יש לי 4 חודשים בערך (אחרי זה נכנס לתקופת לחץ בלימודים ואין לי זמן לכלום), אז אני מתכוון ללמוד איגרוף בערך 4 חודשים, זה יספיק לי כדי להגיע לרמה סבירה (בקלאסי)?
הבנתי שאלמנט הגודל והחוזק באיגרוף קלאסי חשוב ועוזר הרבה יותר מאשר באיגרוף התאילנדי זה נכון ? אם כך אני מתאים לקלאסי יותר ..
שאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אם יבוא לי מישהו שלמד את הבסיס באיגרוף תאילנדי, טווח התנועה שלו הרבה יותר גדול (בעיטות) ועם מה שלמדתי בקלאסי אין לי כל כך מה לעשות נגד אחד כזה . הוא יכול לשתק אותי בלאו קיק ולגמור את הסיפור . אני צודק ? ובמצב שאני על הקרקע אני גמור נכון ?
בקיצור לפי מה שהבנתי אתה ממליץ לי להיכנס לאיגרןף הקלאסי ? סליחה על הבורות :/
תודה רבה !!!!!!

נערך לאחרונה:
שלום חברים!
אני כבר הרבה זמן רוצה ללמוד איזושהי אומנות לחימה . חבר שלמד mma לוחץ עלי ללמוד, אני ממש גדול והוא אומר לי שאני חייב ללמוד משהו כי אחרת עם כל הגודל שלי פשוט ישפילו אותי כשאני יריב מכות .
לדעתי שתי האומניות לחימה שהי מתאימות לי זה איגרוף קלאסי ואיגרוף תאילנדי .
מה יותר טוב לדעתכם ואפקטיבי לרחוב? (לא לחפור שקרב מגע הכי טוב לרחוב ההתלבטות היא רק בין שתי אלה)
תודה!
בגדול היתי אומר איגרוף קלאסי (כן אתה גם לומד איגרוף באיגרוף תאילנדי אבל מנסיוני מי שרוצה ללמוד כמו שצריך איגרוף קלאסי צריך ללכת למי שרק מלמד את זה),ברחוב אין לך זמן לרוב התרגילים שתלמד באיגרוף תאילנדי(למרות ממליץ להשהי תקופה ללכת לזה ).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בגדול היתי אומר איגרוף קלאסי (כן אתה גם לומד איגרוף באיגרוף תאילנדי אבל מנסיוני מי שרוצה ללמוד כמו שצריך איגרוף קלאסי צריך ללכת למי שרק מלמד את זה),ברחוב אין לך זמן לרוב התרגילים שתלמד באיגרוף תאילנדי...

תודה רבה אחי!

אני חושב שלתקופה של 4 חודשים עדיף להכנס לאגרוף קלאסי, ללמוד טכניקה נכונה וגם יש עצימות גבוהה של קרבות אז גם תלמד לספוג ובכללי להיות בקרב.
ב4 חודש אפשר לצבור ידע טוב כמובן תלוי ברמת ההשקעה והתרגול שלך, אלמנט הגודל משמעותי יותר בקלאסי כי אגרוף נכון בא מכל מסת הגוף ולא רק מהיד.

בקשר לשאלה השניה זה תלוי, טווח תנועה זה משו שיכול לעבוד לשתי הכיוונים
אני אישית 1.60 ושוקל 70, הייתי נכנס לקרבות עם אנשים גבוהים ממני וגם טווח התנועה שלהם היה יותר גדול
מתאגרפים נמוכים מלמדים לעבוד קרוב ליריב כי ככה הטווח עובד נגדו הוא לא יכול לתת אגרוף נורמלי בזמן שאתה יכול לנוע בחופשיות
אותו דבר נגד רגליים תעבוד קרוב ליריב הוא לא יוכל לשחרר בעיטה מסוכנת, בזמן שאתה תוכל לעבוד לו על הצלעות/כבד/לסת/פנים.

קלאסי, אני מסכים 100 אחוז עם הדעה של "פינגווין"
עדיף לא להכנס לקרבות קרקע ברחוב (תאילנדי), הרבה יותר אפקטיבי לדעת לתת אגרוף אחד כמו שצריך ולסיים עניין.

ואם אני מנחש נכון אתה בבית ספר עדיין אז כל מה שצריך זה משהו קצר וחזק כי גם ככה יפרידו אם אתה מדבר על מכות.

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים!
ולא אני לא רב מכות בבית ספר, דווקא העבודה דורשת ממני לדעת לריב מכות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית