עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפני ואחרי מאמץ או שימושלא כולם רגישים לתופעות הלוואי של הקלן.
כל אחד לוקח את זה אחרת - תבדוק את הדופק שלך לפני ואחרי זה יותר חשוב.
בערך 20% עליה צריכה לקרות.
נראה בסדר.
לא, זה לא.מאזן שלילי של 350 קלוריות ביום בלי האימונים זה בסדר?
ו3-4 פעמיים אירובי בשבוע 30 דק זה מספיק ?
תודה רבה על התשובות
לא, זה לא.
אתה צריך להיות בחיטוב דל פחממה,ואני רוצה לראות אותך מצליח לקום מהספה שלא לדבר על לעשות אירובי עם קלן.
עם קלן אפשר גם 0 פשוט מכניסים קצת יותר חלבון ושומן בשביל אנרגיה אם צריך. והעמסה אחת לשבוע +-אחי פחות מ50 גרם?? אתה בתחרות או משהו ??
המינימום גרם פחמימה עם קלן זה 100 גגרם אל תתגזים וחכה שתעלה ל80/120 מיקרוגרם ותרגיש את כל ההבדל.
תראה תפריט חיטוב הוא משהו שמשתנה בהדרגה בהתאם לאחוז שומן שלךכן והגוף של ויכנס לטראומה תוך שבוע והוא לא יוריד גרם בגלל שהגוף נכנס למצב ההישרדות.
אני ממליץ קצת פחמימות, לא אפס.
אתה צריך להיות בחיטוב דל פחממה,ואני רוצה לראות אותך מצליח לקום מהספה שלא לדבר על לעשות אירובי עם קלן.
אחי פחות מ50 גרם?? אתה בתחרות או משהו ??
המינימום גרם פחמימה עם קלן זה 100 גגרם אל תתגזים וחכה שתעלה ל80/120 מיקרוגרם ותרגיש את כל ההבדל.
מה הבעיה בדל פחמימה של 10-20 גר' עם סייקל קלן ?
עם קלן אפשר גם 0 פשוט מכניסים קצת יותר חלבון ושומן בשביל אנרגיה אם צריך. והעמסה אחת לשבוע +-
כן והגוף של ויכנס לטראומה תוך שבוע והוא לא יוריד גרם בגלל שהגוף נכנס למצב ההישרדות.
אני ממליץ קצת פחמימות, לא אפס.
תראה תפריט חיטוב הוא משהו שמשתנה בהדרגה בהתאם לאחוז שומן שלך
אתה לא תתחיל בתפריט שיביא אותך ל%8 בתחילת חיטוב הכל עושים בהדרגה.
אם אתה מפוצץ בפחמימות כרגע בתפריט שלך אתה יכול לרדת לאיזה 100-150 לשבוע ובהדרגה להכניס את עצמך ל0 . זאת דיאטת keto היא עובדת מעולה עם קלן
קלן הוא חומר אנטיקטבולי ועוזר לשמירה על השריר. עקרונית זה לא באמת יהיה 0 אף פעם . אתה יכול גם לכוןן לאזור 50 ליתר בטחון אפילו המלצה שלי. יותר מזה עם קלן אין צורך. שומנים הם המקור אנרגיה בתפריט הזה , הגוף מתרוקן מכל הגליקוגן שלו(פחמימה) ופירוק השומן מקבל השפעה חזקה מאוד בעיקר בפעילות אירובית.
והעמסה של פחימימות אחת לשבוע.
10-20 זה לא ריאלי, כמעט איך שתסתכל על זה תגיע ל30 מינימום.