הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה התדירות שצריך לצאת לניקוי קפאין

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אני מדבר על משהו ממוצע למשל שימוש ב200 מ''ג ופה ושם 400מ''ג חוץ מכדורי קפאין (3 אימונים בשבוע) לפני אימון אין שימוש בקפאין בכלל .
אני יודע שאי אפשר לדייק אבל הערכה תתקבל בברכה .
פשוט אם אני אישית עושה ניקוי יש השפעה מאוד קטנה לשבועיים ואחר''כ זה רק קצת מעיר אותי ואחרי חודש גם 400מ''ג לא עושה את העבודה .

האמת שגם זה לא עוזר כ''כ , לפני שאני נכנס לכל הפריווארקאווטים מה אתה אומר על ויטמין C שמעתי שהוא ממריץ נגיד לקחת 1000מ''ג לפני אימון ?
והאם זה בסדר שזה בא בשילוב עם מולטיוטמין ?
לא מומלץ להגיע לכאלה מינונים, לפי דעתי לא כדאי לעבור את ה600 ובטח שעדיף לא להגיע אילו

לא מומלץ להגיע לכאלה מינונים, לפי דעתי לא כדאי לעבור את ה600 ובטח שעדיף לא להגיע אילו
הוא מדבר על המינון של הויטמין C.

תשלב קפאין ו500 מ"ג ויטמין C לא שחרור מושהה לפני אימון, תראה איך הולך.

האמת שגם זה לא עוזר כ''כ , לפני שאני נכנס לכל הפריווארקאווטים מה אתה אומר על ויטמין C שמעתי שהוא ממריץ נגיד לקחת 1000מ''ג לפני אימון ?
והאם זה בסדר שזה בא בשילוב עם מולטיוטמין ?
לא יודע דני היחיד שאומר שזה ממריץ אותו
אתה יכול לנסות

ויטמין C לא מזיק לקחת לא רק בגלל אימונים אלה לחיזוק המערכת החיסונית ועוד דברים שהוא עושה מה גם שהוא זול לפנים.
מעבר לזה אל תשכח שיש כאלה חסינים יותר לקופאין מאחרים , יש אנשים שהגוף שלהם מסתגל לזה ויש כאלה שפחות או שבכלל לא.

בכול מקרה כמו שכמה דוקטורים כבר אמרו לך הכי טוב זה לצאת לנקיון ולא לגעת גם במוצרים שמכילים קפאין באותה נשימה, תבדוק איך זה משפיע עליך.

• פותח/ת השרשור
הוא מדבר על המינון של הויטמין C.

תשלב קפאין ו500 מ"ג ויטמין C לא שחרור מושהה לפני אימון, תראה איך הולך.
מה ?
ולקחת נגיד שעה לפני אימון עם ארוחה קטנה (ככה אני לוקח את הקפאין)

שחרור מושהה לא נותן את ה"בוסט" בשילוב עם קפאין, רצוי רגיל [תשאל את שובבני].
למה אתה לוקח קפאין שעה לפני אימון? אני בדר"כ הייתי לוקח בתחילת אימון או 10 דקות לפני היציאה לאימון ועד סוף החימום של הסקוואט הוא כבר השפיע.

• פותח/ת השרשור
שחרור מושהה לא נותן את ה"בוסט" בשילוב עם קפאין, רצוי רגיל [תשאל את שובבני].
למה אתה לוקח קפאין שעה לפני אימון? אני בדר"כ הייתי לוקח בתחילת אימון או 10 דקות לפני היציאה לאימון ועד סוף החימום של הסקוואט הוא כבר השפיע.
כבר ניסיתי כל מיני זמנים עד חצי שעה מזמן לקחת הכדור אין הרגשה בכלל....

- - - עידכון הודעה - - -

תנסה נס קפה עם 2-3 כפיות נס, עלי זה משפיע הרבה יותר מכדור
לפני שהתחלתי עם כדורי קפאין השתמשתי בנס ... נס זה לא נתן 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית