הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוות דעת על ברנדים של חומרים שרצים כיום בשוק

אני מצטרף.

אנא שתפו חוות דעת שלכם מניסיונכם עם חברות וכל מיני כאלה עם היד בצלחת, תעשו טובה ודברו דוגרי מדובר פה בבריאות של אנשים ובכסף.

השתמשתי בVERMOJE ופארמקום, לדעתי חברות מעולות אין זריקות כואבות כמו שאנשים מספרים על חברות אחרות ותוצאות מעולות.

מדיטק חדשים מדי כדי לתת ביקורות. רק לפני שבועיים נחת בארץ. הרבה כבר התחילו להריץ חומרים שלהם. חבר מספר שהדיבול הנוזלי עובד חזק מאוד.
אני מכיר כמה שהתחילו סייקל NPP וטרי טרן שלהם, מכיון שהם בשבוע הראשון עדיין קשה לדעת.

מדיטק ממש לא חדש בארץ אני מכיר תחברה הזאת כבר שנתיים והיו לי חומרים שלהם...מה שכן אם זה המקורי החומר טוב

- - - עידכון הודעה - - -

ודי כבר עם הסטריאוטיפ הזה של הזריקה כואבת אז החומר לא טוב!!
סוסטנון של אורגנון כואב יותר מכל חומר שלקחתי אז זה אומר שהוא לא טוב?

לא יודע, איפה שלא מרגישים את הזריקה בכלל אני אפילו קצת חושד.
קריסטלים זה דבר כואב - במיוחד באסטרים קצרים.
דווקא כשהזריקה כואבת קצת ברמה מורגשת, אני טיפה יותר מאושר.

אגב, מניסיוני האישי, בזריקות שכאבו לי ראיתי את התוצאות הכי טובות.

בקיצור חומר טוב אמור להשאיר קצת כאב לאחר הזריקה רק ככה אתה יודע שהיה בפנים משהו אולי בחומרים כמו דקה בולדנון ופרימו פחות הרגשתי אבל בטסטים וטרן תמיד היה כאב השאלה באיזה רמה

קנגרו אוסטרלי אמיתי זה חומר פצצה
אבל בארץ 90 אחוז זה זיופים ...אנשים ממלאים בבקבוק של 20 מיל ומדביקים מדבקה של ״יעני״ קנגורו....הוינסטרול הכי טוב בעולם זה קנגורו אמיתי

קנגרו אוסטרלי אמיתי זה חומר פצצה
אבל בארץ 90 אחוז זה זיופים ...אנשים ממלאים בבקבוק של 20 מיל ומדביקים מדבקה של ״יעני״ קנגורו....הוינסטרול הכי טוב בעולם זה קנגורו אמיתי

+1
מה שאני תמיד אומר - כל הקנגרו בארץ זה זיופים גרועים. במיוחד אלו שעולים זול מדיי.
לא יודע אם הם עובדים, אולי כן. אבל זה ממש לא קנגרו.

מנסיון אישי שלי בעבר עם קנגורו מקורי החומר היה מעולה!!!
הוינסטרול עבד ממש מהר והתוצאות היו מרשימות ולשם שינוי הוא גם בכלל לא כאב כמו כל המיץ קוקוס שמוכרים פה

פארמה קום אחד החברות הטובות שהשתמשתי בהם , סירוקס זבל של חומר , נובה פארם טובים הטרן גומר את הצורה לא ממליץ על הטרן שלהם .
מדיטק אף פעם לא ניסיתי אז אני לא מכיר , ולגבי הזריקות הכואבות לא זכור לי חומר שלא כאב בכלל אולי פארמהקום קצת פחות,מסכים שאם החומר כואב זה אומר שהוא פועל יותר טוב אולי יש משהו בזה .

נערך לאחרונה:
סירוקס נכון להיום יותר טוב מפארמהקום...חברה פארמהקום לא קיימת יותר וכל הבקבוקים עם הליין החדש שלהם לא שוים כלום חוץ מהאוראלים לא כדאי לגעת בפארמהקום

סיירוקס מדורג מאוד גבוה באתר ERIODS.
אבל כולם עובדים וטובים מנסיוני.

שוב, אנשים יותר מדיי משקיעים בלחפש חברות טובות בנושא קלן.
קלן הוא חומר פשוט מאוד וזול מאוד ובמינון נמוך מאוד 0.4 מיקרו גרם - כל החברות כמעט מייצרות את החומר הזה בצורה די טובה.

סיירוקס מדורג מאוד גבוה באתר ERIODS.
אבל כולם עובדים וטובים מנסיוני.

שוב, אנשים יותר מדיי משקיעים בלחפש חברות טובות בנושא קלן.
קלן הוא חומר פשוט מאוד וזול מאוד ובמינון נמוך מאוד 0.4 מיקרו גרם - כל החברות כמעט מייצרות את החומר הזה בצורה די טובה.
תודה על התשובה!
וזה נכון שהקלן של פארמהקום בארץ זה זיופים ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ומה עם חברת Bayer,אני מתחיל סייקל של טסט עוד חודש ויש לי אמפולות של באייר שרינג

אם לא שמת לב מדובר פה בחברות אנדרגראונד.
אין מה לדבר על רפואי כי רפואי זה מוצר בדוק - במידה והוא לא מזוייף.

• פותח/ת השרשור
קלן של טייגר היה חזק בעבר כשלקחתי
קלן של ורמוז חמוד לא יותר מזה...
קלן מדיטק טוב!
ברנדים:
אי אס, פעם השתמשתי קצת לפני שהתחריתי היה נחמד + מינוס... פעם אחרונה כששילבתי אותם בסייקל על הפנים...
טייגר חזקים אבל יקרים!!!
כנראה החומרים הבאים שאני אנסה הם יהיו נובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית