הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוות דעת על ברנדים של חומרים שרצים כיום בשוק

• פותח/ת השרשור
קודם כל לך תידע לאיזה אתר אתה משלם, אם לא יגנבו אותך בכסף או שבכלל לא ישלחו לך את המוצר או שישלחו לך זיוף...
בנוסף אם זה נעצר במכס גם לא טוב...

בקיצור ולעניין
1 קלפא
2 מדיטק(בהנחה שזה מקורי)
החברות הכי טובות היום בשוק גם סיירוקס הבאטץ החדש חומר מצויין ...מי שסקפטי שינסה

• פותח/ת השרשור
קלפא עדיין לא שמעתי משו מיוחד עליהם...
מדיטק לא שמעתי על הזריקות שלהם אלא רק על האוראלים...

אני מתלבט לגבי הווינסטרול שאני אקח בכדורים או מדיטק או בלקן? או סיירוקס?וורמוז? מה אתם אומרים?
אשמח לשמוע תגובות על הווינסטרול?

הוויני של וורמוז'ד זול ועושה את העבודה בהחלט חמש כד' ביום D:
הוויני של סיירוקס יש לי הם ממש חמודים ועושים את העבודה ואולי יעלה יותר אה וכאבי ביצים שהייתי משתין משום מה חח
הוויני של מדיטק ניסיתי ואני מרגיש סחרחורת או שבאותו סייקל הייתי על 15 גר' פחמימה -.-"
הוויני של בלקן לא ניסיתי אולי חברה זולה מדי O:
בהצלחה. מקווה לא לקבל עוד פעם הרחקה כי הגבתי, אסור לי להגיב
;azban

הוויני של וורמוז'ד זול ועושה את העבודה בהחלט חמש כד' ביום D:
הוויני של סיירוקס יש לי הם ממש חמודים ועושים את העבודה ואולי יעלה יותר אה וכאבי ביצים שהייתי משתין משום מה חח
הוויני של מדיטק ניסיתי ואני מרגיש סחרחורת או שבאותו סייקל הייתי על 15 גר' פחמימה -.-"
הוויני של בלקן לא ניסיתי אולי חברה זולה מדי O:
בהצלחה. מקווה לא לקבל עוד פעם הרחקה כי הגבתי, אסור לי להגיב
;azban

קודם-כל כולם עובדים באוראליים, +/- אותו דבר.

דבר שני, קיבלתי הרחקה לא כי אסור לך לדבר, כי אתה מדבר על דברים שאסור לדבר עליהם בפורום - לא מחירים, לא חו"ל.
תדבר חופשי על מה שבא לך מניסיונך, רק בלי מחירים, בלי שמות של אנשים, בלי חו"ל.

ישלי חבר שלקח תדיבול אורלי של מדיטק ומרוצה פצצות וגם מAS מהאנטט ופרופ שלהם וגם מהסוסטנון של פארמהקום

ממליץ בחום על חברה בשם "אלפא פארמה". השתמשתי בדיבול שלהם בזריקות, סוסטנון, דקה ואנדרול. מפחידדד חזקקק ולא כואב במיוחד. מומלץ בחום! אם מישהו ניסה אותם בעבר או מכיר .. יודע על מה אני מדבר.

אכן אלפא פארמה הם כביכול נקראים רפואי (בקומבינה) אבל כמו בלקן שיחדו את מי שצריך לשחד , חברה הודית שמעתי עליהם הרבה שהחומרים שלהם חזקים
אבל מה שבטוח שהם לא רפואי , כי הם מייצרים טרן וברפואה אין טרן

נערך לאחרונה:
אכן אלפא פארמה הם כביכול נקראים רפואי (בקומבינה) אבל כמו בלקן שיחדו את מי שצריך לשחד , חברה הודית שמעתי עליהם הרבה שהחומרים שלהם חזקים
אבל מה שבטוח שהם לא רפואי , כי הם מייצרים טרן וברפואה אין טרן

אתה מתכוון שטרן ארוך אולי אין רפואי.
אבל קצר יש ועוד איך יש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית