הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

#### גופיות/חולצות פורום במבצע לזמן מוגבל ####

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
לכבוד תחילת הקיץ החלטנו לפנק אתכם בקופון הנחה של 10 שקלים על הגופיות/חולצות שלנו.
נא להכניס את הקופון בעגלת הקניות: gift4u2013

מחיר גופייה/חולצה - 49.99 ש"ח לאחר הנחה.
מחיר גופיה/חולצה עם הדפס דו צדדי - 67.99 ש"ח לאחר הנחה.
- המחירים כוללים משלוח לכל הארץ.
לעיצובים נוספים: http://bit.ly/18AdQug

* החולצות (100% כותנה) הן תוצרת Fruit of the Loom ארה"ב. ההדפס הוא דיגטלי ואינו מתקלף/יורד בכביסה.
** במידה ורוצים לרכוש יותר מפריט אחד, ולקבל את ההנחה, יש לעשות את הרכישות באופן נפרד.
*** ההנחה תקפה עד ה 22.6.2013, יום שבת (כולל)

שיהיה קיץ נעים ;tasaz

• פותח/ת השרשור
מתי תעשו עוד חולצות ?

ונגיד החולצה הזאת http://www.tprint.co.il/Eat-lift-sleep-repeat.html
יש בה הדפס של ?
tprint כל הזכיות שמורות ל......
או שאין בה את זה וזה רק בתמונה באתר

אם יש בה תוכלו להוציא סוגים בלי "כל הזכיות שמורת ל....
עוד חולצות כרגע לא על הפרק. אם יהיו עוד חולצות זה יהיה לנשים בלבד או קפוצ'ונים לקראת החורף.
הזכויות שמורות ל TPRINT לא יופיעו על החולצה, זה רק כדי למנוע מאנשים לגנוב את הגלופות ולהדפיס בעצמם בבית (מסתבר שיש כאלו).

קניתי תנין מקדימה ותאכל תישן מאחורה הגיע זמן לחדש את החולצות שיש לי מההזמנה הראשונה ש MOO עשה 😃.

עוד חולצות כרגע לא על הפרק. אם יהיו עוד חולצות זה יהיה לנשים בלבד או קפוצ'ונים לקראת החורף.
הזכויות שמורות ל TPRINT לא יופיעו על החולצה, זה רק כדי למנוע מאנשים לגנוב את הגלופות ולהדפיס בעצמם בבית (מסתבר שיש כאלו).
אולי לא הבנת אותי או אני לא הבנתי אותך

התכוונתי לשאול מתי תוציאו עוד עיצובים
ולא מתי עוד סוגים של חולצות.

• פותח/ת השרשור
אולי לא הבנת אותי או אני לא הבנתי אותך

התכוונתי לשאול מתי תוציאו עוד עיצובים
ולא מתי עוד סוגים של חולצות.
זו הייתה הכוונה שלי, שלא יצאו עיצובים בקרוב ואם יצאו אז יהיו לנשים בלבד.

המבצע הוארך עד ה 22.6, יום שבת (עוד שבוע).
המצבע אמור לתת עשר שקל הנחה על כל חולצה או על כל הקניה?
נגיד אני רוצה שלוש חולצות הכנסתי את הקוד ובמקום 180 זה נותן לי 170, ובעקרון זה אמור לצאת 150 אם כל חולצה 50 שח.
אולי זה יעבוד אם אני פשוט יקנה על כל חולצה בנפרד ולא שלושת ביחד?

• פותח/ת השרשור
המצבע אמור לתת עשר שקל הנחה על כל חולצה או על כל הקניה?
נגיד אני רוצה שלוש חולצות הכנסתי את הקוד ובמקום 180 זה נותן לי 170, ובעקרון זה אמור לצאת 150 אם כל חולצה 50 שח.
אולי זה יעבוד אם אני פשוט יקנה על כל חולצה בנפרד ולא שלושת ביחד?
על כל רכישה. אם אתה רוצה לרכוש 3 חולצות, אתה צריך לעשות 3 רכישות נפרדות בהנחה שאתה רוצה לקבל 10 ש"ח הנחה על כל חולצה.

על כל רכישה. אם אתה רוצה לרכוש 3 חולצות, אתה צריך לעשות 3 רכישות נפרדות בהנחה שאתה רוצה לקבל 10 ש"ח הנחה על כל חולצה.
ואתה יודע במקרה אם אני יעשה את זה עכשיו ממש אחד אחרי השני המערכת לא תקלוט שזה אותם פרטים ולא תתן לי את ההנחה?

ואתה יודע במקרה אם אני יעשה את זה עכשיו ממש אחד אחרי השני המערכת לא תקלוט שזה אותם פרטים ולא תתן לי את ההנחה?

המערכת תיתן את ההנחה. אם תזמין את החולצות באותו זמן, תקבל יחד את כולם בסניף הדואר שלך (בחבילה אחת).

• פותח/ת השרשור
זה לא שאנחנו מרמים פה או עובדים על המערכת, אני ביקשתי את הקופון הנחה וזו הדרך היחידה שהמערכת עובדת בה. לא ניתן לשייך קופון לפי פריט אלא לפי עגלת קניות ולכן יש לעשות את הרכישות באופן נפרד. אתה יכול לעשות 1000 רכישות באופן נפרד ולקבל על כל אחת מהן 10 ש"ח הנחה.

תודה על ההנחה, הזמנתי 2 חולצות (תאכל ,תרים... ואבולוציה) לא שמתי לב לפרטים של המשלוח. תוך כמה זמן אמור להגיע? אני מניח ש10 ימי עבודה? אם אכן כך והיום יום שישי אז הספירה מתחילה מראשון? בכל מקרה אחלה חולצות אחלה הנחה. ישר כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית