הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות לגבי שימוש ראשון בקלן

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
עשיתי הרבה חיפושים פה על קלן ובכל זאת נשארתי עם כמה וכמה שאלות..אשמח אם תענו לי.

1.כדור של 40 מקג" ,ניתן לחצות ל20 מקג" ? ולצרוך בפירמידה כמו במדריך בקילוגרם ???

2.נגיד ו..אי אפשר לחצות את הכדורים , ואני הולך 1-4 ימים 40 מק"ג , וביום ה5 מעלה ל80 והתופעות ממש בלתי נסבלות , כדאי להוריד ביום 6 חזרה ל40 ? ההשפעה תהיה פחות אפקטיבית ? ניתן לעשות את זה בכלל?..

3. הבנתי שהכי טוב , לקחת בהפרשים את הכדורים. אם לקחתי ב11 כדור 40 מק"ג (יום1-4) , אני כבר מ3 יכול להתאמן כמו שצריך נכון ? (הפרש 4 שעות) .

4. אבל אם , ביום 5 נטלתי ב11 בבוקר כדור על בטן ריקה , אני אצטרך לקחת ב2 או 3 בצהריים כדור נוסף , ואז רק ב6,7 בערב להתאמן ? או שאפשר להתאמן בין ההפרש של הכדור ה1 לכדור ה2?
כלומר :
יום 5-
11:00 כדור 1 (40מקג) על בטן ריקה
15:00 כדור 2(40 מקג)
18:00 אימון כוח+אירובי עצימות נמוכה
או שאפשר לדחוף אימון בשעה 15:00 ואז כדור קלן נוסף בשעה 6 ?

ואני יכול לאכול אחרי כדור ראשון , למשל ב14:30 אוכל ארוחת צהריים , לנטול כדור אחרי , זה בסדר גמור נכון ? או קודם כל לחכות לשלוש לקחת קלן ואז ארוחה.

5 .אפשרי נגיד אני קם בבוקר , ריצה חצי שעה על בטן ריקה,לחזור הביתה ולקחת כדור ? ולהמשיך סדר היום כרגיל.

6. חובה דל פחמימה ? כרגע אני על דל. מרגיש קצת תקוע..לא יודע, אני מאמין שאני חייב לשנות התפריט , להעלות קצת פחמימה?

אני יודע שקצת סיבכתי את העניינים ומדובר כולה בקלן,אבל בכל זאת..פעם ראשונה וקצת מלחיץ כדי להמנע כמה שאפשר מטעויות ומדברים קיצוניים וקריטיים בפרט-תופעות לוואי.

תודה רבה רבה לעוזרים!

1. תתחיל מ0.4. לא צריך 0.2, זה יותר לבנות.
2. תעשה ואז תחליט שהם בלתי נסבלים. אם לא תצליח לעבור את השימוש הראשון פשוט תפסיק. כשתגיע ליום הרביעי התופעות כבר ייחלשו משמעותית.
3. זה לא כזה משנה האמת. אם אתה מתכוון לבצע אימון כוח אז לפחות שלוש שעות מהצריכה. צרכת ב11 אז בשעה 14 אתה יכול להתחיל אימון כוח.
4.מי אתה שאתה קם ב11 בבוקר בשביל לקחת קלן? הנה פתרון! קום ב7 בבוקר וקח קלן ותחזור לישון. יפתור לך את בעיית השעות.
5. אפשרי.
6. לא חייב דל פחמימה. כל גרעון קלורי יעבוד - כאלה טובים יותר כאלה פחות, זה גם משתנה מאדם לאדם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה רבה.מוניטין לגמרי.
עזרת לי.אהבתי את הפתרון של השעות עם ה7 בבוקר..חחח אז אם הבנתי אותך נכון : לקום ב7 לקחת כדור לחזור לישון..בערך ב11 כדור נוסף. להתאמן כבר מ2 אפשרי.
אבל..ב120 מק"ג , 3 כדורים..אני אהיה חייב לקחת את ה3 כדורים ואז להתאמן נכון ? (ייצא האימון לפי מה שאמרת לקום ב7 וכו'..כדור שלישי בערך ב2,3 בצהריים ואז לחכות 3 שעות לאימון כוח נכון?)

תודה רבה רבה רבה.מוניטין לגמרי.
עזרת לי.אהבתי את הפתרון של השעות עם ה7 בבוקר..חחח אז אם הבנתי אותך נכון : לקום ב7 לקחת כדור לחזור לישון..בערך ב11 כדור נוסף. להתאמן כבר מ2 אפשרי.
אבל..ב120 מק"ג , 3 כדורים..אני אהיה חייב לקחת את ה3 כדורים ואז להתאמן נכון ? (ייצא האימון לפי מה שאמרת לקום ב7 וכו'..כדור שלישי בערך ב2,3 בצהריים ואז לחכות 3 שעות לאימון כוח נכון?)

אתה לא חייב כלום, אתה יכול לקחת כדור ראשון וללכת להתאמן. או שני וללכת להתאמן. או שלישי.
זה ממש לא משנה.
העיקר שתתאמן.
ואם מדובר באימון כוח - תן 3 שעות לאחר נטילת הכדור רק כדי להישאר בצד הבטוח.

נ.ב.

אם אפשר בבקשה לא לצעוק - אנחנו מבינים אותך מספיק ברור גם בכתב רגיל ללא הדגשה.
ההדגשה נועדה בדיוק לשם שלה - ה ד ג ש ה
זה פשוט יותר נעים לעין.

תודה

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב כלום, אתה יכול לקחת כדור ראשון וללכת להתאמן. או שני וללכת להתאמן. או שלישי.
זה ממש לא משנה.
העיקר שתתאמן.
ואם מדובר באימון כוח - תן 3 שעות לאחר נטילת הכדור רק כדי להישאר בצד הבטוח.

נ.ב.

אם אפשר בבקשה לא לצעוק - אנחנו מבינים אותך מספיק ברור גם בכתב רגיל ללא הדגשה.
ההדגשה נועדה בדיוק לשם שלה - ה ד ג ש ה
זה פשוט יותר נעים לעין.

תודה

תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית