הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אסכולות שימוש בקלן - מה מומלץ? מה לא?

maormag

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי,
מחר אני מתחיל סייקל של קלן (פעם ראשונה שאני משתמש בקלן. הקלן תוצרת סיירוקס, מה שאומר 40 מק"ג).
התייעצתי עם שני חברים שמשתמשים בקלן, וכל אחד אמר לי משהו אחר לגבי אופן השימוש, ושתי התשובות לא תואמות את מה שכתוב פה באתר.

החבר הראשון אמר לי לקחת ביומיים הראשונים כל יום כדור אחד, ולאחר מכן עוד 10 ימים של שני כדורים, ולסיים את הסייקל שוב ביומיים של כדור אחד ביום.

החבר השני אמר לי שהוא עושה בכלל משהו אחר לגמרי, הוא לוקח את הקלן פעמיים בשבוע בלבד (נניח ראשון ורביעי) ורק לפני אירובי. הוא טוען שככה בכל פעם שהוא לוקח הוא נהנה מ100% השפעה כיוון שהרצפטורים אינם נפגעים. מצד שני, אחרי שקראתי בשבוע האחרון המון חומר על הקלן, לא ראיתי אף אחד שמשתמש בחומר בצורה שהוא הזו.

באתר בכלל ראיתי שמומלץ לעשות פירמידה עולה בשימוש בקלן.

אודה אם תוכלו לעזור לי בנושא, מה היתרונות בכל שיטה (או חסרונות), איך אתם ממליצים להשתמש וכל תוספת שיש לכם תוכל לעזור, כיוון שאיני בקיא בנושא על אף שקראתי המון בתקופה האחרונה.

תודה רבה

אהלן,

יש כל מיני שיטות שימוש בקלן - ולכל אחת יש מאפיינים משלה, כלומר חסרונות ויתרונות שלה.
אבל אם תבדוק גם בחו"ל וגם בארץ אחרי הרבה שנים של ניסוי וטעייה הגיעו למסקנה שקלן מנוצל בצורה הטובה ביותר לזמן קצר ועם קטוטיפן
כאשר מדובר בפירמידה עולה בלבד מאחר ואין טעם בעולה ואז יורדת.

מה שקורא זה שבעצם בעת נטילה ראשונית של קלן השפעול של אותם תאי בטא הוא באחוז הכי גבוה, נתן דוגמא פשוטה להבנה:
נגיד שביום ה1 שלקחת קלן 100% מהחומר היה פעיל
ביום ה2 הרצפטורים כבר התרגלו קצת אז רק 83%
ביום השלישי הרצפטורים כבר רגילים כמעט למינון אז 66%
ביום הרביעי הרצפטורים כבר די אדישים אז רק 34%
ביום החמישי הכפלת את המינון והקפצת את התפוקה ל79% בחזרה
וכך הלאה עד הכדור ה3
לאחר שבועיים ולאחר הפסקת העלאת המינון נגיד והגעת לתפוקה של 21% והתחלת לשלב קטוטיפן.
יום למחרת כבר הקפצת ל65% נגיד.
ואז נגיד אתה שומר +/- על אותה רמה יציבה עד סוף השימוש.

בקיצור הרעיון פה הוא פשוט לשמור על יעילות התרופה.
אם תקח נגיד רק פעמיים בשבוע אז נגיד שבאותם הפעמיים במשך חודש התפוקה המחוברת תעמוד על 200% (תפוקה של 100% לשימוש)
אבל תחלק את זה בשאר הימים שבהם אתה לא לוקח בכלל - אז נגיד 200% לחלק ל7 ימים - מדובר בתפוקה ממוצעת של 28% בלבד.

זה כמובן הרבה יותר מורכב מזה, אבל זה הכי פשוט שיכולתי להסביר.

פשוט תשתמש לפי הפורטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית