הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לעשות סייקל ראשון, צריך קצת פרטים על הנושא .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אני קורא ככה כל מיני מאמרים על כול הנושא של הסטרואידים - והחלטתי שאני בשנה הקרובה ככל הניראה ירצה לעשות סייקל אחד .
לאחר הרבה קריאות והתעניינות , ראיתי שהדיאנבול הוא סוג של הכי "מומלץ" - עקב הפופולריות שלו והתוצאות הטובות .
הנתונים שלי להלן :

גובה : 187 ס"מ .
משקל : 96 ק"ג .
א"ש : 18 +-

עכשיו אני מתאמן מאוד חזק ועוצמתי , התחלתי להתאמן לפני כ-2 וחצי שנים כשהתחלתי הייתי : 75 ק"ג , עם 20+- א"ש , נתתי שיפור משמעותי .
אנשים רואים תמונות לפני ואחרי לא מאמינים - אבל הגיע הזמן שאני חושב שאני כבר יחסית "תקוע" וקשה לי להתקדם במשקלים ובמשקל גוף .

אני רוצה להתחיל לנסות סייקל ראשון בשנה הקרובה לאחר שירד קצת הלחץ מהעבודה ואוכל להשקיע יותר בתזונה ובשינה וכו .

השאלה שלי , מה אתם ממליצים לעשות בנושא ?
אין לי בעיה אפילו אני מוכן לשלם פה למישהו מומחה, להיפגש איתו לייעוץ ככה לדעת על כל הנושא ולא לקפוץ ישר למים .

הנה שתהיה לכם קצת פרופורציה לשינוי הקטן שעשיתי, תמונות מלפני ואחרי והאם רצוי לעשות סייקל,
מצטער אם התמונות לא ברורות או משהו אבל העדפתי לעלות אותן מאשר לא לשים שם תמונה 😃

קבצים מצורפים

• 20130327_061607 (Small).jpg
    20130327_061607 (Small).jpg
    KB 25.7 · צפיות: 246
  • 20130510_031756 (Small).jpg
    20130510_031756 (Small).jpg
    KB 25.6 · צפיות: 225
  • 20130608_022401 (Small).jpg
    20130608_022401 (Small).jpg
    KB 26.1 · צפיות: 241
נערך לאחרונה:
אני קורא ככה כל מיני מאמרים על כול הנושא של הסטרואידים - והחלטתי שאני בשנה הקרובה ככל הניראה ירצה לעשות סייקל אחד .
לאחר הרבה קריאות והתעניינות , ראיתי שהדיאנבול הוא סוג של הכי "מומלץ" - עקב הפופולריות שלו והתוצאות הטובות .
הנתונים שלי להלן :

גובה : 187 ס"מ .
משקל : 96 ק"ג .
א"ש : 18 +-

עכשיו אני מתאמן מאוד חזק ועוצמתי , התחלתי להתאמן לפני כ-2 וחצי שנים כשהתחלתי הייתי : 75 ק"ג , עם 20+- א"ש , נתתי שיפור משמעותי .
אנשים רואים תמונות לפני ואחרי לא מאמינים - אבל הגיע הזמן שאני חושב שאני כבר יחסית "תקוע" וקשה לי להתקדם במשקלים ובמשקל גוף .

אני רוצה להתחיל לנסות סייקל ראשון בשנה הקרובה לאחר שירד קצת הלחץ מהעבודה ואוכל להשקיע יותר בתזונה ובשינה וכו .

השאלה שלי , מה אתם ממליצים לעשות בנושא ?
אין לי בעיה אפילו אני מוכן לשלם פה למישהו מומחה, להיפגש איתו לייעוץ ככה לדעת על כל הנושא ולא לקפוץ ישר למים .

סייקל ראשון מומלץ רק טסט,
אתה לא צריך לדעתי להיפגש ולהתייעץ
תקרא טוב טוב ואתה תבין הכל,
אני כמוך לא ידעתי כלום על הנושא...
ולא נכנסתי לזה עד שבאמת הבנתי לאיפה אני נכנס...
שוב חשוב שסייקל ראשון יהיה רק טסט אנטט
עם תזונה טובה אתה תגיע לתוצאות טובות..
שיהיה בהצלחה:]

• פותח/ת השרשור
העלתי תמונות - תיראה קצת מהשינוי .

ובלי קשר, למה רק טסט ?
כאילו מה זה טסט , מה הוא שונה ולמה מומלץ להתחיל ממנו ולא עם דיאנבול ?

ובלי קשר, למה רק טסט ?
כאילו מה זה טסט , מה הוא שונה ולמה מומלץ להתחיל ממנו ולא עם דיאנבול ?

דיאנבול הוא רעיל לכבד, טסט = טסטוסטרון

אחי אני מזמין אותך לקרוא פה ...יש לך עוד הרבה מה לדעת כל המידע נמצא בקישור
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, עברתי שם על כל מיני נושאים ואני עדיין אקרא את זה עוד כמה עשרות פעמים שאדע כבר בעל פה את כל הנושא הזה ,
אני רואה לפעמים שרושמים : טסט+דקה ( מ'זה הדקה הזה ? ) מה הכוונה כשאומרים דקה

היי,

ברוך הבא לפורום !

כמו שאמרו לך, קרא נעוצים, אתה טוען שקראת ?!

מתוך הנעוץ:

דקה דוראבולין

שם רפואי: Nandrolone undecanoate או Nor-testosterone (as undecanoate)
מבנה כימי: 19-Nor-4-androstene-3-one,17b-ol" or "4-Estren-17beta-ol-3-one"
מינון ממוצע: 200mg-800mg/EW

חומר הבסיס בסטרואיד הזה נקרא ננדרולון, האסטר Decanoate בדרך כלל מיוחס לDECA, השם Deca-Durabolin לראשונה יוצר ע"י אורגנון. אבל בשוק ישנן כל מיני צורות גנריות זמינות לחומר הזה. ל-ננדרולון יש פופלריות גבוהה בשוק, לסטרואיד הזה יש בצדק רב מוניטין שהוא בטוח מדיאנבול, דקה הוא הסטרואיד שמשתמשים בו הכי הרבה. השילוב של דקה/די-בול/טסטוסטרון הוא שכיח ומומלץ מאוד, לננדרולון יש איכויות ייחודיות אשר עושים אותו מאשר כל סטרואיד הידוע לאנשים.
ננדרולון ידוע כסטרואיד בסיס 19נור-טסטוסטרון. במבנה זה, יש כאילו הטסטוסטרון מופיע, אבל רק בשינוי קטן: העדרות של אטום הפחמן במיקום ה 19. שינוי זה מניב מס' פיצ'רים. הראשון הוא שהננדרולון הוא אגוניסט חלש יותר בקולטני האנדרוגנים. השינוי הזה לבד גורם לסיכון נמוך יותר של תופעות לוואי אנדרוגניות. זה נגרם בגלל שזה הסטרואיד היחידי אשר מושפע ע"י האנזים 5-אלפא-רדוקטאז, אנזים זה פחות אנדרוגני. בניגוד לטסטוסטרון אשר בצורה של DHT, באנזים 5-אלפא-רדוקטאז, הורמון אשר חזק פי3-4 כממריץ קולטני האנדרוגנים. ננדרולון מהצורה של DHN שזה dihydronandrolone , זה הורמון אשר פחות מתאים מההורמון DHT לאגוניזינג לקולטני האנדרוגן. שני פיצ'רים אלו גורמים שהננדרולון הוא בטוח מאוד לאנשים בסיכון לגדילת הערמונית, אקנה ותכונות זכריות כמו נשירת שיער. באותו זמן, נראה שננדרולון הוא פי 2.4 אנאבולי מטסטוסטרון, עבור חומר בסיס גרם לגרם.
בזכות מספר דרכים שונות שהטסטוסטרון מתווך אנאבוליזם, האחד צריך לקחת את ההצהרה בעירבון מוגבל, אבל ההצהרה הזו מבססת שננדרולון הוא בונה שריר חזק. ומשפר את היכולת עם תכונות בטוחות יחסית, התכונות האנדרוגניות הם מתונות, זו הסיבה העיקרות לפופלריות של הסטרואיד הזה. אבל עם חוסר של של תכונות אנבוליות מיידיות, ננדרולון לעתים נדירות נלקח לבד.
הדרכים שננדרולון מפעיל את האפקטים האנאבולים הם בעלי שני חלקים. קודם הסטרואיד מאפשר מאזן חנקתי גבוה. כאשר המאזן חנקתי גבוה, התאים קולטים יותר חנקן מאשר הם משחררים. מדוע זה טוב?, כל חומצת אמינו ידועה כקבוצת-אמינו, אשר מכילה חנקן. כאשר החנקן נשמר, זה אומר שיש ריכוז גבוה של חומצות אמינו בתא, אשר גורם לסינטזה גבוהה של חלבון. מכיוון שכל רקמה בגוף עשויה מחלבון, כולל שרירים, זה אומר שגדילת יתר של השרירים מתקדמת. הגורם השני הוא דרך האסטרוגן, ננדרולון פחות ארומאתי מאשר טסטוסטרון. הוא מומר לצורה מיוחדת חזקה של האסטרוגן. מכאן נוצרת עליה במאגרי הגליקוגן, שחרור של הורמון הגדילה ושדרוג קולטני האסטרוגן בחלק מהרקמות. במקרה זה אפילו נגרם אגוניזינג של האלדוסטרון, אבל יותר מזה מאוחר.
עוד יתרון של ננדרולון, זה בדיווח של אימונים לא כואבים עקב שננדרולון משמן את המפרקים. הוא מאכסן כמויות גדולות של נוזל (נוזל ממשחי – Synovial fluid) במפרקים, אשר מאפשר העמסה של משקלים גבוהים באימון, יש התוהים איך ננדרולון יכול לעשות עבודה טובה יותר מאשר סטרואיד אשר ארומאתי חזק יותר כמו טסטוסטרון, אבל התשובה היא פשוטה. מחקר מסוים הראה שהמטבוליים של ננדרולון הם גם אגונסטים של אלדוסטרון, אשר יש לו תפקיד חזק בשמירה של נתרן בגוף. כמות גבוהה של נתרן גורמת לאגירה גבוהה של מים ובעצם מסבירה את התופעה הנזכרת לעיל.
ננדרולון עם אסטר Decanoate הוא מתנהג בצורה ארוכה(10 פחמנים), מסיבה זו ניתן לגלות את הסטרואיד הזה בגוף עד ל 18 חודשים אחרי השימוש בסטרואיד. אתלטים רבים נתפסו בבדיקות חומרים בשימוש ננדרולון. לכן אתלטים צריכים להימנע משימוש בננדרולון, אפילו פרו הורמונים המכילים את הנור.
למעשה, ניתן לשלב כל דבר עם ננדרולון, עקב הארומציה הקלה שיש לו, והתהליך פעיל הקליל של הפרוגסטאניק. השימוש בננדרולון בעיקר בעליה במסה, עקב העליה בנוזלים שהוא גורם, עוד סיבה שלא להוסיף אותו בסייקלים לחיטוב. במיוחד אם זה הסייקלים הראשונים. המינון השכיח הוא בין 200 מ"ג ל 600 מ"ג לשבוע, 400 מ"ג בדרך כלל זה המינון השכיח ביותר למשתמש מנוסה. מכיוון שהחומר מכיל 10 אטומי פחמן ומשוחרר לאט, זריקה פעם אחת בשבוע מספיקה למרחב פעולה ארוך.

להבא, אל תתצעל, תקרא את הנעוצים, אחרי שקראת את כל הנעוצים, הרצת חיפוש לכל השאלות שעולות לך לראש, רק אז פתח אשכול מסודר עם שאלות יותר ממוקדות.
אתה לא קראת כלום, אתה מחפש שיאכילו אותך בכפית, לא יקרה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית