הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עישון נרגילה או קנביס בזמן שימוש בקלן

maormag

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
הבנתי שבעיקרון אסור לעשן על קלן...
רציתי לדעת אם זה נכון? אין כאן אנשים שמעשנים ומשתמשים בקלן?
והאם נרגילה מותר לעשן על קלן?

תודה

מה זה השאלות האלה?

כל עוד מדובר בחומרים רגילים ולא באנגים או כאלה, אין בעיה לעשן עם קלן.
בכללי לעשן זו בעיה בפני עצמה.

אני מעשן...קופסא של מלבורו אדום ביום ואני עכשיו. משתמש בקלן ..120 מיקרו ביום והתחלתי כבר לקחת את הקטוטיפן,לא משפיע לי על כלום..רק אלכוהול אני לא יודע איך זה משפיע,אבל אני לא ישתה בכל זאת כי אני במאזן קלורי שלילי...

הופה, פה אתה נכנס לנקודה בעייתית.

ההמלצה המחייבת שלי היא לא.
להגיד לך שיקרה לך משהו? סביר להניח מאוד שלא.
האם קנביס יעזור לשריפת שומן גבוהה יותר? על הנייר בהחלט כן. (מאחר וקנביס גם מעודד עליה בחילוף החומרים)
מעשית - הרעב הגובר וצריכת הקלוריות המופרזת (מנצ'יז) שבאה איתו מאזנת את זה.

עידכנתי את הכותרת מאחר ואולי עוד אנשים יתעניינו בשאלה הזו

לא חסר מפתחי גוף שמעשנים סיגריות, וזו הפרנסה שלהם תאמין לי אתה יכול לעשן ולא לדאוג.
אני לא רואה בעיה גם עם קנביס, אבל אישית אני ראיתי על עצמי שזה פוגע בשמירה על התזונה ובהתקדמות באימונים. אם אתה באמת רציני לגבי פיתוח הגוף שלך כדאי לך להתרחק מזה או לעשן קנביס רק לעיתים רחוקות מאוד.

נערך לאחרונה:
זה לא נכון.
זה מאוד אינדיבידואלי - אתה יודע שארנולד וחבריו היו נוהגים לעשן אחרי אימונים קשים?

נתתי נקודת מבט אישית איך זה משפיע עלי, זה שארנולד עישן לא אומר שזה בסדר

אני חושב שלא קראת טוב את עצמך ואותי אח"כ.

אתה כתבת: "
אם אתה באמת רציני לגבי פיתוח הגוף שלך כדאי לך להתרחק מזה או לעשן קנביס רק לעיתים רחוקות מאוד."
כך שאתה אומר שמי שרוצה להיות רציני כדאי ורצוי שיפסיק לעשן קנביס באופן גורף, אתה לא דיברת פה רק עליך.

אני הגבתי לך שלהגיד את זה באופן כולל זה פשוט לא נכון, זה דבר אישי ומשתנה מאדם לאדם ולכן ההמלצה שלך לא במקום.
נתתי לך דוגמא למפתחי גוף די רציניים (נראה לי) שהיו מעשנים בתכיפות וזה לא פגם בהם במאומה תוצאתית.

אני מקווה שזה ברור.

זה לא עושה לי מאנצ'יז כמעט בכלל, סתם מרגיע אותי - אז כל עוד אין איזו הגבלה רפואית, נשמע סבבה.

אם כן יבוא המאנצ' אז אצטייד במלפפונים או משהו 😛

- - - עידכון הודעה - - -

עוד שאלה שעלתה לי, יש התנגשות בין תרופות נוגדות דכאון (SSRI) לבין קלן?

זה לא עושה לי מאנצ'יז כמעט בכלל, סתם מרגיע אותי - אז כל עוד אין איזו הגבלה רפואית, נשמע סבבה.

אם כן יבוא המאנצ' אז אצטייד במלפפונים או משהו 😛

- - - עידכון הודעה - - -

עוד שאלה שעלתה לי, יש התנגשות בין תרופות נוגדות דכאון (SSRI) לבין קלן?

למעשה רק עם קלן (או T3 וDNP, אבל לא נראה לי שמישהו פה הולך להשתמש בזה) אין בעיה בתרופות ממשפחת SSRI.
לעומת זאת - יוהימבין או אפדרין עלולים מאוד להחמיר בעיות כאלה ואני לא הייתי ממליץ להתנסות בעניין.

יש אנשים שיוהימבין וSSRI יהיו בסדר עבורם, אבל זה מצריך ניסוי וטעייה קודם.

למעשה רק עם קלן (או T3 וDNP, אבל לא נראה לי שמישהו פה הולך להשתמש בזה) אין בעיה בתרופות ממשפחת SSRI.
לעומת זאת - יוהימבין או אפדרין עלולים מאוד להחמיר בעיות כאלה ואני לא הייתי ממליץ להתנסות בעניין.

יש אנשים שיוהימבין וSSRI יהיו בסדר עבורם, אבל זה מצריך ניסוי וטעייה קודם.

או וואו, הקטע עם האפדרין יכול להסביר כל כך הרבה דברים 😳
נו טוב.
נשמע שקלן זה סוג של סם על שפשוט טוב בכל מה שהוא עושה חוץ מכמה תופעות לוואי קטנות.

או וואו, הקטע עם האפדרין יכול להסביר כל כך הרבה דברים 😳
נו טוב.
נשמע שקלן זה סוג של סם על שפשוט טוב בכל מה שהוא עושה חוץ מכמה תופעות לוואי קטנות.

הקטע הוא פה למעשה די פשוט.
כל הרעיון של תרופות ממשחת SSRI ובכלל כל הסיפור פה הוא שליטה ובקרה של דופמינים ורמות סרטונין (שבד"כ מאוד נמוכות אצל דיכאוניים או שהספיגה וההולכה בעייתית)
אפדרין - אמפטמין, ממריץ, משפיע ישירות על מערכת העצבים המרכזית ועל ספיגה חוזרת של דופמינים מסוג D3+5. במקרה של אנשים עם פגיעה בספיגת דופמין או רמות סרטונין נמוכות, שימוש באפדרין עלול לדלל עוד יותר מאגרים שכאלה ולהחריף בעיות אישיות.

יוהימבין - באופן שונה אבל דומה גם בעל השפעה מכרעת על ספיגת דופמינים בתא - פעם כבר כתבתי על זה איפשהו פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית