הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נא לקרוא!! נעילת נושאים למשתמשים + מטרת הפורום

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
אהלן,

אני חושב שיש פה כמה חבר'ה שלא כל-כך מבינים מה המטרה של הפורום הזה.
הפורום מיועד לייעוץ כללי - לא אישי - כללי.

1.פה בפורום הכללי אנחנו לא בונים לאנשים תפריטי תזונה וגם לא תוכניות אימונים, אם למישהו יש שאלה בנושאים האלה יש תתי-פורומים מתאימים.
זה שאתם משתמשים בחומרים לא הופך את זה למתאים לפרסום כאן, למרות שיש הבדלים בשיטות האימון והתזונה עם חומרים.
פה זה פשוט לא פורום אישי שלכם ואשכול המכיל שאלות בנושאי תזונה או איך להתאמן יינעל או יועבר לפורום המתאים!
אנשים טרחו לקרוא המון וללמוד את המקצוע הזה על יסודותיו, אם אין לכם את היכולת או הרצון ללמוד לבד אתם מוזמנים לרכוש לכם יועץ אישי.
הפורום הוא לא הפלטפורמה לזה.

2. פתיחת נושאים חדשים - רוב הנושאים והשאלות פה בפורום כבר נטחנו לאבק דק! למרות הכל, אנחנו (או לפחות אני) אנשים סבלניים ואין לי בעיה אישית
לענות על אותה שאלה מיליון פעם גם - אבל !! אני בטח ובטח ובטח לא מתכוון להתחיל להסביר לכם את כל התורה מ0 - שאלות כלליות כמו - איך משתמשים בקלן? או קניתי 10 אמפולות טסט' מה אני עושה איתם? או כל הנפצה אחרת בעניין, לא תקבל תשובה והאשכול יימחק.

יש לכם שאלה? בכיף. כמו שלא תבואו למוסכניק ותגידו לו - תגיד, איך עובד המנוע בדיוק? אל תבואו לפה עם שאלות למלם - תשאלו שאלה ספציפית אחרי שקראתם ולא הבנתם חלק מסויים.

שתי דוגמאות להמחשה כי אני בטוח שעוד נתקל בליצנים שלא הבינו:
----------------------------
לא לעשות

איך אני בונה סייקל?
מה זה PCT?
למה לנשים יש פות ולבנים בולבול?

כן לעשות

האם שימוש בטמוקסיפן ישפיע לי על התוצאות?
האם ניתן להמשיך להשתמש בקלן לאחר 40 יום עם קטוטיפן?
האם המשחה פרוקטו-גליבול באמת יעילה לטחורים?

---------------------------

מקווה שכולם הבינו את הרעיון.

יום מושלם עם קרני שמש מהתחת לכולם.

אהלן,

אני חושב שיש פה כמה חבר'ה שלא כל-כך מבינים מה המטרה של הפורום הזה.
הפורום מיועד לייעוץ כללי - לא אישי - כללי.

1.פה בפורום הכללי אנחנו לא בונים לאנשים תפריטי תזונה וגם לא תוכניות אימונים, אם למישהו יש שאלה בנושאים האלה יש תתי-פורומים מתאימים.
זה שאתם משתמשים בחומרים לא הופך את זה למתאים לפרסום כאן, למרות שיש הבדלים בשיטות האימון והתזונה עם חומרים.
פה זה פשוט לא פורום אישי שלכם ואשכול המכיל שאלות בנושאי תזונה או איך להתאמן יינעל או יועבר לפורום המתאים!
אנשים טרחו לקרוא המון וללמוד את המקצוע הזה על יסודותיו, אם אין לכם את היכולת או הרצון ללמוד לבד אתם מוזמנים לרכוש לכם יועץ אישי.
הפורום הוא לא הפלטפורמה לזה.

2. פתיחת נושאים חדשים - רוב הנושאים והשאלות פה בפורום כבר נטחנו לאבק דק! למרות הכל, אנחנו (או לפחות אני) אנשים סבלניים ואין לי בעיה אישית
לענות על אותה שאלה מיליון פעם גם - אבל !! אני בטח ובטח ובטח לא מתכוון להתחיל להסביר לכם את כל התורה מ0 - שאלות כלליות כמו - איך משתמשים בקלן? או קניתי 10 אמפולות טסט' מה אני עושה איתם? או כל הנפצה אחרת בעניין, לא תקבל תשובה והאשכול יימחק.

יש לכם שאלה? בכיף. כמו שלא תבואו למוסכניק ותגידו לו - תגיד, איך עובד המנוע בדיוק? אל תבואו לפה עם שאלות למלם - תשאלו שאלה ספציפית אחרי שקראתם ולא הבנתם חלק מסויים.

שתי דוגמאות להמחשה כי אני בטוח שעוד נתקל בליצנים שלא הבינו:
לא לעשות

איך אני בונה סייקל?
מה זה PCT?
למה לנשים יש פות ולבנים בולבול?

כן לעשות

האם שימוש בטמוקסיפן ישפיע לי על התוצאות?
האם ניתן להמשיך להשתמש בקלן לאחר 40 יום עם קטוטיפן?
האם המשחה פרוקטו-גליבול באמת יעילה לטחורים?

---------------------------

מקווה שכולם הבינו את הרעיון.

יום מושלם עם קרני שמש מהתחת לכולם.

למרות שאין לי פייסוק...LIKE!!!!!!!!!!! אביעד יישר כוח על הסובלנות!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית