עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלן ואפדרין שניהם יעבדו מעולה גם באחוז שומן גבוה.
תודה רבה, יש עדיפות לאחד מהם?
ומבחינת המחיר..?
תראה הבעיה העיקרית שלי עם אפדרין זה שהוא מוגדר בחוק כסם מסוכן.
כלומר, כזו שהחזקה שלו הינה עבירה פלילית והעונש הוא לא נחמד.
בשביל התוצאות שהוא מפיק (שהם אחלה) ביחס לקלן הייתי בוחר בקלן כי קלן מוגדר פשוט כתרופת מרשם.
מה כן ההבדל ביניהם בכל-זאת?
עם קלן אתה תרגיש סחוט אחרי זמן מה, הוא לא נותן מרץ ממש והתופעות לוואי איתו בהתחלה לפחות לא נעימות (כאבי ראש קלים, רעידות בידיים וכו')
לעומת -זאת אפדרין הוא כבר ממריץ, התחושה איתו טובה יותר והרבה פעמים הוא גם מספק "היי" קטן בשימוש, מצב רוח טוב ושמח במיוחד כאשר משולב עם אספרין וקפאין (בלעדיהם יהיה לך קשה להרגיש משהו)
אני בכל-זאת הייתי בוחר בקלן, אבל זה רק אני
על הנייר, למי שזה משנה - אפדרין יותר מסייע לשמירה על הביצועים. שריפת השומן היא "תופעה צדדית" שלו, והוא למעשה משפר ביצועים שבא לשימוש בהרבה ענפים ולא על מנת לשרוף שומן. בנוסף, הוא מעט אנאבולי (אביעד תקן אותי אם אני לא מדייק)
ולכן בשבילך, שאתה מתעסק בPL, נראה שיותר כדאי ללכת דווקא על האפדרין.
תראה הבעיה העיקרית שלי עם אפדרין זה שהוא מוגדר בחוק כסם מסוכן.
כלומר, כזו שהחזקה שלו הינה עבירה פלילית והעונש הוא לא נחמד.
בשביל התוצאות שהוא מפיק (שהם אחלה) ביחס לקלן הייתי בוחר בקלן כי קלן מוגדר פשוט כתרופת מרשם.
מה כן ההבדל ביניהם בכל-זאת?
עם קלן אתה תרגיש סחוט אחרי זמן מה, הוא לא נותן מרץ ממש והתופעות לוואי איתו בהתחלה לפחות לא נעימות (כאבי ראש קלים, רעידות בידיים וכו')
לעומת -זאת אפדרין הוא כבר ממריץ, התחושה איתו טובה יותר והרבה פעמים הוא גם מספק "היי" קטן בשימוש, מצב רוח טוב ושמח במיוחד כאשר משולב עם אספרין וקפאין (בלעדיהם יהיה לך קשה להרגיש משהו)
אני בכל-זאת הייתי בוחר בקלן, אבל זה רק אני
מהניסיון המצומצם שלי, לא הרגשתי שאפדרין מרים אותי באופן מיוחד.
כשהייתי על קלן, התפוצצתי במשקלי העבודה שלי למעלה, תוך כדי שאני יורד במשקל הגוף. אני מאוהב בקלן.
אוקיי, תודה רבה לשניכם על התשובות.
קודם כל ננסה להתארגן על משהו.
במידה ולא אצליח, האם יהומבין גם כן יעשה את העבודה או שזה סתם יהיה בזבוז כסף?
אביעד,אם קלן כמוגדר כתרופת מרשם ?...הוא צריך להימצא בבתי מרקחת נכון ? לא שאני מנסה לחפש פה מאיפה להשיג כן ? כי אני כבר בסייקל של קלן ואני בשבוע השלישי כבר,אבל השאלה שלי היא ככה,האם יש שם אחר לקלן ?..יעני נגיד כמו קטוטיפן = פרופיטן , נולבדקס = טמוקסיפן וכ'ו..?
השאלה איך לקחת את האפדרין - לבד, ההשפעות שלו כמעט ולא מורגשות האמת וצריך מינון די גבוה בשביל באמת לקבל פידבק מורגש מהCNS
אבל בשילוב עם קפאין ואספרין הרף יורד פלאים.
לגבי קלן, יש אנשים שקלן עושה להם מאוד טוב, אבל בד"כ מי שמקפיד על צמצום סוכרים ופחמימות תחת קלן ירגיש כמו ספוג מעוך.
כמה אספירין צריך לקחת לא ראיתי שרשום במדריך
הייתי תמיד לוקח 2 כדורים עם כוס קפה שחור או אפילו שתיים. אני מרגיש השפעה יותר טובה אפילו של ריטלין על האימונים.
לא יכלת לתאר יותר טוב את ההרגשה הנוכחית שלי..לגבי קלן, יש אנשים שקלן עושה להם מאוד טוב, אבל בד"כ מי שמקפיד על צמצום סוכרים ופחמימות תחת קלן ירגיש כמו ספוג מעוך.