ייעוץ הזמנה מחול (מכיר את הכללים) עדיין שאלה די חשובה

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלום יש לי משפחה שאמורה להגיע מצרפת לארץ ולא תאמינו אופטימום גולד סטנדרט 350 שקל מחיר שמשתווה לארץ.. :(
מישהו מכיר אבקה טובה וזולה שנמכרת בצרפת(פריז) מקווה שעל זה מותר להתייעץ ולדבר

זה לא הגיוני בצרפת ובארץ זה אותם מחירים.
תבדוק לגבי דיימטיז מה המחיר שם, או SAN.

זה לא הגיוני בצרפת ובארץ זה אותם מחירים.
תבדוק לגבי דיימטיז מה המחיר שם, או SAN.

הגיוני מאוד, לחברה שמאחורי המותג ON קוראים Glabnia והמפעל היחיד שלה לייצור חלבון whey הוא בארה"ב ככה שגם באירופה החלבון מיובא, לפני 8-9 חודשים חלבון היה עולה כמו בארץ או אפילו יותר(היום כאמור נמכר בארץ ב430-460 ובאירופה בכ70-80 ש"ח פחות)
http://www.glanbia.com/division
ההפרש במחירים פה נובע מעליית מס של 2% בתקופה האחרונה בארץ, מס בלו על הדלקים שהתייקר בלי פרופורציה ובעיקר היחלשות שער היורו והדולר בלי עדכון של החברות בארץ כלפי מטה.

בקשר לחלבון, חפש חברה גדולה ותבקש שיביאו, מעבר לזה אני מבקש לא לעבור על חוקי הפורום בהוראות ייבוא וכד'.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה באמת..
רק שאלה אחרונה ומצידי אפשר לנעול מכיר סוג של חברה/אבקה עד שיש לי הזדמנות להביא 7-8 קילו מאוד הייתי רוצה לחסוך

תודה רבה באמת..
רק שאלה אחרונה ומצידי אפשר לנעול מכיר סוג של חברה/אבקה עד שיש לי הזדמנות להביא 7-8 קילו מאוד הייתי רוצה לחסוך
תחפש המון חברות מוציאות שקים של חלבון של 5 קילו

שוב אני אומר, אני ממליץ בחום לא להביא יותר מ5 קילו במשלוח אווירי כי אם תהיה בדיקת פתע במכס יכולים לעצור את החבילה ולדרוש מס על כמות כזאת(250 שקל אם אני לא טועה, תבדוק באתר המכס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית